ono kad sam igrao fc3 i instalirao..Nego me sada smara ovaj uplay , trazi product key.. Moze li neko da me podseti kako da preskocim to i da li uopste moram da imam uplay ? Hvala :)
Svi Vi koji imate dual core CPU, sada mozete da igrate FC4.
Ovo treba da prekopirate gde je FarCry4.exe fajl, to je u bin folderu. Obavezno stavite u AntiVirusu da je fajl siguran i da ga ne brise. Pokrenite Injector, on ce automatski da vidi exe u folderu gde je pokrenut i ucitace dual-core.dll. Pokrenite igru i uzivajte.
Testirao sam na 4 masine ovo cisto da vidim razliku. 1. komp je ovaj u podpisu - prosek oko 45 fps sve na max. 2. komp je 16GB Ram, R9 280x i PII-955 stock - prosek oko 40fps sve na max. 3. komp je 16GB Ram, R9 280x i PII-555 stock - prosek oko 30fps sve na max. 4. komp je 16GB Ram, R9 280x i i7 4770 stock - prosek oko 50fps sve na max.
Eto cisto da vidite razliku u CPU.
Nisam probao da li ovo radi i sa drugim Must Have Quad Core CPU. Predpostavljam da je isti fazon, ubaciti sve fajlove u folder sa exe fajlom i pokrenuti prvo injector pa igru.
Pozz...
Instalirao sam skidrow verziju fc4 i kopirao fajlove iz skidrow foldera , nakon toga update 1.3 pa kopirao skidrow folder fajlove i iz tog foldera...Naravno sve je to prebacivano u folder igre.. Zna li neko kako da resim problem , skidam novi fc3 ? Btw nisam probao bez ovog update-a ,jel moguce da on nesto tripuje ?
Kasnis Gare, vec smo pricali, a meni se slucajno desilo, upalio igru i otisao da radim nesto na drugom kompu, vratio se, gledam sta je ovo, kakva je ovo soba?! Posle sam guglao i odgledao ceo taj kao alternativni kraj.
Igra guta graficku memoriju.Ako vam se pojavi kocenje igre,znaci tece glatko i odjednom ukoci na 2-3 sekunde, ne konstantno seckanje samo smanjite kvalitet tekstura na medium.Inace imam 6850 1GDDR5
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
bas sam o istom takvom slucaju pricao sa drugarom, dakle to je jedino moguce ko `zaboravi` karaktera u toj prostoriji pa ode nesto drugo da radi na 15min i iznenadi se kad se vrati, verujem da su tako sigurno preko 90% igraca saznali za to, pre nego je pisano na forumima.
Prijatno me iznenadila igra, jedino mi krivo sto ovi final endings nemaju nikakav uticaj na razvoj situacije, nisam jedino provalio da li moze da se postane `king` tj da ubijem i Sabala i Amitu, a mrzi me da igram otpocetka, jer nema bas neka korist od toga, em sto je bagovita igra mnogo, ubagovali su mi outposts i bell towers prikazuje mi statistika da fale jos a sve sam otkrio ukljucujuci i tvrdjave i to sigurno 5 6 misija pred kraj.
@Doom sve ove novije igre gutaju memoriju bez potrebe, nema toliko razlika izmedju FC 3 i FC 4 ili tako nekih igara od pre 2 3 godine, inace igra solidno skalira dobija se veci fps kad se smanje teksture ili rezulocija ili oba, imas negde link ovde u temi sta koliko utice na performanse.
:: Kasnis Gare, vec smo pricali, a meni se slucajno desilo, upalio igru i otisao da radim nesto na drugom kompu, vratio se, gledam sta je ovo, kakva je ovo soba?! :: Posle sam guglao i odgledao ceo taj kao alternativni kraj :: :: Super fora :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
ja imam (a vidim da nisam jedini ), neverovatno iritirirajuci bag i to zbog nvidia grafe. Na ultra podesavanjima.pardon, na nvidia podesavanjima ( znaci ultra + nvidia twikovi ) imam glitcheve senki. Znaci sve senke svih objekata se pomere u sekundi kako pomerim misa ili nestanu skroz
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647680. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.