Ajd, al smanji takt na kartici, nemoj da zafrkavaš
:: ae ocu ja da pikam. samo da znas da nisam bistar za haxball i imam neke ne rezonske odluke :) pravi sobu opaaaa tristotu poruku sam napisao!!! jel sledi neka nagrada ? :: :: :: :: :: ... da opalimo fucu :: :: :: :: p.s :: :: Nesto mi nije dan, pa snoopy i gile znate sta vam je ciniti :: ::
:: :: Imali još nekog poboljšanja osim kozmetičkog :: :: Inače, da li je neko raspoložen za igru :: :: :: :: :: Novi izgled menija,malo gluplji od predhodnog,ali dobro... :: :: :: :: Vise mi se svidjao prosli... :: :: :: ::
dal neko zna zasto me izbacuje iz ove igre, vise me je smorilo. probao sam i xp i 7, razliciti racunari, original OS, updateovan... ??? jedino telekom, al kako drugima radi?? instalirani poslednji flesh i java update... probano iz vise browsera... svaki put pukne posle nekih 5-20 minuta igre?? samo zabode i kraj. dal ima neko mozda resenje?
ma ping je odlican, cesto je na manjim vrednostima od 50. U redjim slucajevima kad se tumba i ubacuju ljudi sa vecim pingom, ode do 100/800, dok se ne smanji na recimo 50/120 lupam... nekad je i 25, 30, sto je veoma igrivo... zaista nije do pinga... ljudima sa vecim pingom ne izbacuje tako uopste..
Broj postavljenih tema: 60442. Broj poslatih odgovora: 647818. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.