:: Bacio sam 20e u vodu.. :: Borim se uvek sa tir8-tir9 :: :: Prespor za scout , slab armor , nema dmg protiv ovih tirova. Donosi oko 40k max za sad. Kad izgubim donese 17k sa premijom , a repair 3k .. = tank nije nista posebno . Vise para isfarmujem sa Panterom ili su100 bez premije :: :: http://postimage.org/image/i5qqpfih1/
samo loseg igraca,svaki tenk je drugaciji i drugacije se pristupa tenkovima.tigar je govno od tenka mekaaaaaaaaan ali brate najbolje partije sam igrao sa njim samo treba nauciti na tenk i shvatiti njegovu svrhu...is7 je mekan tenk ali u pravim rukama je najaci tenk u igri...
:: samo loseg igraca,svaki tenk je drugaciji i drugacije se pristupa tenkovima.tigar je govno od tenka mekaaaaaaaaan ali brate najbolje partije sam igrao sa njim samo treba nauciti na tenk i shvatiti njegovu svrhu...is7 je mekan tenk ali u pravim rukama je najaci tenk u igri.. :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600 :: :: :: Hahaha pa da upravu si ... Zato ja na svakom tanku imam po 7-9 killova max , a na ovom trenutno 4 .. a ulazim sa tir8,tir9,tir10.
Tenk ne igra ulogu u ubistvima, vec sreca. Kad ti se zalome budale tada se skupljaju ubistva a ne zavisi to od tenka. Evo ja sa onim raspalim T1 HT, iscepao sam 8kom, pogodjen 18 puta i preziveo do kraja.
Igru igram nekih 8-9 meseci. Veoma je zarazna i ako je to jedva prosecna igra po raznim pitanjima. Prilicno je bagovita i neoptimizovana. Odigrao sam nekih 9000 borbi procenat uspesnosti mi je 54% pobeda, 40% prezivljavanja, prosecno 1 unisteno sredstvo po bitci, najvise 9 unistenih sredstava nekoliko puta sa razlicitim tenkovima. Igru sam poceo sa Ruskim tenkovima i terao sam sve linije (lake, srednje, teske, TD i SPG). Dosao sam do VII tier. Sada trenutno vozim KV3. Otkljucao sam VIII tier (IS3, T-44, ISU 152) i cekam da malo prikupim para pa da ih kupujem. Posle nekog vremena igranja poceo sam sa Nemackim tenkovima i takodje sam terao sve linije i stigao do VII tier. Tek sto sam otkljucao Pantera, Tigra i dr. Nakon toga sam poterao Amerikance i Francuze i sa njima sam stigao do V tier. Ono sto ja mogu da kazem je da nisu neke velike razlike izmedju tenkova iste generacije bez obzira kojoj zemlji pripadaju. Bez obzira st sam ljubitelj Ruskih i Nemackih meni se najbolje pokazao Americki TD T40. S njim sam izlazio na 67% pobeda i 50% prezivljavanja a najvise sam unistio 7 sredstava. Moje misljenje je da jedan tenk, TD ili SPG nisu uspesni svakog dana. Ne znam od cega to zavisi ali jednostavno je tako. Mislim da autori igre stalno nesto mudaju tako da je jedno vreme jedno sredstvo jako dobro a onda nasupi period kada ga oslabe. Recimo igrao sam sa Hummel-om i dok mi je posada bila izmedju 80 i 90% bio sam veoma uspesan. Neverovatno dobro pogadjao. Medjutim kada sam ih doveo na 100% i dodelio im skilove i perkove koje sam doveo na 80% odjednom se nesto dogodilo i nikako da pogodim i ako bi trebalo da bude upravo suprotno i da lakse, brze i preciznije pogadjam. Sa njim sam dolazio do 60% pobeda i 50% prezivljavanja a potom sam pao na ispod 50% pobeda i 40% prezivljavanja. Zatim moja zapazanja u vezi zaradjivanja `novca` i iskustvenih poena su sledeca. Naime nije mnogo bitno da li je zauzeta neprijateljska baza ili se pogine, igra najvise nagradjuje `fight` a narocito neposrednu blisku borbu. Recimo desavalo mi se da cinculiram, prezivim, moj tim pobedi, ja unistim 5-7 sredstava i zarada bude 10-15000 i 300-400 iskustvenih. Sledecu bitku se upustim u neposrednu borbu, poginem, moj tim izgubi a ja zaradim 20-25000 i 800-1000 iskustvenih. Jednostavno nije mi jasno kako igra uopste racuna bilo sta. Jedina slicnost igre sa realnoscu je da je sam tenk (ako se izdvoji na bojnom polju) obicna konzerva pa makar bio i najjaci. Recimo gledao sam kako 3-4 tenka tier VI-VIII unistavaju IS-7 ili Maus-a i dr. Mislim da igru treba prihvatiti kao najobicniju zabavu jer u protivnom dolzi do nerviranja i frustracija.
ti donosi dmg i preciznost tj ako puno promasujes dobices NISTA BRATE.ali ako pogodis 10 od 10 i probijes sa 300dmg svaki racunaj 40k zarada i oko 1k exp sa prem naravno... Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) Hitachi 500gb lc600h
Naravno druze, sve je to meni poznato, medjutim ne funkcionise to u svakodnevnoj praksi bas tako. Imao sam razne situacije. Na primer sa StugIII koji je poznat kao veoma dobar `sniper` i `moneymaker`. Igram i sa vece daljine pogadjam svaki ispaljeni hitac i NON-STOP cujem:`Penetration, Penetration, Goth Them, Goth Them, Enemy is hit, Enemy armor is destroy` i sl. Znaci evidentno dobar ucinak. Zarada 20-25000 i 500-600 exp. Sasvim druga situacija. Jurnem napred udjem u neposrednu borbu. Udaram, guram, pogadjam, pogadjaju i mene, daleko manje pogodaka nego u prethodnoj situaciji, ginem. Zarada 30-35000 i 900-1000 exp. Ono sto ja hocu da kazem je da je tacno da su autori igre postavili neke standarde u zaradjivanju novca i exp ali takodje i da svakodnevno nesto dodaju a nesto oduzimaju tako da jednoga dana jedan tenk moze da bude kod prosecnog igraca veoma ubojit a narednog sasvim suprotno. Ja sam to tako prihvatio i vise se ne nerviram sto sam u pocetku cinio pa su stradale tastature i misevi.
Dešava se, i meni se desilo više puta da dobijem odličan exp a nisam nešto uradio bog zna šta al u nekoj partiji sa Typeom sredim par njih oštetim još par komada do par HP-a i ukradu mi kilove, dobijem confederate i zaradim 35K, bez premijuma, iliti oko 50K da sam ga imao što je za Typea smešno. Ipak i ja sam to prihvatio tako i batalio sam čak i da gledam učinak pojedinačne partije, odigram ih par komada i pogledam ukupni saldo i lepo izađem i mirna mi glava...
WOT Nick: Vaske
:: Naravno druze, sve je to meni poznato, medjutim ne funkcionise to u svakodnevnoj praksi bas tako. Imao sam razne situacije. Na primer sa StugIII koji je poznat kao veoma dobar `sniper` i `moneymaker`. Igram i sa vece daljine pogadjam svaki ispaljeni hitac i NON-STOP cujem:`Penetration, Penetration, Goth Them, Goth Them, Enemy is hit, Enemy armor is destroy` i sl. Znaci evidentno dobar ucinak. Zarada 20-25000 i 500-600 exp. Sasvim druga situacija. Jurnem napred udjem u neposrednu borbu. Udaram, guram, pogadjam, pogadjaju i mene, daleko manje pogodaka nego u prethodnoj situaciji, ginem. Zarada 30-35000 i 900-1000 exp. Ono sto ja hocu da kazem je da je tacno da su autori igre postavili neke standarde u zaradjivanju novca i exp ali takodje i da svakodnevno nesto dodaju a nesto oduzimaju tako da jednoga dana jedan tenk moze da bude kod prosecnog igraca veoma ubojit a narednog sasvim suprotno. Ja sam to tako prihvatio i vise se ne nerviram sto sam u pocetku cinio pa su stradale tastature i misevi :: :: :: ::
Bas tako druze. Vec sam prethodno pomenuo da u isto vreme igram sa 5-6 tenkova (TD i SPG) tako da kada zaginem s jednim odmah izlazim u garazu i pocinjem s drugim i teram dok ne zaginem i tako redom. Igram dok mi se igra. Kada hocu da izadjem iz igre pogledam ucinak i do vidjenja.
Ti decko igras ovo strastveno vidim, ali gledao sam tvoju statistiku... Mnogo si los brate! Ne zameri, ali 9% prezivelih borbi sa 8k borbi? U najmanju ruku smesno...
:: mladji brat igra na tirovima do tir8 za kes farmuje.. i sve tankove koje imam su elita status.. to fazon uzmem gusenicu i odmah na tank .. ne hvala :: :: :: 8%.. :: :: a ti si neko koj ceka skoz pozadi ... pa da lesiniras? ... i koristis xml i droolujes sa status svoj ? Hvala bogu ima mod da ugasi chat..
Hehe... tipican nooob... ne samo statistika, vec se i ponasas tako.. :)))
pozz
:: mladji brat igra na tirovima do tir8 za kes farmuje.. i sve tankove koje imam su elita status.. to fazon uzmem gusenicu i odmah na tank .. ne hvala :: :: :: 8%.. :: :: a ti si neko koj ceka skoz pozadi ... pa da lesiniras? ... i koristis xml i droolujes sa status svoj ? Hvala bogu ima mod da ugasi chat...
Pa nije ni čudo što je preživeo samo 9% partija kad se bavi pretežno skautingom pa ga išibaju u gotovo svakoj partiji, ali ok čovek gaji takav stil igre. Mada mora se priznati da je loša statistika, jer naprotiv najviše partija ima odigrano sa teškim tenkovima a ne lajtovima za skaut. U prilog tome govori i podatak da ubije jedva 0,4 tenka po partiji. A i procenat pobeda od 46% nije baš za pohvalu. A sad vidim i da je nafrljao skoro 9k partija za svega 3 i po meseca, što znači da se ne skida sa tenka. A možda i zato što mu partija ne traje duže od minut-dva pa stigne puno da ih odigra.
Sve promene na specifikacijama pojedinih vozila su transparentne i objavljuju se redovno na sajtu, tako da nema nekih muljanja autora ispod žita, 100%. To što si stekao takav utisak je bukvalno do tvog raspoloženja u toku igre, veruj mi. I meni su se dešavale slične stvari i provalio sam da igru ne treba ni igrati ako ti je koncentracija na niskom nivou, jer ti sledi očajan učinak + mučenje i na kraju frustracija. Jednostavno ima dana kada treba preskočiti i odmoriti glavu jer od zasićenja opada percepcija i snalažljivost u igri. A to što si naveo da si sa daljine pogađao sve i prošao lošije nego kad si se upustio u blisku borbu ima i svoje objašnjenje. Naime, potencijal probojnosti i učinak AP granate prilično opada sa povećanjem razdaljine od mete, tako da im u takvim situacijama nanosiš daleko manje štete nego sa blizine. Dodajmo tu još i preciznost koja opada sa povećanom daljinom i eto još jednog razloga za manje exp-a. Za razliku od AP granata HE granate ne gube snagu sa povećanjem daljine i poseduju mogućnost splash damage-a, ali ih mnogi izbegavaju zbog slabe probojnost a samim tim i štete koju nanose. Ja lično dosta koristim HE ali samo u specifičnim situacijama gde njihova prednost dolazi do izražaja. Još jedna bitna stavka koja ljudima unosi zabunu je penetrating hit sa 0 damage-a ili ghost shell. Za to još ne postoji konkretno objašnjenje ali autori se brane tvrdnjom da je do lag-a a ne do samog engine-a. Eto, nadam se da sam ti bar malo pomogo i otklonio neke nedoumice. Veliki pozdrav! Živ bio!!
:: Naravno druze, sve je to meni poznato, medjutim ne funkcionise to u svakodnevnoj praksi bas tako. Imao sam razne situacije. Na primer sa StugIII koji je poznat kao veoma dobar `sniper` i `moneymaker`. Igram i sa vece daljine pogadjam svaki ispaljeni hitac i NON-STOP cujem:`Penetration, Penetration, Goth Them, Goth Them, Enemy is hit, Enemy armor is destroy` i sl. Znaci evidentno dobar ucinak. Zarada 20-25000 i 500-600 exp. Sasvim druga situacija. Jurnem napred udjem u neposrednu borbu. Udaram, guram, pogadjam, pogadjaju i mene, daleko manje pogodaka nego u prethodnoj situaciji, ginem. Zarada 30-35000 i 900-1000 exp. Ono sto ja hocu da kazem je da je tacno da su autori igre postavili neke standarde u zaradjivanju novca i exp ali takodje i da svakodnevno nesto dodaju a nesto oduzimaju tako da jednoga dana jedan tenk moze da bude kod prosecnog igraca veoma ubojit a narednog sasvim suprotno. Ja sam to tako prihvatio i vise se ne nerviram sto sam u pocetku cinio pa su stradale tastature i misevi :: :: :: ::
Sto bi bili retardirani odmah? Eto ti... tipican noob recnik... :)
:: Ljudi jel ste vi retardirani ili sta :: :: 1. brat mlađi igra na low tirovima :: 2. da se stekarim = ne hvala :: 3. boli me kurac za statuse , to je igra a ne irl :: ::
Prvo, šta se primaš i vređaš ljude? Niko te nije prozivao niti podjebavao, samo smo prokomentarisali tvoju statistiku koja je takva kakva je, i to je sve. Ako ti već nije stalo do nje što se onda nerviraš, opusti se.
Drugo, zašto mlađi brat nema svoj nalog nego tebi kvari učinak, do kojeg ti nije ni stalo, kako kažeš...
Treće, zna se koji tenk za čega služi tako da te priče o štekanju ne piju vodu. Onaj ko srlja u napad sa TD-om ili ne daj bože SPG-om je totalni retard. Ja se na primer sa Heavy tenkovima (sa kojima ti imaš ubedljivo najviše borbi) apsolutno nikada ne štekam, pa opet nemam 9% preživljenih, što jasno govori da loše biraš strategiju jer te uvek ubiju.
Četvrto, šta si to napisao pod 3, nisam provalio? Ne zezam te, nego nisam skapirao ono irl.
Eto sad sam bio malo jasniji i konkretniji. Niko te ne proziva niti ismeva tako da možemo da komuniciramo kao ljudi ako želiš i možeš. Veliki pozdrav i tebi, i živ bio!!!
:: Ljudi jel ste vi retardirani ili sta :: :: 1. brat mlađi igra na low tirovima :: 2. da se stekarim = ne hvala :: 3. boli me kurac za statuse , to je igra a ne irl :: ::
Broj postavljenih tema: 60432. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.