aj ako mozes reci mi za taj screen sto si stavio kako vidis cpu usage, tj kojim programom to postizes,ja koristim msi afterburner al posto je on izgleda samo za grafu kako da nabacim da vidim i to za cpu ? jel neki plugin il neki drugi program picis Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Dakle, ne zanimaju me koje vigore ste najvise koristili jer ih ja realno koristim sve u zavisnosti od situacije i lokacije i protivnika koji je ispred mene.
Ono sto me zanima sa kojim oruzijima ste odigrali vecinu igre i zasto?
1. Ja sam igrao sa Mashinkom, pa onda kasnije ona sa 3 metka burst mashinka, pa onda onaj repeater mashinka, tu mi je bio problem jer mi jako brzo nestane municije (jer mi je drugo oruzije uglavnom bio RPG) iako pazim gde svaki metak ide (cak i ako je nadogradjen klip i kapacitet)
2. Drugo oruzije mi je uvek bio RPG, volim roket jer sve mini bosove, hard hitere kao sto su hendimen i sirene ubije jako brzo lako i efikasno, ali sem toga kao da bacam municiju kad opalim metak u nekog jadnika i naravno nema je dovoljno da pucas roketom na obicne protivnike. Sto onda ispada da se samo igra sa masinkom (varijacije) i roket samo za mini bosove i eto jako lako i brzo nestane masinke u vecini slucajeva...
Jako slabo sam experimentisao sa oruzijima a hocu da probam HARD mode sa naravno 0 smrti pa me zanimaju vasa iskustva.
Treba mi efikasno srednje oruzije za obicne male protivnike ali da ima veliki kapacitet i nesto sto ce lako i brzo da odradi sirenu ili hendimena, a da nije rpg , i da ima veci kapacitet da ne bi bilo greota da se koristi i u obicnoj borbi sa regularnim protivnicima.
Licno masinka i karabin,mada vise karabin zbog lepseg dmg,a sniper,pa jbg zbog headshotova,ej da jesu svi prosili jel mozemo krenuti sa spojlerima ? Inteli5-3570k@3,4GHz CMStorm Enforcer ASUSMaximus V Gene MSIGTX660Ti PE OC PATRIOTIEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
`Mene interesuje gde ima da se nabavi jeftino cvarci i kavurma` :D
07.04.2013. 10:30
status: user broj poruka: 659
Salim se..Imam problem sa save-om..tacnije,presao sam dosta(oko70%) igrice i pre neki dan udjem,lupim continue i TRAS..Burazer probao malo kako izgleda Bioshock i sjebao mi save :(.E sad..Pocecu ponovo od 0,ali bi hteo da resim taj problem sa save-om.Jel postoji neko resenje,kako da napravim 2 save-a.Gledao sam na netu ali sve je nesto vezano za steam..a ja imam FLT verziju.Pomagajte...
Izvadi save game i profil fajlove, pa nek igra burazer, onda izvadis te njegove sejvove na neko drugo mesto a svoje ubacis u original folder i samo ih menjas na smenu pre nego sto bilo ko sedne da igra.
Ili moze chapter select da igra jedan od vas od onog drugog, to nece da preovei sejv.
@Svi Odigrao sam na hard igru samo sa dve smrti i veliki je izazov, odlicna je tezina jako lepo izbalansirana, pretnju predstavljaju cak i ovi mali obicni protivnici a ne samo hard hiteri i mini bosovi, prvi put na normal preporucujem svima cisto da se upozna sa mehanikom i kako sta funkcionise u igri, a drugi put na hard definitivno je milina igrati.
Ubitacna kombinacija vigora i gear-a je:
devils kiss - vatra sa klasterima + damage upgrade + gear koji sa jednog baca na drugi lancano vatru konja ili struju, jezivo jako, sirena koja povampiruje svoje minjone umre jer se sa jednog na drugi sponuju napadi od vigora.
A kad se na to doda gear, blod to salt, gde za smrt neprijatelja u 40% slucajeva dobijate salt nazad, maltene od njih 5 mrtvih dobijete 2 pakovanja soli i opet ste puni jer sa dva napada u gomilu ubijate 5 ili vise protivnika bez problema.
Na yt sam gledao da tu sledi neki video sa gradom u pozaru u pozadini ali toga nema. Cekao sam 10-ak minuta ali nista, restartovao zadnji checkpoint ali opet nista.
Da napomenem da od trenutka povlacenja rucice kada se otvaraju ona metalna sefovska vrata nisam ispalio ni jedan metak, nema neprijatelja, samo run i stignem do ove gospodje.
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
nisam nista update-ovao, patch-ovao... osim sto sam kopao/editovao po XEngine.ini fajlu :D
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
S`obzirom da samo ti imas taj problem od svih ovde ljudi, aj probaj za pocetak da vratis originalni fajl ako ga imas, ili da vratis to sto si menjao pa da probas onda?
kao sto sam i sam pretpostavljao, u pitanju je bilo ovo bUseBackgroundLevelStreaming=FALSE (ja menjao) Sada tadi kako treba a pitate se sto sam to radio?
Igra UZASNO secka, podesavanja mesovita da prebaci 60FPS, ali desava se da FPS padne i na 0 da da na NULU, i to ponekad traje cak i 1-2 sekunde. po netu sam video da treba (malo) povecato texturepool sto sam i uradio, bezuspesno i dalje ista prica, onda editovanje min i max smooted FPS itd itd.. na kraju sam i zaboravo sta sam sve promenio
Igru igram sa ukljucenom dimanickom sinhronizacijom preko radeonpro programa i to je ublazilo abnormalne padove performansi ali i danje su prisutne. Sada pada na 40-ak.
Ako mi verujete, to je jedina stvar koja me nervira u igri, sve ostalo je na svom mestu, zato me i drzi da je igram inace bi je davno termitirao sa HDD-a :D
Ako ima neko predlog za ovo ne seckanje nego na momenre slideshow je brzi... neka predlozi
Drajveri 13.3 beta 2
Kad vidim beta dobiam dijareju. Probaj sa poslednjim kompletnim oficijalnim drajverima. E sad, na kojim setovanjima igras?
Dinamicne senke POEJDU fps bukvalno, ali apsolutno nista vizuelno spektakularno ne prikazuju, ja imam 30 fps-a kad su senke na max kao i sve ostalo. Naravno, stavim samo njih na high, a sve sotalo na max, i fps zakucan na 60.
Jos jedna stvar, ako napucas texture ram usage ode do 1850 mb jako cesto, govorim o gpu ramu, ne sistemskom.
Dakle smanji.
I ako tvoji padovi fps-a se odnose na delove gde je ucitavanje npr. u liftovima kad klknes dugme, to se i meni desava padne fps sa 60 na 20, a samo sam kliknuo dugme u liftu, i dalje blenem u isti zid zid, ali to traje sekund dva, u realnoj igri cak i kad je guzva i explozije fps je zakucan na 60.
Ma i mene izludjuju beta drajveri i piojma nemam zasto sam ih stavio...
Sto se bioshock-a tice podesavanja sledeca
texture high -> texture filtering -> ultra normal sve do level detail -> ultra vsunc i frame lock sve to na off... (jer sam ukljucio dinamicku sinhronizaciju preko radeonPro programa)
kada igra ima 60FPS zauzece GPU-a varira od 60-80%
Tokom ucitavanja se ne racuna pad fps-a ali usred fajta, walk-a ne ide...
Kvari mi utisak celokupne igre :D
Nemas dovolno rama na karti za lelvel of details on ultra, to je ustvari draw distance, isto vazi i za texture filtering, smanji na high (ne very high)
Upali ram usage u msi afterburneru, OSD i prati zauzece, kad zafali rama krece sranje kod tebe 99%
Meni ode skoro 2 gb rama jako cesto na ultra, kod Dunje moje na 6870 (koja realno nije nista spektakularno jaca od 6850) sve lepo radi i leti sa tvojim podesavanjima i ovim mojim izmenama sto ti predlazem.
Ok probam pa javljam, verovatno secka kod swap-ovanja tekstura, ali VRAM usage je oko 700-800MB.
Druga stvar, mogu ja da vrtim koja hocu podesavanja kad sam stavio readonly na XEngine.ini :D Ljudskoj gluposti nema kraja...
Mozes da se slikas sto pise na amd sajtu to ne vazi generalno za ceo svet za sve regije USA EU Azija... +zavisi ko to daje saphire ili msi ili neko treci
To trazi ako uopste ima tamo gde si i kupio karte.
Ovde imas na reklamama sa strane koje igre za koje tacno serije
na kartici koja se nalazila u pakovanju. Kupio sam msi gtx 660ti pe oc i kod je bio na kartici malo vecoj od kreditne,tako da kontam ako nemas kod u samom paketu onda ga ni ne dobijas,osim ako kojim slucajem daju naknadno mada sumnjam al ipak proveri sa emmijem Inteli5-3570k@3,4GHz CMStorm Enforcer ASUSMaximus V Gene MSIGTX660Ti PE OC PATRIOTIEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.