posaljite mi na mejl ako vam nije tesko neki brz torrent ,posto imam 10mb net treba mi neki ultra brz da skinem za 7 dana igricu u nadi da ce da radi lepo...ocu da bacam bombe iz kola :D
Hvala
Pozdrav. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Bajo moj, imas u temi negde na pocetku, sredini, snadji se, ili cu poceti da naplacujem ove savete.. :D Tamo ti sve pise detaljno sta da skines i kako da ubacis i ima da ti radi kao kod mene, besprekorno, naravno ako imas iste spec, ako ne onda bolje da ih kupis, hahaha. Salim se. :D
sa tom konfiguracijom jedino sve na low-medium pa da probas onda da li ce da radi NEKAKO uopste, verzija koju skidas je 3DM i njihove update i lekove, kako sam vido niko drugi nije napravio igru sa lekom, barem za sad, za ostale savete kako da izbegnes crashovanja listaj predhodne strane....
A ja cu prelaziti opet neke misije za silver gold da imam svuda, u nadi da ce izaci 100% final lekovi, i mozda neki DLC u kom ce da dodaju ono sto je bilo u predhodnom i u GTA SA
:: posaljite mi na mejl ako vam nije tesko neki brz torrent ,posto imam 10mb net treba mi neki ultra brz da skinem za 7 dana igricu u nadi da ce da radi lepo...ocu da bacam bombe iz kola : :: :: Hval :: :: Pozdrav :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
znaci mislis da ce da se vuce na ovoj mojoj grafici...jeste stara al kad je kloknem ima i GTA 6 da doceka :D pozdrav. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
nema to veze sa klokovanje, ima malo memorija graficka, a i taj tvoj CPU isto kao i moj je ispod recommended!!!
a u ovoj svinjariji od drzave nema ili retko gde da ima i5 2. generacije da se kupu koji bi danas trebao da je povoljniji, isto i 3. generacije retko sam video da ima, isto vazi i za recimo 270x graficku koja kosta boga a ispod recommended je za danasnje igre... znaci uzas, banana drzava!!!
:: znaci mislis da ce da se vuce na ovoj mojoj grafici...jeste stara al kad je kloknem ima i GTA 6 da doceka : :: pozdrav :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
ja da menjam grafiku ne isplati se morao bi da menjam i plocu i proc i sve jbt kad pogleda covek aaaa CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
crashuje igra kad se ulazi u kola, tj crashuje na misijama uglavnom kad treba da se udje u kola, znaci neigirvo je, vratio sam na update 2 v3, ako ne umeju da naprave i ne istestiraju kako valja zasto li uopste objavljuju lekove, glupi kinezi...
:: ...i jel probao neko ovo ? :: :: Ja jos nisam ni poceo da je igram, nesto se nema vremena u poslednje vreme, radi se a plus lepo vreme napolju, skitanje itd.... :: :: ::
@Svi : Koliko vi ljudi imate godina, pa igrate igrice, STRASNO! Nemate pametnija posla? (Nevezano za prethodnu recenicu) - Dajte narodu hleba i igara i nece misliti na probleme i nece obracati paznju na one koji kradu. :D (Nevezano za prethodnu recenicu)
Na sitne ribe ionako niko ne obraća pažnju, slabo se to oseti.. priroda na kraju odradi svoje
:: @Svi : Koliko vi ljudi imate godina, pa igrate igrice, STRASNO! Nemate pametnija posla? :: (Nevezano za prethodnu recenicu) - Dajte narodu hleba i igara i nece misliti na probleme i nece obracati paznju na one koji kradu. :D (Nevezano za prethodnu recenicu) :: :: ::
@vladats : E si ti cuo za PC igraonicu? Imam para za igraonicu http://www.dodaj.rs/f/g/1x/2FKdmUv0/imag1071.jpg Krstio sam se i ideje o silovanju i pederisanju su zauvek nestale. @Dexter013 : Najverovatnije cu biti mrtav. Hvala ti sto tebi moj zivot znaci vise nego meni samom. Ako ostanem ziv, bicu BOSS tj. LORD neke kriminalne bande. Ali pustite vi mene, gledajte sebe i ODRASTITE i prestanite da igrate igrice jer je to za KLINCE do 16 godina.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.