Onda si u startu pogrešio što tražiš savet od nas, a ona već zna da ti znaš. Tebe sad izjeda što se ona ljuti zbog narušene privatnosti(iako ti radi, to što radi) i ne želi da te vidi. Realno, napravio si grešku, sebe onemogućio da bilo šta uradiš i sad hoćeš krv. Po meni, mnogo drugačije nego da ona ništa nije znala. Uradi što sam ti napisao u mom prvom postu. Idi svojim putem. Pređi preko toga. Kraj priče.
pa eto ti odgovora!!! nije uopste bitno da li si znao da li ces je zavoleti ili ne,bitno je da je i tvoj nacin razmisljanja i vidjenja veze takav da podrazumeva prevaru... znaci isti ste po tom pitanju!!!nemoj od nje ocekivati da razmislja drugacije od tebe,kad ti prvi si to vec uradio.... sad ste 1-1,rezultat neresen,prihvati to i vozi dalje.KRAJ PRICE!!!
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: @doca80 : prevario je jesam,prvih par meseci veze pre 4 godine 3 puta dosuse ali nisam znao da cu da je zavolim :: @FSamir : kakav brak spominjes covece?ne dolazi u obzir da spustam na to,prevarila je mene i opet bi a i njega ce!lik neodoljivo podseca na pokojnog zeku iz velikog brata :D :: al stvarno da mogu da provalim gde izlaze i kako se nalaze i gde ja bi bio tamo,da sam neandertalac kad bi je video pljunuo bi je u lice ispred njega,ali svi mi govore ne spustaj se tako nisko. jer ko visoko leti nisko zimi :D malo sale za kraj.
E moj Milane. Najbolje je izbrisati je iz glave ali znam da je to jako teško. Mani se pakosti, tako samo još više produbljuješ svoj bol. Što pre shvatiš da nema nazad lakše ćeš pregaziti situaciju. Nemoj posle svega još sebi da dolivaš so na ranu. Trudi se da za tebe ona više NE POSTOJI! Većina ljudi ti predlaže isti recept i to je realnost. Evo šta treba da joj kažeš:
nema lepih krajeva, a ovo je ocigledno kraj, nema tu sta da joj oprastas i da cekas da te moli da se vrati ona je tebe spakovala u proslost. Za tebe je najbolje da se batalis svega sto ima veze sa njom kako bi je sto pre preboleo i ponovo se radovao sto si ziv.
vam svima stvarno.idemo dalje pa cemo videti sta ce biti.iskreno ovo je bilo bolje nego kod psihologa osecam rasterecenje.. nije me vredna ona gubi mnogo vise od mene.ja gubim samo siguran sex i ne mogu da se setim sta jos... :) pozdrav svima i uzdravlje.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.