Da, krenuo lagano, kad se moze po malo pa dokle stignem.
@JovanZ Da, extra igra delimo misljenje osim:
Skok je malo haotican penje se na random pa zapne pa prodje pa padne pa salto na nenormalne stvari. Na mini mapi fali fast travel jedan da je uvek prisutan, onaj fizicki vazdusnom linijom najblizi. Jer 100 puta ulazi u opcije biraj kvest, pa pali mapu vidi gde je, pali opet mapu gde je najblizi fast travel. Ali to su vec tehnikalije.
Takodje mi smeta sto ima samo dva slota za napitke / hranu / pice. Dakle niko meni ne brani da popijem 10 napitaka od 10% toxicity-ja ali smara sto moram da udjem svaki put u inventar popijem, opet u invetar izbaci stare ubaci nova dva, popi njih i onda tako 5x. Totalno nepotrebno da ima bar 4 ili 5 slotova za napitke.
Takodje ide na zivce kada si kod herbalista ili hemicara i kupujes sta ti treba za formule pa kad god promenis tab i vratis se u kreftovanje, sve ti resetuje konstatno i sve je opet expandovano, pa onda opet skroluj ili kolapsuj kolone...
Kupovanje budzenje prodavanje ne moze da se odradi odjednom dok si u modu kupovine kod kovaca/armorera nego ulazi izlazi par puta, menjaj oruzija, opet ulazi prodaj dismentluj itd. To sve treba da se odradi u kupovini da ima posebna sekcija EQUIPED i cao.
Ma daj ne zezaj, pa ja sam igrao odmah na pocetku na hard, koristim napitke ali ne tako cesto i toliko njih.. Za svaku borbu se pripremim ako ocekujem da bude teska, cepim to i lagano.. Pre ces da pogines od random lutanja po sumi (kao Gare sto ga useru vukovi, a meni oni najlaksi u igri, celi copor free exp :D) nego protiv nekog witcher contract questa.. :D
Moras da igras strpljivo i da predvidis potez, a to nakon malo duzeg igranja skapiras, a imas iza sebe mesece igranja, tako da ono, zmureci sada..
Sto se tice prodaje opreme, nisam koristio random opremu uopste, samo Witcher gear i to je to, ma koliko bilo slabije od nekog obicnog dela, ali tesko da moze ako pratis lvl i koristis odgovarajuci witcher gear sa odredjenim talentima.
Fast Travel, odradis quest, mapa, tag fast travel, odes do tamo, i onda ides gde trebas da predas quest, jes da malo smara da svake sekunde moras da ulazis i menjas tag ali dobro, naviklo se.. :D
Ja nisam ni presao prvi put, tj. prvih par dana sam je igrao dosta, ali kasnije zbog obaveza sam sve manje, uletim odradim quest dva i to je to, i onda na kraju totalno batalio, a stigao do tipa 85% .. Cekam sve DLC-ve, pa cu verovatno da je zavrsim, i onda cekamo jesenju ekspanziju broj jedan. :)
Jedino mi smetaju face! U igri ima 20 razlicitih faca zena, dece i muskaraca koje se ponavljaju u razlicitim varijantama - boja kose, brkovi, brada...
Ok je da oni banditi sto ih nalazis za svakom cosku imaju iste face, ali da likovi koji su bitni za kvestove imaju iste face, to je po meni fokus. Ako su mogli ovoliko detaljno da urade igru mogli su i jos 20 faca da obrade i izrenderuju. Kontam da vecina to i ne primeti, verovatno su na tu kartu isli.
I meni je smetalo sto mogu da imam samo dva napitka u slotovima, ali najavili su da ce da prerade inventory pa mozda isprave ovo.
Inace ja sam koristio filtere stalno, da mi pokazuje samo napitke/oruzja koje mogu da craftujem, pa nisam imao toliko problema sa tim. Ali 1.07 patch ce najverovatnije srediti stvari.
uuuu extra, sredili su levitirajuce konje, crafting i alchmey ne tezi nista, ima stash NAJZAD...itd vrlo dobri improvements :D
Inace sto se tice igranja, i ja isto kako sam krenuo i presao mozda 30% nemam vreme da je igram a nemam ni posao xD a nisam ni ulazio duze vreme u igru :D
Predobra je igra, ali sto je vise igram vise mi na nerve idu iste face.
Jebeno napravim pauzu i ne igram jedno 2-3 dana, krenem opet, neki kvest ide i u glavi mi proradi kliker `jbt pa zar ovaj lik nije bio u onom kvestu seljak, a u onom drugom strazar, a u onom pre toga prosjak, carobnjak, kapetan garde, kovac, prodavac....` samo je imao drugacije, brkove, bradu, kosu, kapu...
Neko je rekao da su likovi koji su bitni za kvestove razliciti - e pa bas to nisu...
da li je neko uspeo da pobedi u gwentu one likove sto imaju najjace jebene karte sa pojacanjem koje im se dodaje automatski uglavnom u `close combat` redu!?!? ja ne znam sta jebeno treba od karata da imam da mogu da ih pobedim ono je bre nemoguce pa on odigra 2 karte takve i vec ima preko 60 jacinu a plus uz to obavezno ima poneku 10ku a i ostale mu nisu nista slabije obicno preko 5 budu, a ja kad uspem da pobedim one kao `jace` igrace daju mi neke buljave karte sa 5 jacinom ili 4 jednom ili 2x sam dobio mozda 6, one sa automatskim pojacanjem imam mozda 2 karte ali to su iz spila scoiatel i monsters, oni monsteri su retardirani svi protiv kojih igram imaju one karte sa pojacanjem i to uvek preko 2!!!
Stvarno pocinje da me nervira, pobedio sam dosta igraca a gluposti dobijam od karata
El se one najjace karte kupuju negde, nalaze kao loot ili ima negde da se osvoji!?!? mada je nemoguce ako ima jer imaju sve najjace karte u spilovima
...svaki protivnik koji je ujedno i prodavac obicno ima 3-4 karte da ti proda, kad ih kupis njemu obicno ostane 1 nebitna koju mozes kupovati svaki put kad mu se obratis. U svakoj regiji imas gwent quest line gde dobijas obicno od 4+ karte gde su obicno malar tri velike vrednosti... Takodje ako se ne varam, od svakog igraca kojeg pobedis ovako dobijas jednu kartu.
Dobro je imati sto manje karata, i koristiti samo one specijalne karte koje su bas neophodne.
Ne znam sta da ti kazem osim da igras i uhvatis ga na foru...
Pozz...
:: da li je neko uspeo da pobedi u gwentu one likove sto imaju najjace jebene karte sa pojacanjem koje im se dodaje automatski uglavnom u `close combat` redu!?!? ja ne znam sta jebeno treba od karata da imam da mogu da ih pobedim ono je bre nemoguce pa on odigra 2 karte takve i vec ima preko 60 jacinu a plus uz to obavezno ima poneku 10ku a i ostale mu nisu nista slabije obicno preko 5 budu, a ja kad uspem da pobedim one kao `jace` igrace daju mi neke buljave karte sa 5 jacinom ili 4 jednom ili 2x sam dobio mozda 6, one sa automatskim pojacanjem imam mozda 2 karte ali to su iz spila scoiatel i monsters, oni monsteri su retardirani svi protiv kojih igram imaju one karte sa pojacanjem i to uvek preko 2!! :: :: Stvarno pocinje da me nervira, pobedio sam dosta igraca a gluposti dobijam od karat :: :: El se one najjace karte kupuju negde, nalaze kao loot ili ima negde da se osvoji!?!? mada je nemoguce ako ima jer imaju sve najjace karte u spilovim :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
pa to ti kazem, ova igra je samo jebena sreca, dovoljno je da protivnik u spilu ima samo 2 one karte sto dodaju automatski pojacanje i automatski si izgubio i mozes odmah da ides na forfeit, da bi takvog mogao da pobedis mora imas u toku igre jedno 4 one karta sa 4+ levelom koje se dupliraju kad su iste, i nekoliko desetki i 8ci da mozes da pobedis, a karte koje dobijes da igras su cista tombola imam dosta siege jakih karata al dzabe kad se ne padnu...mnogo glupi ti gwent questovi, ajd da daju kad pobedis bas neke jace karte, a ne gluposti...
Monstere lako pobedis sa ledom, dakle on moze da baca boga oca, bacis 1 led i to sve postaju kecevi. Koristi pametno scortch ako ga imas ili onu sedmicu koja ubija prvi red ako se ima vise od 10. Trpaj ga sa spijunima i koristi decoy da uzimas svoje najjace karte nazad kad on ispuca te koje dovlace dodatne. Dzaba njemu sto ce imati 100 u prvoj rundi kad ce mu ostati 4 karte za trecu i cetvrtu a ti ga napunis spijunima i imas 12 karata za preotale dve runde.
Te koje dovlace trose takodje sve karte iz ruke, obrati paznju, to koliko valja toliko je i lose.
1. naucio sma taktiku znam sta kad da primenim, ali mi se karte random izvlace iz ukupnog spila kao sto sam rekao 2.kad postanu kecevi obavezno dodje sa jos jednim pojacanjem ili dodje sa nekom desetkom ili scorch, znaci sigurno 3x od 5 koliko sam probao 3. scorch nemam i tu `sedmicu` nemam jer kad god pobedim dobijam neke gluposti od karata 4.spijune imam 2 valjda i kao sto rekoh random se padaju karte pa mi se i oni retko padnu, decoy je useless jer, da, uzimas natrag kartu ali ti se smanji score tako da moze samo da se ide na pass 5.On ima recimo 80 ili 100 u prvoj rundi ali on taj skor dobije izvlacenjem recimo 3 karte, a ja moram da ispucam ceo red da bi ga sustigao i to pod uslovom da mi se padnu karte sa velikim brojem 6. za sada ne vidim sta je tu lose kad on ispuca 3 ili 4 karte i ima skor 80-90-100 kad u sledecoj rundi opet ima 3 4 karte koje dovlace pojacanje, i to pojacanje se izvlaci iz ukupnog spila, a on ih ima jebem li ga koliko sigurno preko 30 karata, jednom je naredjao u prvom redu preko 10 karata i imao je jos i za 2 i za 3 rundu, cak i kad mu oborim na 1 sve opet ima dosta veci score jer ih naredjao kao blesav
Mogu save da ti posaljem pa da vidis, nema sanse za sad da se pobedi jer mi treba jace karte sa pojacanjem ili neke karte sa velikim levelom preko 8, i to sve pod uslovom da mi se takve karte padnu kad igramo...
:: Polako, naucices :: :: Monstere lako pobedis sa ledom, dakle on moze da baca boga oca, :: bacis 1 led i to sve postaju kecevi. :: Koristi pametno scortch ako ga imas ili onu sedmicu koja ubija prvi red ako se ima vise od 10. :: Trpaj ga sa spijunima i koristi decoy da uzimas svoje najjace karte nazad kad on ispuca te koje dovlace dodatne. :: Dzaba njemu sto ce imati 100 u prvoj rundi kad ce mu ostati 4 karte za trecu i cetvrtu :: a ti ga napunis spijunima i imas 12 karata za preotale dve runde :: :: Te koje dovlace trose takodje sve karte iz ruke, obrati paznju, to koliko valja toliko je i lose :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Protivnik ti posalje spijuna, decoy upotrebis na tog i vratis mu spijuna sto znaci da i ti dobijes dve karte.
:: 4.spijune imam 2 valjda i kao sto rekoh random se padaju karte pa mi se i oni retko padnu, decoy je useless jer, da, uzimas natrag kartu ali ti se smanji score tako da moze samo da se ide na pas
protiv onog jednog kog je toliko kenjalo sa kartama, sad sam sve one igrace na maskenbalu ocukao :D mislim da sam samo 2x isao na quick save load :DD bas sam imao srece, ovo samo potvrdjuje da je igra cista kocka, ko zna sta da odigra, nikakvog uticaja ne moze da ima na igru ako se ne padnu valjane karte u odnosu na protivnika
Sam biras svoj dek, 22 karte + vremenske/specijalne. Ja imam sva 4 deka (fiicke karte sam ih napravio imas onu temu) http://goo.gl/1JMGDu monsteri koji su po tebi najbolji, elfove , north i nilfgard.
Uzmi monstere ja cu recimo nilfgard ili north, od 10 partija izgubices 9, dakle nema tu sreca veze. (osim ako ti nemas katastrofalno los deck ili ubacujes slabe karte nepotrebno)
Decoy je najjaca, karta posle spijuna ako znas da je koristis kako treba i kad treba.
Jedna samo strategija, bacis onu peticu katapult od north relma koja dovlaci dodatnu kartu. Posle uzmes bacis decoy na tu peticu (medic) i opet dovuces dodatnu kartu u slecem potezu. Realno najboji su i najkorisniji za spijune ali imaju jos tonu primena.
Ako koristis decoy za uzmi kartu pa baci tu istu opet, naravno da nema smisla.
Inace monsteri imaju da dovlace te dodatne, bube, vampire, babe (ove su dosta jake) iam i gulove i nekere koji su kecevi i dvojke.
Dakle komp je glup bacice sve odjednom u prvoj rundi i duplirati, imace skor tipa 150, ok. Ti sa 3 dekoja uzmes 3 karte nazad i on nema sa cime da igra drugu i trecu, probaj.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647791. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.