Level sam 57 i postao sam providan i nevidljiv,znači mačevi u ruci mi se vide ali mi je telo totalno providno skoro sam nevidljiv.Čitao sam po netu da je to neki najnoviji bag pa ako neko slučajno nagugla neko rešenje bio bih mu zahvalan.
Kako je to,posto sam stavio 2k textures,i josh kilo modova za vodu,nebo,vegetaciju,kamenjar,itd.... Video sam na netu da ljudi kazu,da je bolje modovan,nego taj dlc.Msm da lepse graficki izgleda.
vidim da ima pun Q apdejta i dodataka za njega...resio sam da ga skinem i probam...pa bi vam bio zahvalan ako bi mi dali spisak stvari koje bi pored normalne instalacije igre morao da instaliram da bi sve bilo ok... da li moram da skidam svaki update i da ih instaliram po redu...ili je dovoljno da instaliram samo zadnji update...tj da li su u zadnjem apdejtu popravljene styari iz svih prethodnih PHENOM IIx4 955BE 3.2GHz GEMIN II ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 NZXT Lexa S KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MHz BENQ G2220HDA LC POWER LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
znaci samo update 5? a sto se tice dodataka o kojim pricate? PHENOM IIx4 955BE 3.2GHz GEMIN II ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890 NZXT Lexa S KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MHz BENQ G2220HDA LC POWER LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
Imaš na dnu prethodne strane mojih par omiljenih koji poprave malo balans i dodaju na raznovrsnosti. Instaliraj nexus mod manager da olakšaš stvari. Mislim, možeš prvi put da igraš i bez dodataka, osim što bih od srca preporučio SkyUI, interfejs vanila igre je grozan.
:: znaci samo update 5 :: a sto se tice dodataka o kojim pricate
citiram-kopiram `ur an idiot - & I wonder how many times u had 2 chck ur spelling lol to make sure no1 laughed at ur comment . wht a geek . its 2012 no1 gives a sht about spllin except the internets geek spelling police lol & the wnna b`s like u LMFAO`
Nagovorih sebe da odigram ovu igru... Naime, sta treba da uradim posto mi kaze da ne mogu da trcim, previse sam napakovan? Jel treba sa sebe da skinem opremu, ili one gluposti sto skupljam treba da prodam ili sta se vec radi sa njima?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Nagovorih sebe da odigram ovu igru.. :: Naime, sta treba da uradim posto mi kaze da ne mogu da trcim, previse sam napakovan :: Jel treba sa sebe da skinem opremu, ili one gluposti sto skupljam treba da prodam ili sta se vec radi sa njima :: :: ::
:: Nagovorih sebe da odigram ovu igru.. :: Naime, sta treba da uradim posto mi kaze da ne mogu da trcim, previse sam napakovan :: Jel treba sa sebe da skinem opremu, ili one gluposti sto skupljam treba da prodam ili sta se vec radi sa njima :: :: ::
Moras da bacis nesto od opreme, tacno ima limit, pise ti koliko mozes da poneses, ali ne brini imaces toga na pretek kroz igru, pogotovo te stvari s pocetka igre. Mozes i da prodajes ali ne dobija se puno para kod prodavaca...
Imaš limit, piše ti kad odeš na inventory, nemoj da uzimaš baš svaku glupost, tipa nož težine 6, a vrednosti 1 i sl. A možeš i da ukucaš cheat pa nosiš kol`ko `oćeš.
:: Ozb. pitam posto sam unutra tek prvi nivo bre ljudi kakav konj :: :: ::
Downloduj mod koji povecava tezinu koju mzoes da poneses srazmerno povecanju Stamine .)) Ako nosis heavy armor, imas da upgrajdujes heavy armor skill da kad si komplet prekriven nista ne tezi, ili imas jedan od onih kamena sto ti daju moci da iskoristis, oni ti povecavaju ukupni kapacitet i isto ti daju moc da heavy armor nista ne tezi.....
U igri sto ti treba najvise su health potions, i oni za fire and frost resistant, i soul gams ti treba isto za recharg oruzija, ostalo nije potrebno toliko, osim oruzija.....
p.s. odbagovali stranu, obrisali mi post :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Instalirao sam 9. update i ubacio Dawnguard i fino je radilo par dana ali je igra pocela da izlece na desktop i prijavljuje neku gresku vezanu za C++ virtuelno nesto.. nista po googlu nisam nasao
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.