@nidzo86 ti se bas napati pa mozes valjda 1154 din da izdvojis sad preko DAOpay mozes da pazaris i preko mobilnog cena je ista kao i za fiksni a imas i foru preko Ultimate Poena da uzmes premium za dzabe.
:: :: IS 6 pa premium nalog :: :: :: @nidzo86 ti se bas napati pa mozes valjda 1154 din da izdvojis sad preko DAOpay mozes da pazaris i preko mobilnog cena je ista kao i za fiksni a imas i foru preko Ultimate Poena da uzmes premium za dzabe ::
kakvi crni op - taj tenk je krs i svako moze da ga probije AKO ZNA gde treba da gadja (ispod tureta ima prorez i taj weakspot svako probija). OP su nubovi koji nemaju pojma sta da rade kao sto sam ja ubio sam 10 tenkova sa t28 td - krs TD ali nubovi umesto da dodju sa svih strana odjednom dolazili samo jedan po jedan
u pravu si za amx13 90 sto ga iz miloste zovem `prda`. to je najludji tenk u igri ali i sa njim moras da si iole iznad proseka da budes u pozitivnom skoru... imam ga i za sada sam zagorcavao zivot dosta nubara, a i sa amx13 75 imam dva top guna i belter medalju sto znaci da su neki poludeli zbog OP francuza a niko ne pita koko da to uradis a da ne izgubis od 650 do 1000 HP
...kako se u igri WoT kupuje zlato za `evrice` koriscenjem neke od platnih kartica, da li je to uopste pametno i koliko je sigurno (mogucnost zloupotrebe) posto koliko vidim kuca se i broj kartice i security code i daju se svi licni podaci?
ja sam kupio bio mesec dana premijum nalog i bilo je sve ok.
Nego gledao sam neki dokumentarac na histori i kao kazu da je ruski t34-85 bio glavni tenk u zauzimanju evrope pa sad nesto kontam da idem do njega. Ima neko iskustva sa njim ? Inace imam Tiger 2, M24 chife , i sad ce jos malo SU-8
q6600 3.2 . 790i . 2x4gb 1600 . gtx 460 . CM 690 II , CM M1000
Evo na primer ovo djubre od tenka VK3601H sto sada vozim je napravljen u svega par komada... Od njega je daljim usavrsavanjem nastao Tigar koji je vec u ozbiljnijim kolicinama radjen. Tako da mnogi tenkovi koji su u igri su ustvari bili protipi na kojima su bazirani mnogo jaci modeli.
Recimo da su najcesci tenkovi na bojnom polju bili PzIV, T34, KV-1, Sherman, poneki Tigar itd...
Ovo ostalo tesko da je videlo sta od `pravog` ratovanja.
Ko je znao za onolike silne francuske tenkove pre nego sto je poceo da igra ovu igru?
Konatate :)
U svakom slucaju tenkova ima i dobrih i losih ali na kraju se sve svodi na to kako vam tenk legne.
Steta staviti brze nisanjenje, ne nisani tako sporo, a kad nabudzis IS8-onda je kao medium! Zato nije lose staviti Stabilizer jer cesto pucas u pokretu... Meni je on vrh tenk, samo sto sam ga prodao zbog IS7, ali uskoro E75 zverina... :P
Broj postavljenih tema: 60432. Broj poslatih odgovora: 647782. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.