I ja izgleda cekam uzalud da neka od poznatih grupa izbaci svoju verziju... Vidim da su neki clanovi foruma vec presli igru tako da izgleda da nema nikakvih bagova. Skinucu i ja FightClub verziju, pa da se bacim na igranje...
Koje drivere koristis? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Napokon sam skinuo igru, FiGHTCLUB verziju. Normalna instalacija, 1.1 patch i kompletan lek. Grafika na Extreme, AA 8x, DX 11 na High, 1920x1200. Graficka je Sapphire HD 6870 @ 950/1150 MHz. Dakle, od podesavanja za grafiku je sve na MAX. Radi sve fino, uglavnom je FPS 30-50, mada ponekad ume da padne i ispod 30, ali mi ne smeta jer se sve vrati u normalu za sec :: :: Verzija igre je odlicna, nema glitcheva i slicno u DX 11 modu :: :: Sve u svemu, ne treba da cekate Skidrow verziju kao sto sam i ja, radi odlicno i ova. Dzabe sto sam samo cekao, igra je vrhunska :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
11.11 WHQL. Razmisljam se da stavim 11.11c, vidim da ima poboljsanja u Batmanu sa ovim drajverima, to bi mi dobrodoslo.
``They call me... Prophet``
:: I ja izgleda cekam uzalud da neka od poznatih grupa izbaci svoju verziju... Vidim da su neki clanovi foruma vec presli igru tako da izgleda da nema nikakvih bagova. Skinucu i ja FightClub verziju, pa da se bacim na igranje.. :: :: Koje drivere koristis :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Napokon sam skinuo igru, FiGHTCLUB verziju. Normalna instalacija, 1.1 patch i kompletan lek. Grafika na Extreme, AA 8x, DX 11 na High, 1920x1200. Graficka je Sapphire HD 6870 @ 950/1150 MHz. Dakle, od podesavanja za grafiku je sve na MAX. Radi sve fino, uglavnom je FPS 30-50, mada ponekad ume da padne i ispod 30, ali mi ne smeta jer se sve vrati u normalu za sec :: :: :: :: Verzija igre je odlicna, nema glitcheva i slicno u DX 11 modu :: :: :: :: Sve u svemu, ne treba da cekate Skidrow verziju kao sto sam i ja, radi odlicno i ova. Dzabe sto sam samo cekao, igra je vrhunska :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Pa da, zato i pitam da li si primetio neko poboljsanje... Ako budes stavio te drivere iznesi utiske.
Pa sad vidim da u ovoj FightClub verziji kaze ovako:
DONT use update with this version else it wont work.
Sto? Pa koliko sam ovde procitao taj patch bas resava problem sporog pokretanja igre i radi brze DX11 mod. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Gde je taj patch o kome pričate :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ne koristim torrente i nemam nalog na tom sajtu. Hvala u svakom slučaju.
Ako neko ima file hosting link neka ostavi, baš me zanima da li radi DX11 normalno... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Skini odavde... Ja sam odatle skinuo FightClub verziju i Patch i radi savrseno :: :: http://goo.gl/WQws :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Gde je taj patch o kome pričate :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Ne znam koliko dugo se ucitavala igra pre ovog patch-a i kako je radio DX11, ali meni sve sljaka ok. Nekad zna da padne fps, ali se jako brzo vrati na normalu.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Napravite nalog na Warezu... Nista vas ne kosta... Nije meni tesko da vam prosledim linkove na mail, ali ne razumem sto ne biste napravili account...
Sta je tu cudno? Nemam ni ja, pa ne patim zbog toga.
Sve sto mi treba se nalazi na Partis.si. I uglavnom ide u fullu brzina.
@mkukic:
Radi sve najnormalnije patch za ovom verzijom. Ne znam gde si nasao to, stavio sam 1.1v patch i sljaka sasvim normalno.
Igra jako lose radi kada se upali DX 11 i dalje, FPS ume da mi padne na 15. Mnogo je lose, izgleda da cu morati da cekam 11.12 drajvere, a do tada je prelazim u DX 9.
@Scyter To je bilo u jednoj temi, pa mi nije bilo bas najjasnije zasto ne bi smeo da se stavlja patch. U drugoj sam nasao sve, i igru i patch, i lepo kaze da patch radi normalno sa ovom verzijom, tako da sam skinuo i instalirao i sve radi kako treba.
FPS u DX11 zna nekad da padne zesce, ali to je trenutak, nije neigrivo... Posle nastavi sasvim normalno.
Pozz
i dalje mi ne radi samo update kad ubacim u ovu verziju igre sto imam ja xD Ali nema veze evo opet cu morati da skidam sada ovi fightclub verziju i njihov update, pa cemo videti hoce li da radi lepo bez ikakvog virtualnog mauntovanja :)
:: Skini odavde... Ja sam odatle skinuo FightClub verziju i Patch i radi savrseno :: :: http://goo.gl/WQws :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Gde je taj patch o kome pričate :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Koliko vidim taj patch radi sa FightClub i Catalyst repack verzijom... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne koristim torrente, usenet FTW! Uvek maximalna brzina bez opadanja i nema uploadovanja i ratio jebavanja... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
oprao klincu guzu, nahranio cerkicu, skuvao zeni kafu, kupio hleb i mleko... pa da izjavim... igra je WOW ja to kazem tesko, posto su mi skoro sve igre njesra ili `onako` :) sad kad sam pohvatao sve konce, mogu da igram novi krug nije mi jasno, jedino, zbog cega mi je GPU usage od 30% do 60% a FPS ne prelazi 60. doduse, ne silazi ispod 20, ali u tim trenucima i GPU usage padne jako nisko. do 10%, cak! vsinc je off, all maxed na dx9 ne smeta mi previse, ali kvari ugodjaj sa vremena na vreme
Ne znam zasto , nemas fiziku , imas poslednje drajvere?
Inace igra jeste jedna od najboljih po meni koje sam ikada igrao, ali ima par teskih nebuloza i decijih delova...Bas kvari celokupan utisak al ajde nije 10/10 nego 9/10.
Koliko uspes da napravis max kombo , prelazis preko 20-30 udaraca? Ne igras na easy? Koristis sve gadzete u tuci itd?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
hmmm recicu samo: marvel comics zbog toga sto nije izgubljen duh stripa (cak je i otislo korak dalje) od mene 10/10 sasvim zadovoljavajuca grafika odlicna igrivost sjajne misije zagonetke
sjajno!
kombo max 34 ne znam da l` je na easy nista nisam namestao. uopste se ne secam te opcije :) gadzete ne koristim sve (nisam ja bas vest sa tastaturom) odaberem jedan, stavim prst na neki od brojeva, pa rokam :) uglavnom zamrznem nekog sa oklopom ili stun gun-om da me ne smara, a ostale meljem
inace, isti problem sa GPU-usage sam imao u MW3 pre toga nikad tebi radi na 99%? da sacekam da se javi neko sa AMD karticom...
Radi sa 80-90% kada je max rezolucija i sve ostalo (bez fizike), temp ne prelazi 60c,
ali inace volim da se igram u 1600x900 tako da mi je usage oko 40-50% samim tim i manje grejanje itd.
Videces kasnije Rejsh aL Gul bossa i poslednjeg, smorices se. Verovatno nisi stigao do tog dela igre: mocni rendzeri dela , insert coin ala teska neozbiljna arkada za malu decu.
Sem toga ja bi dao 10/10 ali kao da imas omiljenu tortu prelivenu sa malo govana...
Aj par saveta, jer sam isto tako peglao i Asajlum odnosno kec.
Probaj da konfigurises kontrole ovako
quick batrang - E (stisnes tri puta jer moze 3 max odjednom) quick batclaw- R Instant takedown - SHIFT + desni klik Disarm and destroy - SHIFT+ levi klik lodzi mx 518 na ona dva dodatna tastera donji struja gornji led
Stavio sam na caps lock i na E , ona dva sranja da ih stanuje i da pobije sve koje su na zamlji ali to nikada ne koristim jer prekida free flow fokus. Zato i kazem mani power gedzets.
Free flow + kritikal + evade da ih preskaces i eto radosti.
Sve iskoristis za sekund i lako, i dobijes mnogo vise exp.
Ako nema nikoga sa nozevima ili puskama najlakse da udjes u free flow fokus od preko 12 udaraca je da stanujes na srednji klik i ides na beatdown , cim neko pridje da ti prekine beatdown , kanunter na desni i opet beat down nastavis na staroj zrtvi i tako lako stignes do 12+ , NE UPGREJDUS power gadzets za free flow jer ga prekine.
Sad cu bas ovih dana da opravim klip sa od preko 100+ udaraca pa bacim na tube.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Videces kasnije Rejsh aL Gul bossa i poslednjeg, smorices se
ej, pa ja sam to presao sad sa Catwoman vracam loot u safehouse boss fight-ovi su mi totalno nevazni jos od Quake2 samo gledam da prodju meni je sve ostalo bitno do jaja mi je sto mogu da idem i da se tepam gde hocu i kad hocu glavna misija me ne tera da zurim mogu na tenane da resavam Riddler-ove zagonetke svidja mi se atmosfera izmisljenog grada ... da ne smaram :) poslusacu savete za fight-ove jedva cekam da vidim taj klip na you-tube
od udaraca je x55, i potamanio sam ih sve, pa nisam mogao vise XD, ja sam pa ludak za gadgete, koristim sve moguce gadgete :))) najvise stun-gun, pa batclaw pa onda ostale nebitno :) ali i dalje ne umem od noza da se odbranim uvek efikasno :(( nego samo ih preskocim ili idem cape-stun pa beatdown .)
Inace smeta mi ono mauntovanje, iz par razloga, ja stalno koristim deamon, pa moram stalno mount unmount, moram da disablujem dvd-rw zato sto se igra zabuni pa mi trazi disk da ubacim u dvd-rw, i igra se startuje preterano dugo, pa eto zato sam skinuo ovu fightclub verziju pa i patch da probam :)
Kad krene da te napadne klikni i drzi desni, kad opet zamane pusti kratko i opet drzi i to je to, izbegnes sve, ako imas upgrade na kraju serije ga nokautiras.
Kod mene i sa ovom verzijom igre i updateom ne radi igra, tj ne radi ni bez update xD :D Ostaje da koristim onu prvu sa mountovanjem, dok poznate korporacije ne izbace svoju verziju :DD
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.