Udjem podesim grafiku odem na start izaberem tezinu a on me izbaci u windows sa error msg vezano za user not logged in ,al skidam sad drugi pa mozda on radi Intel i5-3570k@3,4 GHz CM Storm Enforcer Asus Maximus V Gene (ROG Baby :D) MSI GTX660Ti PE OC Patriot IEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler Master M2 Silent Pro 620W Intel 520 SSD 120GB WD 640GB @7200 rpm Caviar Black Some Keybo
Sad izasao iz igrice igrao nekih 20 minuta sto se tice zahtevnosti sve sam stavio na very high i fxaa i fps mi je uglavnom od 25-35 nekad malo 22 otprilike kao metro 2033 na najace detalje sve u svemu zahtevnost nije toliko velika kao sto se ocekivalo realno sa gtx 670 680 moze da se igra od 35-45 fps sto uopste nije lose .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Evo sta mi daje http://s18.postimage.org/h4ozfr8e1/c3_error.png za sad nisam provalio sta je problem tacno takodje sam morao nekoliko puta restart i opet me vraca na windowed low res,tj ne cuva podesavanja a profil inace ne mogu da namestim ne da igra,aj probam sa adminom ko zna inace i firewall sam proverio i aviru nije do njih na skidrow jos zvanicno nema digital full unlocked crack only Intel i5-3570k@3,4 GHz CM Storm Enforcer Asus Maximus V Gene (ROG Baby :D) MSI GTX660Ti PE OC Patriot IEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler Master M2 Silent Pro 620W Intel 520 SSD 120GB WD 640GB @7200 rpm Caviar Black Some Keybo
Igrao sam sada malo prvu misiju, nekih 10 minuta, mnogo lose radi.
Dobijam svega 20-30 FPS. Sve na MAX, FXAA, 1920x1200, Catalyst 13.1.
U pitanju je HD 7950 Boost. Probacu ove nove drajvere, kao i da kartu prebacim u OC mod, mozda mi i pomogne, ali nisam ocekivao da ce ovako lose raditi.
Baci na mejl odakle si pazario igru i lek, ako sve to provereno dobro radi.
@ostali Kako mozete da igrate na 22/32 frejma i da vam je to ok? Smanjite neke glupave detalje koje da se kladimo ne biste znali da li su upaljeni ili ugaseni na random testu od 10 pogadjanja...
Pa, jel vidis da ne mozemo, sto se ja patim sada sa OC-om i drajverima?
Da ne ide ispod 30 FPS bio bih zadovoljan, ali 20-30 FPS je vec mnogo lose, pogotovo za igranje FPS igrica.
``They called me... Prophet``
:: Baci na mejl odakle si pazario igru i lek, ako sve to provereno dobro radi :: :: @ostal :: Kako mozete da igrate na 22/32 frejma i da vam je to ok :: Smanjite neke glupave detalje koje da se kladimo ne biste znali da li su upaljeni ili ugaseni na random testu od 10 pogadjanja.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Ja nisam kuci da bih se poigrao sa novim driver-om, ali sam probao nekih 5min. jutros, i sljaka OK. Generalno cini mi se da je taj prvi nivo bas zahtevan, ima puno particles efekata, i ta kisa pada nenormalno, ono sto sam ja uspeo da vidim, takodje sa 13.1 driverom, varira mi napolju na kisi, ~30-55 fps, unutra prosto poleti na 70+.
100% mora da radi bolje sa novim driver-om, jer igra je Gaming Evolved, video si logo na pocetku. .) Heheh!
@Dexter Baceno ti je, za lek. .) A igru sam pazario na partis-u.
ima opciju da se ogranici fps na 60 ili koliko vam god srce zeli...
1.enable OSD 2.Running OSD will put an app called `riva tuner` in your system tray, its the 3,afterburner icon but has a purple 60 on it 4.Open riva tuner, go in options (click on the wrench) , enable frame rate limiter at 60 5.combine fps limiter with in game vsync 6.No microstutter
A jesi li probao sa novim driver-om, jel se generalno iole poboljsala situacija sa njim, da li si dobio ikakav boost??
:: Poboljsalo se malo stanje OC-om, pada ispod 30 FPS, ali uglavnom u zahtevnim scenama. Vecinom je FPS izmedju 30-50 :: :: ``They called me... Prophet`` :: ::
Ono sto ti ja mogu reci da smanjis, i dobices 100% boost, jeste Shading i Particles. Neces nesto preterano primetiti da ista losije izgleda. Vala ne da su je napucali, nego bas bas.
hrom zajebava sa torentima kao i opera, pokusavaju oni kao da skidaju torent, probaj iz ff da skines torent , pa onda bas sa torent aplikacijom da pokrenes skidanje.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.