Pozz svima,e oako klinac je sinoc kod nekiih prijatelja probao Counter-Strike 2 online,e sad mene zanima da li je moguce besplatno instalirati,ili se placa i koliko?Hvala Nisam nikad igrao,nije mi zanimljivo.
Ali, imaj u vidu sledece: 1. onaj ko je spreman da plati, brze `napreduje` - moguce je kupiti kojekakve dzidza-bidze, oruzja, municiju... Nije bas izrazito `pay to win` ali... 2. instalacija samog steam-a zauzima maltene 100 GB, pa onda igra ova, igra ona...nestade prostora na disku. Ja sam veci deo instalacije smestio na HDD od 2TB (kao i druge igre - WarThunder, COD4...) da bi SSD mogao da dise.
Bolje prime ali ako je klinac neka se se celici sa citerima :)
27.01.2026. 10:46
status: user broj poruka: 1257
I kada kupis imas prime , manje citera dosta jer imas prime nalog i dobijas manje toksicne igrace, a kada se uzme za dzabe, onda tesko. Nije CS PTW jer kupujes samo skinove, ostalo je samo skil. Nema tu sta da se budzi od oruzija i slicno. Nije Counter Strike Battlefiled pa se budzis, kupujes itd.
:: Ali, imaj u vidu sledece: 1. onaj ko je spreman da plati, brze `napreduje` - moguce je kupiti kojekakve dzidza-bidze, oruzja, municiju... Nije bas izrazito `pay to win` ali.. :: 2. instalacija samog steam-a zauzima maltene 100 GB, pa onda igra ova, igra ona...nestade prostora na disku. Ja sam veci deo instalacije smestio na HDD od 2TB (kao i druge igre - WarThunder, COD4...) da bi SSD mogao da dise :: :: ::
``Some indie titles might only be a few hundred MB, while massive AAA releases can easily gobble up 100GB and more `` https://tinyurl.com/283w878y
Posto nikom ne treba sam STEAM, po sebi i za sebe, a neophodan je da bi ta-i-ta igra dospela na tvoj komp, prva instalacija dolazi u obliku ``igra + STEAM``. Kasnije, eventualno dodajes druge igre...
Sto napisa @alrad@: jedna igra, pa prozdere 400 GB. Pa posle jos ova, pa ona, pa svaki put kada se ulogujes (ponekad i dva-tri puta dnevno)...opa!, novi update... i zadjosmo u terabajte. Nego, javite se kada se malo utrenirate, da se bratski koljemo, kao sto je red medju Slovenima
Patike, kopačke, bicikl, rekete... i teraj to napolje dok nije upao u insulinsku rezistenciju i dijabetes. Ako tu nema tih `drugara`, terah i u pm, naći će nove.
то су ти данашња деца, деградирана, а родитељи се не цимају пуно због тога, дају им мобилне телефоне још у другом, или чак првом разреду ОШ, купују бесне компјутере итд. Зашто би излазили напоље.. У мом родном селу овде у Београду била је лепа прилика када је пао овај снег за Божић, било лепо за санкање, грудвање, нема нигде никог, нема детета да привири ни на једном санкалишту од раније.. Туга.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Patike, kopačke, bicikl, rekete... i teraj to napolje dok nije upao u insulinsku rezistenciju i dijabetes :: Ako tu nema tih `drugara`, terah i u pm, naći će nove :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Komp inace dobije samo kad se zasluzi,NE svaki dan.Svakako je vise napolju nego u kuci.
:: Patike, kopačke, bicikl, rekete... i teraj to napolje dok nije upao u insulinsku rezistenciju i dijabetes :: Ako tu nema tih `drugara`, terah i u pm, naći će nove :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Nisu deca nista kriva, sve sto rade videla su od odraslih, a odrasli nemaju kolektivnu snagu i volju da se odupru ni mnogo jednostavnijim stvarima od globalnih trendova. Kapitalizam na srpski nacin melje sve i jede mnogo vremena uz minimalne beneficije - nekad su dezurne/hitne sluzbe i japijevci zeljni uspeha morali da budu dustupni na telefon 24/7, danas i oni koji rade za minimalac moraju da budu dostupni 24/7 najdebilnijim prohtevima nekog gazde ili sefa. Danas odrasli kad vide sneg, vide samo prepreku da sto pre stignu do posla i urlaju po svim drustvenim mrezama kako nije ociscen jer moraju da voze 100km/h do posla koji ne moze da im obezbedi ni pristojne zimske gume - u najmanju ruku pola drzave vozi zimske gume cele godine jer zimi je kaznjivo, a to sto su ih preko leta istopili po vrelom asvaltu i dobre su samo za saksiju, to nikog ne dotice. Nema tu uglavnom ni mesta ni vremena ni energije da se sneg vidi kao vreme za stvaranje kvalitetnih uspomena deci. Klinac koji danas trazi pc da odigra je u neku ruku i odlicno, CS mozda nije najbolji primer, ali svakako bolje da vezba reflekse i timski rad nego da vrti Tiktok i puni mozak kretenskim ispraznim sadrzajima koje mu uglavnom serviraju gori od njega (isto kao reality tv).
:: то су ти данашња деца, деградирана, а родитељи се не цимају пуно због тога, дају им мобилне телефоне још у другом, или чак првом разреду ОШ, купују бесне компјутере итд. Зашто би излазили напоље.. У мом родном селу овде у Београду била је лепа прилика када је пао овај снег за Божић, било лепо за санкање, грудвање, нема нигде никог, нема детета да привири ни на једном санкалишту од раније.. Туга :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Patike, kopačke, bicikl, rekete... i teraj to napolje dok nije upao u insulinsku rezistenciju i dijabetes :: :: Ako tu nema tih `drugara`, terah i u pm, naći će nove :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60510. Broj poslatih odgovora: 648746. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.