U suštini, walking simulator ali atmosfera je odlična. Može da se pređe za vreme trajanja jednog filma ali je bolja od 90% trenutnih SF/horora. Ko voli žanr, neće protraćiti vreme. Ima da se `kupi`. Preporuka!
извини, али не могу да не прокоментаришем, шта је овде одлично? Волим хорор жанр, али ово је болештина најгоре врсте, ово нема везе са хорор игрицом. Такве праве и филмове у данашњици, најболесније могуће без икакве приче и што је најгоре, то се људима свиђа.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: :: U suštini, walking simulator ali atmosfera je odlična. Može da se pređe za vreme trajanja jednog filma ali je bolja od 90% trenutnih SF/horora. Ko voli žanr, neće protraćiti vreme. Ima da se `kupi`. Preporuka!
Ja ne mogu da se slozim sa Igorom, meni fanstasticno izgleda, takodje sam po opisu ocekivao neki horor tipa Slanderman, ali ovo je prevazislo sva ocekivanja. Slazem se da nije horor. Lagani puzzle sa fantasticnim dizajnom. Obzirom na onaj top na prvom levelu, a i ostalim kreacijama rekao bih da je dizajner pod jakim uticajem H.R. Giger-a. Ima jako interesantnu misticnu atmosferu, nekakva kombinacija Star Gate, Alien, Mandy... i budi mi nostalgiju za Sanitarium. Kapiram da igrac mora malo prirodno da gravitira prema mracnoj estetici da bi bio odusevljen, recimo neko ko je iz Goth ili Metal price iz mladosti ili ga fascinira Stari Egipat ili tako nesto. Konkretne price nema, bar zasad dokle sam stigao, ali avantura je u iscekivanju novih zagonetki i dizajnu levela, i drzi neku dozu mistike, a ja sam iskreno malo i umoran od storydriven igara gde povremeno pritisnes levi klik da bi se nastavio cutscene.
:: :: U suštini, walking simulator ali atmosfera je odlična. Može da se pređe za vreme trajanja jednog filma ali je bolja od 90% trenutnih SF/horora. Ko voli žanr, neće protraćiti vreme. Ima da se `kupi`. Preporuka!
Odlična je atmosfera. Igra te potpuno uvuče u taj alternativni svet. Osećaj teskobe, beznađa, izgubljenosti, očaja. Zato i jeste horor a ne Super Mario. Nije klasičan slasher horor, nema neke akcije, ne nužno ni neke velike priče ali, žanrovski, zadatak je ispunjen. Da ne pominjem muziku i ono grleno pevanje koje pojačava tu odličnu atmosferu. Inače, autor igre je Grk. Bez pravoslavca, nema udarca... he, he...
Da, cak sam na momente uhvatio sebe kako razmiljam o prolaznosti i svrsi zivota :) uvlaci igra u svoj svet. Kapiram da je insipraciju crpeo i iz Starogrcke mitologije. Svakako jako kreativna i originalna igra, a pritom i nostalgicna na vreme pre pucnjave i mlataranja macevima i magijama.
Ja moram da prokomentarisem da je ovo meni debilstina, kao samo neka krv i gluposti, ovo mi je bilo strasno kad sam imao 7 godina, alan wake ili resident evil 7 ili recimo undying su mi horor igre sa pricom, ovo ne znma kakvu pricu ima ali sa ovakvim ambijentom je apsolutno neprivlacno
ovo je kao one bendovi ded metala koji kreste i velicaju satanizam,
Небитно што је Грк, да је прави православац, никад не би креирао овако нешто, што се коси са вером и свим добрим. Не знам шта је горе, ово или сатанистички концерти, али свако има свој неки поглед и мишљење.
Ја ћу да пеглам омиљене досадне ретро игре, Castlevania, можда и опет одиграм Undying, никад га нисам до краја завршио.
:: :: Odlična je atmosfera. Igra te potpuno uvuče u taj alternativni svet. Osećaj teskobe, beznađa, izgubljenosti, očaja. Zato i jeste horor a ne Super Mario. Nije klasičan slasher horor, nema neke akcije, ne nužno ni neke velike priče ali, žanrovski, zadatak je ispunjen. Da ne pominjem muziku i ono grleno pevanje koje pojačava tu odličnu atmosferu. Inače, autor igre je Grk. Bez pravoslavca, nema udarca... he, he.. :: ::
:: Небитно што је Грк, да је прави православац, никад не би креирао овако нешто, што се коси са вером и свим добрим. Не знам шта је горе, ово или сатанистички концерти, али свако има свој неки поглед и мишљење :: :: Ја ћу да пеглам омиљене досадне ретро игре, Castlevania, можда и опет одиграм Undying, никад га нисам до краја завршио. :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: :: :: Odlična je atmosfera. Igra te potpuno uvuče u taj alternativni svet. Osećaj teskobe, beznađa, izgubljenosti, očaja. Zato i jeste horor a ne Super Mario. Nije klasičan slasher horor, nema neke akcije, ne nužno ni neke velike priče ali, žanrovski, zadatak je ispunjen. Da ne pominjem muziku i ono grleno pevanje koje pojačava tu odličnu atmosferu. Inače, autor igre je Grk. Bez pravoslavca, nema udarca... he, he.. :: :: :: ::
Ja ga zavrsio drugi put za vreme korone. Kakav flesbek posle 20 godina… Najbolja igra koju sam u zivotu odigrao.
“Jeremiah, you talk too much…”
I5-13600KF/RYUJIN II 240/32GB/B760/RTX4070/1TB 990 Pro/Hydro PTM Pro 1200W/H5 Elite/ROG Swift PG349/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/Turtle Beach STEALTH 600 V2
PS4 Slim/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V2
:: obavezno zavrsi undyin :: :: Nema normalnih, samo nepregledanih :: :: :: :: :: Небитно што је Грк, да је прави православац, никад не би креирао овако нешто, што се коси са вером и свим добрим. Не знам шта је горе, ово или сатанистички концерти, али свако има свој неки поглед и мишљење :: :: :: :: Ја ћу да пеглам омиљене досадне ретро игре, Castlevania, можда и опет одиграм Undying, никад га нисам до краја завршио. :: :: :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: :: :: :: :: :: Odlična je atmosfera. Igra te potpuno uvuče u taj alternativni svet. Osećaj teskobe, beznađa, izgubljenosti, očaja. Zato i jeste horor a ne Super Mario. Nije klasičan slasher horor, nema neke akcije, ne nužno ni neke velike priče ali, žanrovski, zadatak je ispunjen. Da ne pominjem muziku i ono grleno pevanje koje pojačava tu odličnu atmosferu. Inače, autor igre je Grk. Bez pravoslavca, nema udarca... he, he.. :: :: :: :: :: ::
Dugo sam trazio igru sa tako dobrom pricom, ali onaj ambijent dodatno dodaje, u vreme kad je izasla ja bolkju grafiku nisam video, i mnogo mi je manastir bio jeziv sa onim katakombama, ali alan wake je jedina igra koja je isto imala slican ambijent i resident evil 7
Nema normalnih, samo nepregledanih
:: Ja ga zavrsio drugi put za vreme korone. Kakav flesbek posle 20 godina… Najbolja igra koju sam u zivotu odigrao :: :: :: “Jeremiah, you talk too much…” :: :: I5-13600KF/RYUJIN II 240/32GB/B760/RTX4070/1TB 990 Pro/Hydro PTM Pro 1200W/H5 Elite/ROG Swift PG349/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/Turtle Beach STEALTH 600 V :: :: PS4 Slim/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V :: :: :: obavezno zavrsi undyin :: :: :: :: Nema normalnih, samo nepregledanih :: :: :: :: :: :: :: :: :: Небитно што је Грк, да је прави православац, никад не би креирао овако нешто, што се коси са вером и свим добрим. Не знам шта је горе, ово или сатанистички концерти, али свако има свој неки поглед и мишљење :: :: :: :: :: :: Ја ћу да пеглам омиљене досадне ретро игре, Castlevania, можда и опет одиграм Undying, никад га нисам до краја завршио. :: :: :: :: :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Odlična je atmosfera. Igra te potpuno uvuče u taj alternativni svet. Osećaj teskobe, beznađa, izgubljenosti, očaja. Zato i jeste horor a ne Super Mario. Nije klasičan slasher horor, nema neke akcije, ne nužno ni neke velike priče ali, žanrovski, zadatak je ispunjen. Da ne pominjem muziku i ono grleno pevanje koje pojačava tu odličnu atmosferu. Inače, autor igre je Grk. Bez pravoslavca, nema udarca... he, he.. :: :: :: :: :: :: :: ::
код задње краљице сам се заглавио задњи пут пре доста година кад сам пеглао, нисам могао да је пређем јер се дешавао неки баг у игри, неко заглављивање.. Иначе та игра је имала доста неких багова, можда је до сада било исправки..
:: :: Lako je reći završi al kako kad je teško u pm. Ako mislite uz varanje neko, nije to to :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.