Pa ako nije sad nesto eto kupi i meni,ja se necu zaliti,bices moj najbolji drug
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Ma nije to da imam sad pa da ne znam sta cu, ali po nekad volim da se pocastim. Inace nisam je nesto skupo ni platio, 29eur :: :: :: :: A nama ovde prodajes mud@ za bubrege..Ccccc :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Razlika je u volumenu (ako je ovo adekvatna rec). To se najbolje primecuje prilikom eksplozija.Što manje setovanje manji volumen eksplozije.Na low mu dodje ko petarda a na very high ko atomska eksplozija :)
da ne moram sad sve brojke da uporedjujem, sta si konkretno smanjio radi takozvane optimizacije...
mada mi super radi, fps nije bajan ali bezobzira na varianje fps , konstantno je smooth i na otvorenom, pri explozijama itd..ali da je zahtevna , zahtevna je brate.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Shone bio si u pravu.Igra je perverzija.. Inace meni sa FXAA i sve ostalo na full ide oko 60 fps i preko kad izadjes van medju onaj zelenis. Ambijent je do j@j@ !Odusevljen sam.Igra po mom ukusu,da odigram sa zadovljstvom! Svaka im cast! Igra je fantasticno optimizovana,neverovatno kako je usaglasen tj ujednacen fps!Sve ide glatko. Malo je zahtevnija od Crysis 2 ali nista preterano. Sa TXAA je najbolji prikaz definitivno ali skida malo performanse u odnosu na FXAA pa nisam hteo da zrtvujem 60 FPS-a :))))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Kad u igri udjes u advanced setovanja, tu se vidi sta je sve cackano, svuda gde pise custome, jednostavno ne diras. :-)
:: da ne moram sad sve brojke da uporedjujem, sta si konkretno smanjio radi takozvane optimizacije.. :: :: mada mi super radi, fps nije bajan ali bezobzira na varianje fps , konstantno je smooth i na otvorenom, pri explozijama itd..ali da je zahtevna , zahtevna je brate. :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
Cepam,cepam mada sam sad na stand by.Ipak cu ostaviti za pravi dozivljaj kad sastavim SLI. Nisam nista izgubio ni sto sam Crysis 2 odigrao kasnije,cak mi je dobro dosla,bas mi legla u pravo vreme.. Za koji dan pa i citav mesec kad stigne druga karta onda cu na tenane da se sladim
Imas po netu linkove, da skines samo english pack, iskopiras ga u igru, i onda u fajlu `system.cfg` ubacis liniju texta: `g_language=english`, umesto ruskog i vozi. .)
:: hunter edition origin rip,ali mi je na ruskom jel zna neko kako da promenim na engleski jezik?? :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600 :: :: ::
Kako ti radi igra kasnije, recimo na drugom nivou?
Meni na drugom nivou kada izadjem napolje igra radi dosta tecnije. Nisam proveravao FPS, ali sam zadovoljan, nema za sada naglih drop-ova, radi ok.
Odusevio sam se izgledom. Za ovo stvarno vredi imati dobar HW. Pravo je uzivanje igrati je! Pogotovo kada naucite da koristite u odredjenim situacijama sve moguce stvarcice koje vam Nanosuit daje, kao i da takticki koristite Predator Bow.
Ja sam u prvom nivou razneo onaj helikopter ,nervirao me strasno,iskoristio sam strelu sa bombom!Posle sam pobio onu gamad i krenuo dalje.. Svaka igra se i prelazi na osnovu snalazenja,kako ti u odredjenom trenutku mozak funkcionise tako ces i biti kreativan.Sve zavisi i od koncetracije.. Igra je cool,da je vise takvih..
Upravo to. Treba razmisljati malo, ali ne i previse, jer ces se onda pogubiti po nivou.
Razlikuje se od ostalih FPS igra po tome sto ovde sam nameces stil igranja, i zbog toga mi se i najvise svidja. Igra dozvoljava da budes dovoljno kreativan da ti ista bude zabavna.
Nije ono tipa uzmi sniper, popni se na vrh zgrade i rokni predsednika.
Inace, igram na Veteran i neprijatelji nisu uopste naivni kada te uoce. Nasrcu na tebe momentalno. Neko rece da vecinom samo setaju po mapi i ne znaju sta rade... Pa naravno da ce setati kada si pod Cloak-om vecinom vremena.
I ja igram na Veteran.. Scyter sta si stavio za AA.Koju filtraciju korsits?
@Harry To ti je isto deo elemenata sto se tice efekata. Refleksija..
:: I ja igram na Veteran. :: Scyter sta si stavio za AA.Koju filtraciju korsits :: :: @Harr :: To ti je isto deo elemenata sto se tice efekata :: Refleksija. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Igram na najtezi nivo i igra je laka.Da laka je ponajvise zbog tog nevidljivog moda al kako god ipak je laka.Uvek ove igre uporedjujemo sa far cry.Ovde je sve previse zbrkano, ne postoji ta preglednost i planiranje kao u far cry. U ovom delu je zanimljivo novo oružje pa se igra pretvara u neko strelicenje iz srednjeg veka,za koje ne kažem da je loše al nekako mi ne ide uz sve ove vanzemaljce i sva silna oruzja gde ponekad trebam da bas ispalim salvu metaka da ubijem nekog a sa lukom ubijem jednim pogodkom.Strašno mi smetaju svi prikazi protivnika koji em što puno olaksavaju igru em što ubijaju grafiku koja je inace lepa ali umesto da gledamo neke druge stvari mi pratimo pointere protivnika.
FXAA. Smatram da daje najbolji odnos izgled-perfomanse.
Sve ostalo je odvrnuto na MAX...
``They called me... Prophet``
:: I ja igram na Veteran. :: Scyter sta si stavio za AA.Koju filtraciju korsits :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Igra ubija koliko je dobra, kao sto kazete moze se na vise nacina preci misija, sam kreiras stil, imas potpunu slobodu, odlicna je.
@Scyter Samo je prvi nivo(na odredjenim lokacijama) diskutabilan, posle njega sve ide ko podmazano, pa cak i kada malo dropne fps ipak je tecno, ne primecuje se toliko.
Hvala sto si se potrudio i slikao, da da to je to, nego prvi put videh da ima to sa se iskljucuje i ukljucuje... A vidim igras bez Vsync reko aj i ja da probam, bas dosta digne fps i tesnost igre, a ne vidi se toliko prelamanja, obicno igram sa ukljucenim, pa mi nije ni padalo na pamet da to diram...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.