Pozdrav forumasi Imam jedno pitanje za vas. Gde mogu da uzmem Stellar Blade complete edition kljuc koji mogu da aktiviram na Steam nalogu koji je kod nas u Srbiji? Ja sve kupujem u oficijalnim prodavnicama tj Steam/Origin/BattleNet i sl al ako sam kupio igru na PS5 ili ako nije neki major release onda gledam da ustedim malo para pa onda kupujem i na Instant Gaming. na Instant Gaming sam uzeo Stellar Blade ali kad sam hteo da aktiviram kljuc dobio sam poruku da kljuc nije moguce aktivirati u mom regionu ( Srbija ) pare sam vratio nakon 3h pa sad ako neko ima provereno gde mogu kljuc da uzmem bio bih mu zahvalan.
Unapred Hvala
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
@Daum Nisam naveo al znam za AllkeyShop i imam better Steam tj sajt isthereanydeal al pitam za neki proveren sajt gde znam da mogu da aktiviram kljuc koji cu naravno da dobijem. Na eneba.com kaze mi europe edition da ne moze da se aktivira u Srbiji a za global kaze da moze dok na cdkeys kaze za global da ne moze da se aktivira u Srbji. @Gare87 Hvala na poruci ali ja sam vise za kljuc jer acc i da uzmem nemam garanciju da ce da ga povrati u roku od 24h cena jeste sitna al ja sam jedan od onih achivent freakova tako da vise sam za kljuc za svoj acc nego da pazarim acc. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ja kada god mi je nešto sumnjivo od ovih key-va obavezno uzmem preko paypala, većina tih sajtova ima opciju za njega, i ako budeš imao nekih problema sa aktivacijom, uvek vrate pare, pod uslovom da dostaviš neki ok dokaz, primer, na sajtu piše da može da se aktivira u Srbiji. Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647804. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.