Druze postoji nesto sto se zove razonoda, slobodno vreme, hobi. Dakle ljudi imaju poslove, rade, zene/devojke, decu, i rade sta god hoce i sta vole kad mogu.
Novac je samo malo kvalitetniji papir i nista vise od toga.Ljudi koji se prodaju u negativnom kontekstu za njega ne zavredjuju komentare a ni sazaljenje.
Biti posten i covek je osnovno zivotno pravilo koga se treba pridrzavati a materjalno dodje uzgred radom i pozrtvovanjem.
Zalim ove mlade koji imaju konfuzna zivotna merila i spremnost na sve zarad necega sto im nece obezbediti srecu u zivotu.
Secam se pre samo 3,4 god nisam imao mesta na terenima da igram fudbal koliko ljudi je bilo..A sad pustos,svi samo pice ,devojke,seks,ko je vise popio itd itd.Zato se i raspadamo jer smo sve okrenuli naopacke.Ako si dobar i posten ljudi ti se smeju,sto vise krades i sto si retardiraniji vise te cene.Eto u sta se pretvaraju `najinteligentnija` bica!Danas je ponos ako si ukrao najvise i to od najvece sirotinje...Takve samo bejzbolka i udri ostalo ne pomaze samo batine!
Mogu da budem COVEK, ali mi se ne isplati nikako. Mnogi su mi trazili pare i retko ko mi je vratio i ne zalim jer sam ja taj novac uzeo na prevaru. Mnoge sam vadio iz finansijskih govana. Pacijentima u bolnici sam pomogao da odustanu od suicida i danas su se svi izlecili samo ja sam ostao bolestan. Uclanio sam se u DUSU i za sada mi mnogo pomazu, ima nade za mene da se odreknem prevara i da postanem covek. Zivot je borba. Jedan iz Duse je izasao danas u grad sa mnom i pogodite sta je trazio od mene, PARE. Rekao mi je da mu treba 1500 dinara za lekove, a ja sam mu rekao da nemam garanciju da ce mi vratiti te pare i da ide u bolnicu ako ga napadne bolest. Naivcina nisam, a lik ima 27 godina i nista ne radi tj. izdrzavaju ga drugi, SRAMOTA.
Na tom bench rostilju ako nemaju obezbedjenje koje ce da te pretrese zbog kojekakvih srafcigera i ostalih cuda, ne znam sta da kazem, jadni ti ljudi koji budu tada tamo, nadam se da neko sa bench-a cita i ovu temu ovde.
U toj tvojoj recenici `Prijavio sam se za bench rostilj :D` ja vidim samo sarkazam.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Ima oko 650 mb (ne mora cela igra opet da se pazari)
Nakon sto skinete tih 650mb:
1.Obrisite sve 3DM ostatke (3dmgame.dll, 3dmgame.ini, Launcher.exe) !!! 2. Kopirajte update sadrzaj iz reloaded foldera u update od igre 2. Kopirajte sadzaj foldera GTAV Retail to Steam (tu gde je instalirana igra vec) 3. Kopirajte sadzaj foldera Crack.RLD (tu gde je instalirana igra vec) 4. Instalirajte Social Club v1.1.5.8 (ako ga vec imate, tj. ovu verziju, ne mora) 5. Run the game from a file GTAVLauncher.exe 6. Ne dozvolite igri da ide na net
Save game za stari 3dm je ovde:
C:\Users\username\Documents\Rockstar Games\GTA V\ kopirajte sve SGTA and PGTA fajlove. Bice ih par komada verovatno.
reloded save game folder ce biti ovde: C: \ ProgramData \ Socialclub \ RLD! \ 271590
MORATE DA POCNETE NOVU IGRU I DA STIGNETE DO DELA SA FRENKLINOM, nakon sto se save game folder kreira od strane reloaded verzije, tada prebacite save game fajlove od 3dm verzije, sve radi ko podmazano, provereno.
Ako vam je jezik neki drugi a ne engleski to se edituje ovde: steam_api.ini samo se upise english i uradi save tog fajla i to je to.
:: Na tom bench rostilju ako nemaju obezbedjenje koje ce da te pretrese zbog kojekakvih srafcigera i ostalih cuda, ne znam sta da kazem, jadni ti ljudi koji budu tada tamo, nadam se da neko sa bench-a cita i ovu temu ovde. :: :: U toj tvojoj recenici `Prijavio sam se za bench rostilj :D` ja vidim samo sarkazam :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Tnx Dex, ni jedna 3DM verzija nije htela da radi, RLD verzija iz prve.
Reci mi samo Dex, kako je radila igra sa FX 6300, kod mene kad je gpu usage na 100% imam oko 70FPS ali pada i na 40 kada je gpu usage na 70% verovatno zbog procesora.
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 270X GAMING OC / WD Blue 500 & 1TB / SPS-630M / V3 BLACK
Kod Dunje fx 6300 u kompletu sa 280x nije sve na ultra ali je mesavina ultra/very high, a neke glupave opcije su ugasene skroz, 60 fps-a ima zakucano sem kad vozi bas brzo tad je oko 40/45, ali radi jako lepo. Zavisi kakve si detalje odvrnuo.
@Jovan Meni radi isto samo je malo manje zauzece cpu i gpu. Zakucano na 60 fps-a konstantno.
@vladats Ti kinezi su carevi , ja presao igru, bilo stucavica ali sve u svemu zavrsio do kraja, prvi su odradili svaka im dala, od mene postovanje.
potpuno isto radi igra i isti problem(bug) ima, to sam primetio kada ukljucim browser i neki video na drugom monitoru posle nekog vremena krene igra da laguje, ako mi je sve ugaseno samo igra ukljucena toga nema, isto ima problem igra povremeno sa teksturama koje se gube pa sa vrate, to obicno resim tako sto pauziram igru na esc pa se vratim i woalaa teksture se vrate, detalje sam smanjio da vidim da li je do toga VRAM do 1500mb dodje i to je max, dx 10 dx 11 nema uticaja na to... vrlo cudno
Inace za sada ni jednom nje crashovala igra zbog predhodnih gluposti zbog kojih je crashovala, drugari su krenuli da igraju od pocetka pa cemo da vidimo da li rade sve misije kako treba!
genaralno igra je dobra, karakteri su vrlo ludi i zanimljivo, ali opet osim 2 sportske aktivnosti, nicega nema da se radi, ovo ronjenje ja zanimljivo, ali kada se skupi sve ovo sto ima po okeanu onda podmornica nema svrhu vise!?!?
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Ne znam dal je neko pisao u temi ako jeste izvinjavam se propustio sam negde
Ovaj rld extra radi ali s vremena na vreme mi pukne grafika izadje mi nesto tipa `failed to initialize graphic device- please reboot itd` jel ima neko resenje za to? trazio sam po internetu ali nista konkretno nisam nasao sto je pomoglo
pa smanji pa probaj, nece ti biti nista ako to uradis :) ja sam kod mene probao i sa smanjenim detaljima, trenutno su mi texture medium, ostalo uglavnom high i to da mi nestaju teksture pocne da se desava posle odredjenog vremena, ali sam to primetio uglavnom kada mi je ukljucen browser i neki video u njemu...
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.