Sto moras da kupis sve objekte? Ja sam kupio par komada ali kad zavrsim igru (story i side kvestovi+trke, maratoni, padobrani) necu se zamlacivati da skupljam pare cisto da bih kupio sve. Ne vidim poentu. To mi kao oni glupavi achivmenti na igrama, uradi ovo ili ono, cisto ako eto rekli tako develoeri, ocu, zabole me...
Ajde Dex ne lazi, igrao si Dying Light milion puta samo zbog licnog rekorda.. :P GTA V ima da lesis, MORA GOLD SVE DA BUDE EJ! :D
Cheat ne koristim, retko kada za bilo koju igru, a ovde iako su problem pare, fazon je da ni to ne bi bio problem da radi berza i na taj nacin bi veoma lako zaradio ogroman novac pre samog kraja igre, tako da smo uskraceni za sada, i zato ne vidim problem uopste. A i dok odradis sve ove sitne trkice i gluposti, novac ce sam od sebe doci, a opet dolazis do dela kada brises igru, tako da opustite se.
Ukusi su razliciti i svako ko malo poznaje gaming ne bi smeo da kaze da je GTA V losa igra jer igra sama po sebi nudi nesto posebno, bez obzira da li ste fan ili ne. To sto vi ocekujte da je igrate kao wow i lol 24/7, zajebite, get a life.. Ja bi igru pre svega ispostovao jer ima tako dobru optimizaciju, dug niz godina je samo ime GTA prisutno i svaka cast za pricu i osmisljenost.
Dying light sam dodao na svoju licnu listu 0 smrti na hard :) Za to ne postoji achivement, a da ima u dying light-u nesto tipa ubi 10 000 zombija znas kako me zabole za te stvari :)
A gta 5 je fenomenalana igra koja nema veze sa nolajferskim wow kripuj danima leveli i tako do besvesti, vec ima story mod i online zezanje. Kakav god da je ukus, slazem se sa tobom, ne moze se reci da je igra prosek ili losa.
mogu i ja da furam los santos na vodi zato sam kupio sve iako mi skoro nista ne znaci to za neki achivment. igra je sasvim ok(nema tu previse mudrosti svaki gta je isti samo bolja grafika) al koliko sam je cekao mozda sam i previse volje izgubio da se udubim u nju kako treba. verovatno ne bih ni uzeo cheat engine da nisam naisao na tu njihovu ubagovanu berzu zbog koje nisam mogao ni pare da ulazem kako treba jer ne prihvata dobro transakcije i brlja indekse firmi. sve ostale cheatove za oruzje ammo life i ostalo nisam ni pipnuo samo sam pare uzeo sa berze da imam za municiju i oruzja ( a sto je ironija od svog oruzja koristio sam samo po jedan pistolj,pusku,snajper i rpg,ostale nisam imao ni zelje ni potrebe da furam) . te sve fore sa side misijama tipa svercuj ovo svercuj ono imaju mesta u tom svetu al takodje im je uloga da vestacki produze gameplay za main deo igre sto me samo smorilo posle par misija. tenis i golf su ok tu sam lepo uzivao. al jednostavno vreme je doslo da se igra Trine 3 :D
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
Pa ako neko moze da mi kaze koja je to proverena verzija koja radi bez bagova? Link je dobrodosao ako je to dozvoljeno na forumu. U toku mi je `kupovina` sa nazivom `Grand.Theft.Auto.V.PreLoad`, valja li ovo ili da se ide na nesto drugo?
upravo sam tako hteo da postignem neki svoj achievement, dakle da skupljam novac od raznih side questova(ili drugih mogucnosti) da ulozim mnogo novca u berzu i posle kad se podignu Akcije da dodjem do ogromnog novca, pa onda jedan po jedan property da kupim i tako da skupljam novac za najskuplje objekte, mislio sma da cu moci cesce da se pljackaju armored trucks, da ce postojati jos neka stvar koja moze da dodnese puno novca(kao izvoz automobila u GTA SA), zarada od misija kada se vozi voz, triatlon, i vigilante misije, a ovde nema nicega osim berze(koja ne radi), trke ne donose puno(dok u SA donose kada se predje sve valjda 1mil), a kazino!?!? zaboravili su jebeni kazino!!!
Sve ovo dokazuje da je i dalje GTA SA institucija, kao sto rekoh za sve ovo vreme trebali su sve da ubace iz predhodnih GTA serijala i plus ovo sto su dodali, po meni srozala se igra na 7.5/10 recimo i to samo zato sto postoji zanimljiv online gameplay, iako nisam probao ali nmvz.
Inace glavna prica uopste nije smorna, zanimljiva je, razgovori i desavanja su nekad stvarno smesni i zabavni, retko da mi je nesto do sada bilo dosadno! jedino muzika je uzasna, vecinu onih pesama uopste nzm odakle su ih iskopali jbt...
jjel ima neko problem kod one misije kad se pravi sacekusa za ono nmg se setim sada kako se kaze ali ono vozilo sto koriste banke za prevoz novce itd ...e u toj misiji kad zavrsim sa frenklinom i unistim dubretarski kamion i pobegnem kad orebaci na michel-a pukne mi igrica i generalno mi puca kad prebacim na nekog lika a on se vozi ..ima li resenje? :D
Lik7777 - kada pobijes policajce, i kaze ti da odes u kamion i odvezes se negde, ti samo udji i izadji iz kamiona i ubi se, bombom ili pucajuci u rezervoar kamiona, i tako tri puta i onda idi skip mission, i tako ces da je prodjes, prebacice te odmah na Majkla.
Interesuje me koncepcija igre, koji sam ja zapravo lik? Da li je moguce izabrati samo jednog lika i igrati sa njim kampanju? Ja sam dosao do onog tamnoputog decka koji krade kola, frenklin msm. Da li to znaci da ne mogu da izaberem Majkla?
kad krenes s njim odigras par misija koje treba u toku kampanje susretnes se sa michaelom posle mozes njega da izaberes, igras dalje i onda dodje na red Trevor, menjaju se na ALT dugme pa izaberes lika, ili ima precica msm F5 F6 F7, ja licno najvise volim good boy Franklina :D
Aha, hvala druze. Igram igru mozda 15 minuta pa zato pitam.
Nego da li je neko resio onaj bag u misijama kada odem u cover? Samo me izbaci iz igre svaki put. Koristim ovo: 3DMGAME-Grand.Theft.Auto.V.update.3(v1.0.335.2).and.Crack.v4-3DM
Imas ovde objasnjenje kako da resis to, ja sam resio za par minuta http://goo.gl/SVNf30 Inace ako nekome crashuje igra pri ucitavanju nek stavi detalje za travu na normal :P (naravno pre toga obristi setings iz documents/rockstar/gta v foldera da bi mogli da udjete u igru :) Ako neko ima problem sa artifactima u desnom cosku kad upali msaa neka stavi particle effects na high i nestace :)
:: :: :: :: Aha, hvala druze. Igram igru mozda 15 minuta pa zato pitam :: :: Nego da li je neko resio onaj bag u misijama kada odem u cover? Samo me izbaci iz igre svaki put. Koristim ovo: 3DMGAME-Grand.Theft.Auto.V.update.3(v1.0.335.2).and.Crack.v4-3DM
Re: GTA 5: Michael, Franklin, and Trevor in the Flesh
26.04.2015. 16:11
status: user broj poruka: 3730
Hvala :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
za crashovanje igre na misiji kad pljackaju onaj armored kamion!? kad dodje kad treba da se prebaci sa Franklina na Michaela onda crashuje. probao sam poslednji update sa lekom v4 v3 v2, update 2 sa lekom v2 v3 v4 svaki put mi crashuje!?
probao sam da ne koristim nista osim puski kao sto rece neko, opet crashuje, probao sam update 2 v2 lek i vratio datum, igra se ne pokrece uopste!!
sad skidam neki torent koji navodno resava problema sa crashovanjem na misijama, pa cemo da vidimo, da ne bih isao skip mission...
:: za crashovanje igre na misiji kad pljackaju onaj armored kamion!? kad dodje kad treba da se :: prebaci sa Franklina na Michaela onda crashuje. probao sam poslednji update sa lekom v4 v3 v2, update 2 sa lekom v2 v3 v4 svaki put mi crashuje! :: :: probao sam da ne koristim nista osim puski kao sto rece neko, opet crashuje, probao sam update 2 v2 lek i vratio datum, igra se ne pokrece uopste! :: :: sad skidam neki torent koji navodno resava problema sa crashovanjem na misijama, pa cemo da vidimo, da ne bih isao skip mission.. :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
kod one misije kad treba da srusis avion i posle juris avion sa trevorom dok avion pada itd e na kraju te misije kad se nadju majkl i trevor ..trevor krene svojim putem i ti dobijes onaj mission complete ekran...creshuje mi posle toga kada krene da prebacuje na drugog lika
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.