Jesam. Nisam primetio nikakav boost, mozda se max FPS povecao, ali min je ostao isti.
Vratio sam se na 13.1, ne volim Beta drajvere, nikad mi nisu ulivali poverenje.
``They called me... Prophet``
:: A jesi li probao sa novim driver-om, jel se generalno iole poboljsala situacija sa njim, da li si dobio ikakav boost? :: :: :: :: Poboljsalo se malo stanje OC-om, pada ispod 30 FPS, ali uglavnom u zahtevnim scenama. Vecinom je FPS izmedju 30-50 :: :: :: :: ``They called me... Prophet`` :: :: :: ::
Hm. Vidim i ja da se ljudi zale, druga misija ne moze da se pokrene sa trenutnim lekom. :( Jedino sto moze je da se preskoci.
Ajde Scyter, opici malo igru, javi da li i tebi crash-uje kada treba da ucita drugi nivo!
:: Instalirao sam ove 13.2 isto se ponasa.Ali ne mogu da udjem u drugu misiju nikako,stalno igra kresuje :: :: M Power-3770k-HyperX Beast-V100-6970 :: :: ::
igra crash-uje na drugom nivou, pa ako hocete dalje da igrate morate da ga preskocite. Iz konzole(~) kucate `map canyon`, opalite enter, i nastavljate dalje, od treceg nivoa. :(
Samo kada bi smanjili neke neoptimizovane stvari sa very high na high i smanjili te glupave filtere sa x16 na x4 imali bi savrsenih 60 frejmova, ali bolje da izgleda 5% lepse ali da radi onako masno i da koci sa 30/40 frejmova...
Dok se ne izleci kako treba necu da igram..Crashuje mi i na prvom nivou! Taman da stigne SLI :)))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Na zalost izgleda da drugi nivo nije jedini koji ne radi(swamp,river...etc), sad bas citam na netu, ljudi se zale i na jos dva nivoa. Definitivno ovo ne treba ni igrati, dok se ne pojavi proper lek. :(
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Dok se ne izleci kako treba necu da igram..Crashuje mi i na prvom nivou :: Taman da stigne SLI :)) :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ma nije to da imam sad pa da ne znam sta cu, ali po nekad volim da se pocastim. Inace nisam je nesto skupo ni platio, 29eur.
:: A nama ovde prodajes mud@ za bubrege..Ccccc :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.