Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Viber transfer 1:1
STRANA 1 OD 1
DrGrozozo Viber transfer 1:1 08.01.2026. 19:18 T69479

status: user
broj poruka: 206
Poštovani ima li neko neku ideju kako da resim sledeci problem:
Trenutno koristim Huawei p30 pro i koristim Viber. Tu je gomila podataka, slika i videoa. Koji vrede zivota.
Viber account je vezan za jedan mail.

E sad, uzeh Honor Magic 6 Pro i hteo bih da prebacim broj na njega.

Kako 100% sigurno sacuvati Viber History?
Kako na Honoru dobiti stari broj uparen sa nalogom sa Huawei-a?
A na Huaweiu novi broj sa drugim account-om i celom istorijom chata?

U igri je i jos jedan broj ako treba i naravno i drugi mail nalog.

Help!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Za pocetak, instalisi vajbera na PC. Sinhronizuj sa telefonom. 09.01.2026. 00:32 #684540

broj poruka: 11058
Tu ce ti osvanuti kompletna istorija postojecih aktivnosti u vajbu, veazno za postojeci broj/account (C: users***).. Izbekapuj tu sta ti je bitno, pa kreni dalje...

imarkovic Re: Viber transfer 1:1 09.01.2026. 00:57 #684541

broj poruka: 19214
има опција бекап на виберу на гугл налог, баш сам то радио када сам прелазио на нови тел., када сам отворио вибер на новом телефону, вратио бекап, добио сам све исто као што је било. Такође телеграм, али код њега је то решено аутоматски, не мораш ништа да радиш.

“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.

:: Poštovani ima li neko neku ideju kako da resim sledeci problem
:: Trenutno koristim Huawei p30 pro i koristim Viber. Tu je gomila podataka, slika i videoa. Koji vrede zivota
:: Viber account je vezan za jedan mail
::
:: E sad, uzeh Honor Magic 6 Pro i hteo bih da prebacim broj na njega
:: Kako 100% sigurno sacuvati Viber History
:: Kako na Honoru dobiti stari broj uparen sa nalogom sa Huawei-a
:: A na Huaweiu novi broj sa drugim account-om i celom istorijom chata
:: U igri je i jos jedan broj ako treba i naravno i drugi mail nalog
:: Help!
siki069 Account 09.01.2026. 01:23 #684542

broj poruka: 524
Viber je vezan za broj telefona.
Ako ti je aktivan taj broj, onda lako.
Gare87 od kad 09.01.2026. 19:58 #684544

broj poruka: 4742
je Viber `vezan` za email i kakve to veze ima sa podacima ? Zar viber app ne cuva podatke (slike i snimke) lokalno na telefonu !?!? Ja kako se secam (ako nisu promenili) oni ne cuvaju to kod njih na cloudu ili na `viber serverima` nigde. Vezan je za broj i kad se prebaci broj vracaju se kontakti koje dovlaci iz telefona a telefon dovlaci (ako su sinhronizovani) sa googla. Slike i snimci i istorija se automatski azurira kad se beckapuju podaci na drugom telefonu!?!?

Evo bas gledam podesavanja na viberu. Zovu se viber backup i pise da svu tu istoriju cuva na telefonski email account. Ima da se klikne `include photos` i `include videos`. Dakle ono sto trebas da uradis je da kliknes obe opcije da sacekas da ti sinhronizuje na account email, onda cim instaliras viber (pod uslovom da ti ostane isti acount) odmah bi trebalo da ti sve vrati.

Ryzen7 5700x 4,6Ghz
Asus Tuf Gaming B450 Plus II
G. Skill Aegis 32gb 3000mhz
WD20PURZ 2TB
WD1003FZEX 1TB
Biostar SSD 480gb
Kingston 1tb m2
PowerColor rx 6800 16gb
FSP Hydro 700w
Windows 10 Pro 64-bit

blackwolf - - - - - 09.01.2026. 22:39 #684545

broj poruka: 1534
Kao što su svi rekli, viber acc, je vezan za broje telefona, a što se tiče backupa to ide preko google acc na telefonu, obavezno odradiš backup ručmo pre bilo kakvog transfera kartice, nakon toga možeš da prebaciš karticu u novi telefon, na koji prilikom setupa postavljaš taj isti google nalog koji imaš na huawei.
Nakon što konfigurišeš telefon instaliraš viber aktiviraš ga, trebalo bi da sam pronađe mail i da ti ponudi da vratiš backup.
Par napomena:
Da stari telefon ima chat istoriju trenutnog broja, a da ima novi broj to nije moguće.
Obavezno staviš da se čuvaju slike i video, ne samo chat history
Backup/restor je jako bagovit i spor, pucaće konstanto trebaće ti više pokušaja da bekapuješ/vratiš, ako imaš dosta podataka.
Možda ćeš morati da kupiš google one nalog, ako ti backup prelazi prostor na klasičnom free google nalogu.
Ako ikada budeš hteo da pređeš na iphone, gubiš sve, nije podržana migracija između dve platforme.
Ja bih za svaki slučaj i automatski prebacio sve podatke sa starog telefona na novi, kada ti ponudi tu opciju prilikom setovanja novog telefona.

Black Wolf

VMARC Sa androida ne iphone moze 10.01.2026. 10:38 #684547

broj poruka: 9480
Ja zeni prebacio pre 5 godina, kada je prelazila sa Huawei na Apple. I Viber i WA. Da me ubijes, ne secam se kako… Drndao sam se celu noc, ali sam uspeo.
Sad, ne znam da li su u medjuvremenu smislili neko pametnije resenje. Klasicno iz bekapa sa njenog Huawei gmail naloga na Apple nije moglo.

I9-13900K/RYUJIN II 240/32GB/B760/RTX4090/1TB 990 Pro/H5 Elite/ROG Strix 1200G/ROG Swift PG349/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/Turtle Beach STEALTH 600 V2/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V2

siki069 Viber 10.01.2026. 12:59 #684549

Isti broj telefona je obavezan.
Za backup najverovatnije treba i isti Google nalog.

Posle uspešnog aktiviranja na novom telefonu, Viber pita da uradi backup da starog telefona.
Nisam probao, jer mi nije trebalo.
Najverovatnije je to što ti treba.
IvanNo1 Šta je tačno zadatak? 14.01.2026. 17:06 #684570

broj poruka: 479
Nisam siguran šta se želi.

Ako hoćeš da prebaciš stari broj u novi telefon, a da u stari telefon staviš novi broj, i da na oba imaš isti Viber nalog sa istim historyjem, ne može. Generalno, kad jedan Viber nalog povežeš sa novim Android uređajem, Viber te izloguje sa starog, barem je tako bilo.

Ako hoćeš da na starom telefonu zadržiš stari nalog, a da promeniš broj, to valjda može, trebalo bi da u opcijama Vibera imaš tu mogućnost. Trebalo bi da je postupak da ubaciš novu karticu u stari telefon i onda u Viberu promeniš broj (ali proveri). Posle toga stari broj staviš u novi telefon, ali on više s tim Viber nalogom nema ništa.
siki069 Istorija 15.01.2026. 08:48 #684572

Piše lepo šta želi.
Hoće da kad aktivira Viber na novom telefonu, da mu ostane istorija komunikacije sa starog telefona.
IvanNo1 Istorija 15.01.2026. 12:01 #684576

broj poruka: 479
Pa nije baš tako jednostavno napisao. Piše:
`Kako na Honoru dobiti stari broj uparen sa nalogom sa Huawei-a?
A na Huaweiu novi broj sa drugim account-om i celom istorijom chata?`

Dakle, nije mi baš jasno, ali rekao bih da u drugom redu kaže da na Huaweiju hoće da ima novi broj, a istoriju od starog četa, koji se trenutno nalazi na tom uređaju (što ne može, osim da promeni broj na accountu, ali onda mu taj account, samo sa novim brojem, ostaje na tom telefonu)?!

Ili hoće da prebaci jedan broj sa sve istorijom na Honor, a drugi broj, sa istorijom tog broja, na Huawei (što može i kolege su objasnile kako)?!
DrGrozozo Izvinjavam se... 19.01.2026. 14:39 #684602

broj poruka: 206
ako bio neprecizan...

Viber na Huawei-ju je vezan za gmail mail nalog i u njemu je 063 broj.
Back-up Vibera je na tom mail nalogu (include photos opcija aktivirana, video ne)
U opcijama Vibera mogu da promenim broj i ubacim 064.
Ali tada ce svi moji kontakti dobiti to obaveštenje i 064 broj će biti uparen sa tim gmail nalogom.

Ako prebacim 063 u Honor, automatski gasi se viber na Huawei-u (nestaje istorija). I kad aktiviram Viber na njemu i uparim sa starim gmail nalogom on ce povuci istoriju. Ali tada mi ostaje 064 broj u Huawei-u bez istorije i starog gmail naloga,

luja-88 RE: 22.01.2026. 00:28 #684609

broj poruka: 1680
Šta god da ti bilo ko ispriča, kod Vibera NE MOŽE backup/restore 1:1, i to dobro zapamti za sva vremena!

Imam istu problematiku, a i dalje koristim još jedan telefon samo zato što nisam pronašao način da bezbedno obavim taj prenos Viber-a na novi uređaj.

Čak i kada su selektovane opcije za backup slika i video fajlova, to neće raditi sa fajlovima iz matorih poruka. Dobićeš samo low-res thumbnail-ove, ako i to.

Viber drži linkove između poruka i fajlova u nekoj svojoj bazi, koja se nalazi u nepristupačnom delu Android fajl-sistema, a pritom je kriptovana. Kada je telefon rutovan (PRE nego što je Viber ikada bio instaliran!), moguće je pristupiti tom fajlu i dekriptovati ga nekom alatkom, pa onda nekim određenim redosledom ide aktivacija na novom uređaju, kopiranje fajlova i prenos te baze sa linkovima ka lokacijama fajlova. Pošto imam telefon sa Knox-om, ništa od navedenog nije bilo primenjivo, tako da sam konkretne detalje instant zaboravio - probao s tom bazom, dobio prazan output (jer je i input u startu bio neobećavajuće veličine od 2kb) i pozdravio se sa idejom.

Neki su uspevali da izvedu ove akrobacije, ali procentualno je veoma malo onih sa rutovanim uređajima. Pored toga, pitanje je da li pomenuto i dalje funkcioniše u 2026. godini. Mislim da sam na xda forumu našao te informacije, ali prošlo je dosta vremena pa se iskreno ne sećam.

Ono što možeš da uradiš, je da izvučeš fajlove direktno iz Viber foldera u kom se isti nalaze na telefonu.
Nazivi fajlova su ludački i nelogični za ljudsko oko, ali slike i snimci su sveprisutni. Posao jeste mukotrpan, jer ćeš se susresti sa gomilom smeća od fajlova, u zavisnosti od onoga sa kim si šta razmenjivao (ništa nije filtrirano, nema logike u nazivima fajlova, sve je samo nabacano na gomilu).

E sad, pošto se radi o matorom telefonu i verovatno matoroj instalaciji aplikacije, a Viber je u nekim trenucima menjao lokacije tih fajlova, postoji mogućnost da ćeš morati iz 2 ili čak 3 različita foldera da čupaš fajlove (odnosno, 4 ili 6 foldera, pošto posebno idu slike i video) - na netu ćeš lako pronaći tačne lokacije gde Viber čuva, kao i gde je u starijim verzijama čuvao pomenute fajlove.

Ako ti je od velike važnosti da slike i snimci budu povezani sa porukama kroz koje su poslati, onda zaboravi na migraciju podataka.

Matematika je prosta:
-Instaliraš `ADirStat` app na telefon i proveriš koliko prostora zauzimaju svi Viber folderi, kumulativno.
-Kod mene je bilo oko 45GB podataka.
-Recimo da je najmanje 80% toga u media fajlovima (verovatno je mnogo više, ali nema veze, vodimo se tim okvirnim primerom od 36GB).
-Imam osnovni Gmail nalog, bez doplate za dodatni prostor na Google Drive-u - dakle, 15GB.
-Viber kaže da je backup uspešno obavljen.
-Da li mislite da je 36GB stvarno spakovano u 10-ak (jer ukupnih 15GB ne koristi samo Viber, već i neke druge app, mejlovi itd.)?
-Uz kompresiju, da, lako, ali ovde se ne radi o tome... (Kako znam? Pa, probao sam sa drugim brojem i drugom instancom Viber app).

Jedini pravi način je da uradiš backup na starom telefonu, pronađeš način da istom trajno onemogućiš pristup internetu, obaviš restore na novom telefonu i nadaš se naboljem.
U tom slučaju, šta god da dobiješ na novom telefonu, biće plus, a stari telefon će sadržati podatke do tog dana, sve dok mu ponovo ne aktiviraš pristup internetu (ako ga samo jednom nakačiš na net, pozdravi se s Viberom - ukačiće da si na drugom uređaju registrovao aplikaciju sa istim brojem i ćao).

Pošto mi je iz pravnih razloga i dalje od velikog značaja da zadržim neke prepiske i slike u izvornom obliku, ja sam ovo uradio: SIM kartice i WiFi antena napolje iz starog telefona + za svaki slučaj gašenje svih dozvola osim storage. Radi tako već par meseci - e sad, WiFi je isključen, ali prihvatio sam neki minimalni rizik da telefon nekim čudom može da se nađe u neposrednoj blizini rutera sa mrežom bez lozinke, pa da mu nedostatak antene ne predstavlja mnogo, a da istovremeno iz nekog razloga bude aktiviran WiFI. Verovatnoća je mala, ali nije nepostojeća. Do tada, imam Viber na dva telefona - jedan potpuno funkcionalan, ne sa svim podacima, drugi nefunkcionalan za nove poruke i pozive, ali sa kompletnom istorijom od 2018. pa sve do sredine 2025. godine.

Inače, pogurao sam većinu ljudi iz svog okruženja da pređu na WA i od tada imamo manje glavobolje. Audio i video pozivi bolje funkcionišu (bolja slika i generalno manje problema), a nema ni problema sa istorijom poruka i fajlova, koji su na računaru vidljivi isto kao i na telefonu (isto stanje pre i posle prelaska na novi telefon). Ko ima nameru da priča o bezbednosti i privatnosti podataka koje Meta (ne) pruža, može slobodno da zaobiđe Viber, WA, kao i sve što je ovde izrečeno (neka koristi Signal ili šta je već aktuelno u današnje vreme).
imarkovic >> 22.01.2026. 10:26 #684611

@Лујо, превише компикујеш.. Кажи ми зашто су битне слике у порукама? Ко још ставља да се то чува на серверу? Уосталом, те слике које отвориш, скидају се код тебе у телефону тамо где се креирају нормалне слике са камере, рецимо. Тако да то и не треба да се бекапује. Мени су биле битне поруке, то сам бекаповао без проблема и вратио на нови телефон са истим бројем.

luja-88 Re: >> 22.01.2026. 18:17 #684615

:: @Лујо, превише компикујеш..
Ne komplikujem ja, nego je Viber zakomplikovao nešto što je od prvog dana trebalo da bude veoma prosto i transparentno.

:: Кажи ми зашто су битне слике у порукама?
Razlog sam već napomenuo, ali o detaljima neću javno diskutovati.
Ispostavilo da mi je ta `poruka-slika` relacija već bila potrebna, a vidim kako bi slično moglo da se ponovi, tako da sam se za dalje osigurao (bar delimično).

:: Ко још ставља да се то чува на серверу?
Ja.

:: Уосталом, те слике које отвориш, скидају се код тебе у телефону тамо где се креирају нормалне слике са камере, рецимо.
Ako malo više uđeš u dubiozu, shvatićeš da se slike ne čuvaju samo tu gde ti misliš. Pored toga, kao što rekoh, gubi se relacija između poruka i slika, što je meni od krucijalnog značaja.

:: Тако да то и не треба да се бекапује.
Ja smatram da treba, pod uslovom da je isfiltrirano zbog gomile ortaka koji svakodnevno šalju neke gadosti (smešne, doduše ).

:: Мени су биле битне поруке, то сам бекаповао без проблема и вратио на нови телефон са истим бројем.
Nemamo svi iste potrebe - tebi su bitne samo poruke, meni su bitne i slike (razlog iza toga je nevažan, ali pouzdano znam da nisam jedini koji to smatra problemom).

Preneo sam svoje iskustvo, jer sam proveo mesece pokušavajući da nađem pravo rešenje - veruj da se meni rezultat najmanje sviđa, ali u praksi radi posao.
imarkovic >> 22.01.2026. 21:11 #684617

Не замери, нисам имао времена да читам цео есеј, много си се расписао, видео сам само ово на шта сам поставио питање :)
Верујем да ти је важно, било је и мени раније, док нисам схватио да ми у ствари уопште није важно, од тада ми је много боље, а и (мени) небитне слике мање заузимају простор, тј. лакше се филтрирају/копирају и чувају. Од тада не чувам ништа што ми шаљу, већ само скидам оно што сматрам да ми треба.
У Телеграму су то одрадили профи, не мораш уопште ни око чега да бринеш. За то, а и за све остало је километрима напреднији од вибера, а и од воцапа, а људи код не желе да га користе, навикли сви на вибер који је пун спамова.

luja-88 Re: >> 24.01.2026. 18:36 #684621

:: Верујем да ти је важно, било је и мени раније, док нисам схватио да ми у ствари уопште није важно, од тада ми је много боље, а и (мени) небитне слике мање заузимају простор, тј. лакше се филтрирају/копирају и чувају. Од тада не чувам ништа што ми шаљу, већ само скидам оно што сматрам да ми треба.

Kada dođeš do trenutka da nešto moraš na sudu da dokazuješ, ne postavlja se pitanje subjektivnog utiska o tome da li je u pitanju nešto što je za tebe važno ili ne, već je pitanje činjenica (dakle, objektivnog - a poruke i slike su upravo to). Tu najmanju težinu ima ono što ja mislim, a najveću ono što mogu da pokažem i dokažem.
Od tada ČUVAM SVE!
siki069 Sud 25.01.2026. 02:57 #684627

Koji to sud prihvata kao dokaz slike sa Vibera?
imarkovic Re: Sud 25.01.2026. 08:29 #684628

зашто не би биле прихваћене слике са вибера? Свака слика може лако да се провери да ли је модификована. Америчка амбасада тражи доказе парова са вибера и фејса, што не би суд прихватио?

:: Koji to sud prihvata kao dokaz slike sa Vibera?
siki069 Sud 25.01.2026. 14:36 #684629

Naši sudovi ne prihvataju.
Za američke ne znam.

imarkovic Re: Sud 25.01.2026. 14:55 #684630

то ми је чудно, не знам, али надам се да ми никад неће требати у животу..

:: Naši sudovi ne prihvataju
:: Za američke ne znam
alrad 25.01.2026. 15:28 #684631

broj poruka: 4936

AI Overview

Sud u Srbiji može prihvatiti slike sa Vibera kao dokaz, ali one podležu proveri zakonitosti i autentičnosti. Da bi imale punu dokaznu snagu, često je potrebno da budu veštačene ili priložene uz sudski nalog, kako bi se potvrdilo da nisu modifikovane i da su zakonito pribavljene, u skladu sa procedurama Paragraf Lex.

Priznavanje dokaza: Fotografije, SMS i Viber prepiska, kao i glasovne poruke, mogu se koristiti u sudskom postupku, o čemu svedoče i odluke Vrhovnog suda.

Procedura: Za validnost je ključno da je dokaz pribavljen zakonito, često uz naredbu tužilaštva, naročito u krivičnim postupcima, navodi Paragraf Lex.

Veštačenje: Ukoliko druga strana ospori autentičnost Viber slike, sud može naložiti digitalno veštačenje telefona radi provere, prenosi Paragraf Lex.

Preporučuje se da se uz Viber slike priloži i zapisnik o prepoznavanju ili da se telefon veštači kako bi dokaz bio neosporan.

Eto. Mnogo jednostavnije nego čitati prirodnu (ne)inteligenciju.

siki069 Primer 25.01.2026. 17:26 #684632

Primer iz prakse?
Ako postoji.

Možda je Luja-88 imao iskustva?

luja-88 Re: Primer 26.01.2026. 02:26 #684633

:: Primer iz prakse
:: Ako postoji
:: Možda je Luja-88 imao iskustva

Onako, uopšteno... U praksi se skoro svaki naš zakon tumači proizvoljno, a pitanja Viber komunikacije, kao i svake druge, sudovi posmatraju veoma slično kao slike i snimke sa kamera. Dakle, `ne priznaju` formalno tek tako, ali itekako uzimaju u obzir ono što su videli - vreme ne mogu vratiti unazad, do trenutka u kom to još uvek nisu videli - recimo, ako u saobraćaju snimiš nešto sa kamerom koja ima `hardkodovano` GPS vreme i koordinate, Prekršajni će to u velikom procentu uzimati u obzir bez naknadnog veštačenja (ili će samo formalno provući kroz forenziku). Pritom, naši istražni postupci nisu kao u američkim serijama i filmovima (nisu ni njihovi, kad sam već kod toga) - ovde ljude moraš na razne načine da teraš da odrade neke stvari, koje bi po pravilu već trebale biti obavljene po službenom postupku.

Bližim se 40. godini, pa nemam potrebu da se zamlaćujem sa dokazivanjem četvrtim licima, nečega kroz šta sam lično već prošao, a što se razvuklo na postupak od par godina. Već sam rekao da neću zalaziti u detalje - pa, ko mi ne veruje, ni ne teram ga da poveruje, njegova stvar.
Na kraju, te vrste informacija su potpuno nevažne za ovu temu.

DrGrozozo je rekao sledeće: `Tu je gomila podataka, slika i videoa. Koji vrede zivota.` - na tome je bio moj fokus, pa sam izneo ono što sam svojevremeno otkrio u vezi Viber tematike, kao i mehanizam koji sam primenio za čuvanje određenih podataka i relacija (bar dok ne zvizne stari uređaj).

Alrade, budi koristan pa iskoristi pomenutu inteligenciju za pronalaženje rešenja problema, u vezi kog je ova tema inicijalno napravljena.

Toliko od mene. Neću dalje odgovarati, jer osim onoga iz svoje prve poruke, nemam više šta da dodam u vezi migracije Viber podataka sa jednog na drugi uređaj. Ako neko u praksi uspe da dokaže suprotno (naročito u primeru `ne-rutovanog` Android uređaja), biće mi izuzetno drago, pa bih ga zamolio da i sa nama podeli način na koji je došao do tog rešenja.

Hvala i pozdrav.
alrad 26.01.2026. 11:13 #684634

broj poruka: 4936

Pa jel sam ja sluga ovde majku mu, možete valjda copy/paste da uradite. Aj, evo.

Ovo je složen prenos, ali izvodljiv uz 100% sigurnost podataka. Ključ je u lokalnom bekapu (ne Google Drive) i promeni broja unutar Vibera.

Korak 1: 100% Siguran Bekap (Huawei P30 Pro)
U Viberu na P30 Pro idite na: Settings > Viber Backup > Settings i proverite da li je bekap uspeo (pise `Last backup`).

Obavezno: Napravite lokalni bekap. Povežite telefon na računar i kopirajte ceo Viber folder (iz Android/data/com.viber.voip ili Pictures/Viber) na PC. Ovo je vaša sigurna kopija.

Korak 2: `Prebacivanje` istorije na novi broj (Honor Magic 6 Pro)
Na P30 Pro u Viberu idite na: Settings > Account > Change Number.
Pratite korake za promenu na novi broj. Istorija se prenosi na novi broj.
Kada je promena gotova, na P30 Pro (novi broj) napravite novu rezervnu kopiju (Viber Backup).
Instalirajte Viber na Honor, ulogujte se sa novim brojem i vratite bekup.

Korak 3: Stari broj na novom telefonu (Honor Magic 6 Pro)
Sada kada je P30 Pro na novom broju, stari broj je slobodan.
Na Honoru (ili P30 ako zelite staru istoriju tu), aktivirajte Viber sa starim brojem.
Napomena: Istorija poruka je vezana za broj. Ovim postupkom dobijate stari broj na novom uređaju, ali prazan (bez stare istorije), osim ako niste preneli bekap.

Rezime:
Honor (Stari broj): Prebacite sa P30 Pro kroz `Change Number` opciju.
Huawei (Novi broj): Aktivirajte novi broj.
Istorija: Najsigurnije je korišćenje Change Number opcije u Viberu, jer ona menja broj na nalogu, a zadržava poruke.

Upozorenje: Pre bilo kakvih akcija, obavezno napravite ručni bekap slika i videa sa telefona na PC, za svaki slučaj.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60502. Broj poslatih odgovora: 648630.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs