Pa kad si hteo presovanu igru, nisi mogao da skines ono sto sam rekao, sto ima milion seeda i sto bi ti skinulo za cas, plus nema instalacije, samo kopiras update, lek i vozis, ali necete da slusate. Sad cekaj brate.. :/
Inace, teorija kaze ovako, ubacite update 3, i crack v4, pa onda ubacite GTA V. exe i launcher iz verzije 2 update-a, sa tim bi resili problem aktivacije, upotrebe bombi i ostalog oruzja u kolima i cover bug. Za misiju nisam siguran, jer sam je uradio vec, pa ko nije, neka proba. Ja cu upravo da je testiram na aim, ostalo mi vec ne pravi problem.
Dopuna - igra radi lepo, nema buga sa oruzjem i aimom.
Probao sam samo iz baze registra po uputstvu zooloo ali nije proslo pa sam editovao naveden ini fajl .)
:: Pa kad si hteo presovanu igru, nisi mogao da skines ono sto sam rekao, sto ima milion seeda i sto bi ti skinulo za cas, plus nema instalacije, samo kopiras update, lek i vozis, ali necete da slusate. Sad cekaj brate.. : :: :: Inace, teorija kaze ovako, ubacite update 3, i crack v4, pa onda ubacite GTA V. exe i launcher iz verzije 2 update-a, sa tim bi resili problem aktivacije, upotrebe bombi i ostalog oruzja u kolima i cover bug. Za misiju nisam siguran, jer sam je uradio vec, pa ko nije, neka proba. Ja cu upravo da je testiram na aim, ostalo mi vec ne pravi problem :: :: Dopuna - igra radi lepo, nema buga sa oruzjem i aimom :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
pored svega ovog, nekako sam to kombinacijom lekova resio(predhodne probleme), ali sada ima problem posle zavrsetka one misije koje daje Lester kad se pobijiu nekoliko onih likova i dobije se ona velika kuca u brdima, posle toga treba da se kupe neke Akcije kojima vrednost nenormalno skoci, i moze mnogo novca da se uzme(kao da ima na sta da se potrosi osim za kola i neka imovina, al dobro), e sad te Akcije ne mogu da se kupe, jer kad god se klikne na odredjenu Akciju koja treba da se kupi otvori se pogresna Akcija pa ti onemogucava kupovanje, a nekad jednostavno ubaguje i ulozis novac u to i ono jednostavno nestane iz liste i dzabe si kupovao :@ znaci uzasan bug!!
Problem sa akcijama koliko sam video nije moguce resiti, taj problem nije samo na piratskim verzijama igre, tako da bice verovatno fixa, ali do tad cete preci igru kao i ja sto sam uradio pre neki dan, bez ijedne kupljene akcije, tako da who cares..
Moguce resenje je kupiti samo jednu akciju neke nebitne kompanije, pa onda uci opet i uzeti akcije koje zelite, nisam probao ali secam se da sam naletao na takav savet jednom.
Takodje misije koje Vam krasuju prilikom zoom in, zoom out, (i posle mesavine update-a i lekova) jednostavno ne koristite tab, i bilo kakve bombe, znaci samo pucanje iz oruzja, bazuke itd i to je to.
Meni su ostale par sitnih misija sa Trevorom, to cu danas da odradim i to bi bilo to u principu, ostaje mi samo da se sprdam, pokupovao sam sve gluposti, naravno bez akcija nije moguce napraviti brdo novca za npr. Golf Teren od 150 mil. ali dobro, i ovako verovatno ce se zavrstiti na tome i ide delete. :D
cekaj znaci kad se predje cela igra posle ne postoji mogucnost da se rade neke opet pljacke, assassination contracts i slicno(ne mislim na replay misija) ? posto onaj armored kombi s parama vrlo retko prolazi pa i odatle se ne mogu uzeti pare, isto takodje mislim da nema izvoza automobila ili slicno nesto pa i tu ne moze da se zaradi
Koliko ja vidim ne, novac dobijas nedeljno ili mesecno od zgrada koje kupis, tipa bioskop, kafanu, taksi sluzbu itd. Oni mogu da ti daju neki misiju, tipa da dovezes jos pica npr. I to je to. Ostaje ti jos da se sprdas sa sportovima i raznim trkama (motori, kola, brodovi, avioni, padobran..), kupovina automobila i budzenje, lov..
Izgleda da je sva zabava kao sto sam rekao na pocetku u Online modu, sa prijateljima ili random igracima sirom sveta sto i jeste poenta. Singla player je ok, ali nakon story moda, kao i kod svake igre, car i zelja za igrom vremenom ispari, jer nema nicega toliko bitnog da te vuce danima, dok online uvek nesto novo moze da se desi, da te iznervira, nasmeje itd. Nisam toliko upoznat, ne znam sta se desava kada predjes sve heist misije, ali sigurno ti ostaje sprdnja, level i ponavljanje misija, sto je daleko zanimljivije u odnosu na story u kome si sam i sve se svodi na jedno te isto. Ponavljanje misija radi gold medalje u story modu je ok, ali uzaludno i gubljenje vremena jer ne dobija nista na kraju.
Kao sto sam rekao ostale su mi dve misije `znak pitanja` na Trevoru, to cu sada da odigram i nakon toga sumnjam da cu imati sta vise da radim, osim stvari koje sam naveo gore, sto me bas toliko i ne privlaci.
sa parama kad postoji cheat engine za akcije a igra je ionako zajbancija sto ne bi varali. update 3 i lek 4 izazivaju dosta kreseva na The Big Score Heist i jedini nacin na koji sam uspeo da je predjem je da ginem 3 puta i idem skip do zadnje stejdza misije i tu vise nema switcha i samim tim nema vise kresa. a evo i koje su akcije koje u igri :
zajebancija je da jedan bioskop u igri kosta 20mil dolara i da igra prepumpanima cenama pojedinih itema zeli od mene da grajdnujem pare da bih ih imao( to mogu da prihvatim za mmo ali za igru koja traje par dana neka hvala). prelazak igre poput gta ne daje zadovoljstvo kao prelazak witcher 2 npr,upravo zato tamo nisam imao ni zelju da pikam cheat engine. poenta je da gta v od mene ne moze da dobije ni vreme ni zivce koje sam bio spreman da posvetim morrowindu,oblivionu,gothicu,mass effectu,skyrimu,fallout 3,bioshock,soul riveru,itt itd ...igrama koje su bar za mene mnogo veca uzivancija da se posteno prelaze
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
Slazem se sa dosta toga. Ali opet ne treba biti iskljuciv,prosto svi smo mi razliciti. Ja,konkretno,sam igrao ovaj GTA 3 dana(nijedan pre ovoga nisam presao)i izbrisao,prosto igra me je smorila,prosto nikada nisam nesto gotivio GTA naslove,ali eto skinuo za ortaka i probao,ok kome se svidja i ko voli GTA,jasno,igra je fantasticna,meni jok. Open world igra za mene je rpg,ali opet nikad ne bih ne bih rekao da je GTA sranje,samo ja to ne bih igrao nesto mnogo nikad.
ima dosta lepih momenata al to je za mene ekspres igra i realno je da se igra par dana ako se igra offline,online je mozda dosta interesantnija. ja sam presao oko 70% igre i dosta mi je , ovih dana cu radije da nastavim pillars of eternity i da zavrsim trine 3 nego da se vozam okolo po LS
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647791. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.