Vise se uopste ne opterecujem tim stvarima. Jednostavno dok osecam da me igranje WoT-a cini zadovoljnim, igram u suprotnom odmah izlazim. Ti primeri koje sam naveo poticu iz do duse ne tako davne proslosti dok sam bio veoma zagrejan za igru. Verovatni mi po malo opada interesovanje mada i dalje redovno igram. U svakom slucaju hvala na konkretnim i pozitivnim komentarima. U zdravlje
Pozdrav ljudi. Od juče mi se dešava da mi igra konstantno izbacuje na desktop u toku igranja, tj zatvori se sama. Nakon ponovnog pokretanja samo učita listu igrača i nikako neće da se vrati u bitku. U proseku svaka druga bitka mi se završi ovako, neovisno od mape. Dešavalo mi se i ranije da mi izleti iz igre ali jako retko, a čak i kada se to desi samo je opet pokrenem i eto me kroz par sekundi ponovo u borbi, nastavim tu gde sam stao ako me u međuvremenu ne skine neko. Međutim više nije moguće ponovo ući u borbu kad izleti. A ne bi bilo toliko strašno da nije tako često. Bukvalno ne mogu dve partije da sastavim a da ne iskoči bar jednom. Da napomenem da ništa od hardvera nije menjano, niti je bilo kakav softver instaliran. Drajveri sve isti kao i do pre dva dana, ništa apdejtovano, tako da ni to nije problem. Jel se dešava još nekome ili je ovo usamljen slučaj?
Koristim iste modove kao i pre dok se to nije dešavalo, što me je i navelo na to da problem ne može biti u softveru jer ništa nije dirano. Na sreću otkrio sam gde je bio problem. Zaboravio sam potpuno da sam nedavno čačkao nešto po bios-u oko memorije. Sad sam vratio kako je bilo i ponovo sve radi savršeno.
Slazem se u potpunosti, ali novi bag se pojavio :) Kad se ubaci letnja maskirna oprema izbaca iz igre, kod zimske je ok.
Nek proba jos neko, mozda je slucajnost neka.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Znaci pet puta bolje izgleda i imam duplo veci fps,za sada deluje sjajno :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Igra je free to play,imash i premium sadrzaj tipa premium nalog gde dobijash 50% vishe expa i srebra,onda imash premium tenkove,itd..Ali to je sve neznatno,igra jeste freemium,znaci free to play sa premium sadrzajem,ali nije pay to win sto je najvaznije,balans je manje vishe odlican,uz recimo kv-1s kome momentalno treba skinuti 122mm top,ali dobro sporo puca ako nista drugo.
Odesh na sajt world of tanks eu,registrujesh se,skinesh client(nekoliko mb)dignesh i pustish da ti skine igru,kad skine ulogujesh,izaberesh tip tenka koji ti se cini interesantan,krenesh sa pocetnim tier 1 tenkom(od svih nacija dobijesh po jedan tier 1 dzabe na pocetku),znaci izbaresh tenk,u gornem delu ekrana kliknesh BATTLE i komp kroz prozor pa ti za njim.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Jel igra neko trenutno igricu? ja nmg vec 2-3h da se konektuje, dok sam jutros igrao... dodje ono do sinhronizacije vozila i to (loading) i tu stane...
:: Jel igra neko trenutno igricu? ja nmg vec 2-3h da se konektuje, dok sam jutros igrao... dodje ono do sinhronizacije vozila i to (loading) i tu stane... :: ::
Hehehehe... Igra nije pay to win? :D Definitivno je paytowin... Ne igram vec mesec dana igru, i ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan...!!! Govno od igre, samo je popravljaju godinu dana, kako je upropastise, i samo uzimaju novac, a o igranju bez premijuma da ne spominjem... Toliko se mizerno zaradjuje da je to neverovatno... Mozes da pobijes ceo tim a da dobijes nista, jedno veliko NISTA, bez premijuma.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647773. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.