Pise ti GPU http://www.dodaj.rs/f/2C/Xd/3wiZGaB4/untitled.png Ako ti pise trial onda mu ubaci product key. Odes Help-> Enter product key i ovo ukucas(uzmi neki od ovih) FGYBE-MIK47-V94AK-K4AMF-AWS12 I8PMC-YIW47-MG4AL-J49JF-9J8IB F63LU-NIW47-X445P-Q4APF-AJEXL E4YYF-1H247-WH4AN-W4MKF-WZKY4 CKT3I-CUH47-RP4A4-I4PCF-JDI8J Keep cool, keep al the power.
Evo temperatura graficke je 37... Ja sam mislio sad ce da se greje proc grafa 50 stepeni kad ono sve po 20 30..xD E hvala ti... Merio sam i ono opterecenje procesora....I pazi ja upalim 2 igrice i stavim da skenira antivirus i ono jedno jezgor 8% drugo 20% trece 5% cetvrto 10%.....niej losh ovaj athlon.....E a kako se mere oni fps dok igram neku igru??
Skini Fraps program i pokreni ga pre nego sto pokrenes neku igru. Pisace ti u uglu kolko imas fps. Pokreni ti neku igru jacu malo tipa Metro stavi detalje na high igraj nekih 2h pa pogledaj temperature. Keep cool, keep al the power.
:: :: :: Evo temperatura graficke je 37.. :: Ja sam mislio sad ce da se greje proc grafa 50 stepeni kad ono sve po 20 30..x :: E hvala ti.. :: Merio sam i ono opterecenje procesora....I pazi ja upalim 2 igrice i stavim da skenira antivirus i ono jedno jezgor 8% drugo 20% trece 5% cetvrto 10%.....niej losh ovaj athlon.....E a kako se mere oni fps dok igram neku igru??
Moj ortak ima Gtx 9600 GT...i INTEL E5400.....2.7 Ghyz...a ja ATHLONA II X4 3.1 Ghz i GTX 460....i obojica iamo 60 fps u PESU... E do koje temperature graficka sme da se zagereva, i koaj je otpeilike optimalana za gtx 460 pri velikom opterecenju??
To je zato sto vam je upaljen V-Sync. On sluzi da stabilizuje FPS na 60, da se ne bi pojavljivale crte po ekranu u sred igranja.
Gledaj da ne predje 80c.
:: :: :: Moj ortak ima Gtx 9600 GT...i INTEL E5400.....2.7 Ghyz...a ja ATHLONA II X4 3.1 Ghz i GTX 460....i obojica iamo 60 fps u PESU.. :: E do koje temperature graficka sme da se zagereva, i koaj je otpeilike optimalana za gtx 460 pri velikom opterecenju??
Ja iskljucio ono i bilo mi oko 63 fps...a slika mi se ponekad onako malo sjebe...razvlaci se??? Nisam nesto odusevljen, mislio sam da ce ova graficka moci abr 70/80 fps na PESU..
Ja sam samo hteo da vidim kolko moze max fps=a da izvuce....ali i sa VSYNC=om i bez mi je isto fps-a.... Ko od vas ima jak komp a igra PES?? Kolko fpsa moze max???
aj ne lupaj keve ti Nevenke, sta te briga koliki ti je FPS u PES-u, ta igra ti radi u FULLUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, a inace V-SYNC nema veze sa tim razvlacenjem slike, nego sa FPS-om, uvek je drzi ukljucenom jer ti ogranicava bespotreban fps, podesi adekvatnu rezoluciju i stavi odnos 16:9:10, sta vec imas.. igraj, cuti i budi zadovoljan, ne izmisljaj sad neke gluposti, imas odlicnu graficku, sta te boli za fsp.
:: :: :: Ja sam samo hteo da vidim kolko moze max fps=a da izvuce....ali i sa VSYNC=om i bez mi je isto fps-a... :: Ko od vas ima jak komp a igra PES? :: Kolko fpsa moze max???
+1 Va.jda ce da se ohladi malo. Keep cool, keep al the power.
:: aj ne lupaj keve ti Nevenke, sta te briga koliki ti je FPS u PES-u, ta igra ti radi u FULLUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, a inace V-SYNC nema veze sa tim razvlacenjem slike, nego sa FPS-om, uvek je drzi ukljucenom jer ti ogranicava bespotreban fps, podesi adekvatnu rezoluciju i stavi odnos 16:9:10, sta vec imas.. igraj, cuti i budi zadovoljan, ne izmisljaj sad neke gluposti, imas odlicnu graficku, sta te boli za fsp :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sam samo hteo da vidim kolko moze max fps=a da izvuce....ali i sa VSYNC=om i bez mi je isto fps-a... :: :: Ko od vas ima jak komp a igra PES? :: :: Kolko fpsa moze max???
Sad mi je laknulo.... Sutra instaliram METRO.....merim temperature fps i sve.....Da ga malo stavim na muke..xDDD... Sine sto ima igra ARCANIA.......kolko zahtevna igra strasno...
Da li je tebe uopste neko pitao koliki ti je fps i te gluposti. Uopste ne razumem poentu tvog spamovanja i pretpostavljam da nisam jedini, tako da bih te lepo zamolio da prestanes.
Ja samo pitam, psoto mi je nesto cudno bilo....ako neces da odgovaras nemoras....tacno je da cesto spamujem za nebitne stvari ali> Ko pita ne skita!!!!!
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.