bas dobra prica, grafika, gameplay - mozda je malo laksa nego sto bi trebalo, ali to zavisi od osobe do osobe. Prica prava holivudska. Sve je lepo uklopljeno... ma milina. Fino sam prehladjen pa sam je danas presao iz dva duza sedenja :) Iskreno se nisam nadao da ce da naprave ovako dobru igru.
Jedino sto mi je pokvarilo utisak su titlovi sa relativno dosta gresaka i zabagovani poslednji boss fight, koji uopste ne moze da se osteti.
..ali igra nema teselaciju u podesavanjima.Tako je isto bilo i sa proslim delom,suuper grafika,jao sto je dobra,a kad su izbacili onaj patch i Hi rez. texture tek onda se videlo sta je DX11,nisam mogao da verujem da tako moze da izgleda igra...Mislim da cu da prikocim malo sa igranjem dok ne izbace jos nesto,steta bre..... A ako je, kako kazu ovo sve sto se tice grafike,onda su nas zajebali,mada mislim da ce izbaciti i te Hi Rez .texture. Sve u svemu,ipak sam prijatno iznenadjen sa igrom,ne secam se kad sam igrao bez VSinc ukljucenog,a sad to ne moram da radim i slika se za divno cudo ne lomi,osim kad se zabuljis i neku ivicu izbliza,sto se naravni ne desava.Sad, mozda je banalna stvar, ali i ona trava me odusevila,obicno je nazubljena koliko god da ukljucis AA,a ovde je super ravna i na nizem podesavanju,ne znam kako ali je majstorski odradjeno,svaka im cast.
Mozes da cekas, ali neces docekati nikakav patch za grafiku i slicno. Od grafike je to to sto smo dobili. Nije mi jasno sta ti to ne valja? Sto nema opcija teselacija u podesavanjima?
Igra izgleda za jedan nivo bolje od svog prethodnika.
``They called me... Prophet``
:: ..ali igra nema teselaciju u podesavanjima.Tako je isto bilo i sa proslim delom,suuper grafika,jao sto je dobra,a kad su izbacili onaj patch i Hi rez. texture tek onda se videlo sta je DX11,nisam mogao da verujem da tako moze da izgleda igra...Mislim da cu da prikocim malo sa igranjem dok ne izbace jos nesto,steta bre..... A ako je, kako kazu ovo sve sto se tice grafike,onda su nas zajebali,mada mislim da ce izbaciti i te Hi Rez .texture. Sve u svemu,ipak sam prijatno iznenadjen sa igrom,ne secam se kad sam igrao bez VSinc ukljucenog,a sad to ne moram da radim i slika se za divno cudo ne lomi,osim kad se zabuljis i neku ivicu izbliza,sto se naravni ne desava.Sad, mozda je banalna stvar, ali i ona trava me odusevila,obicno je nazubljena koliko god da ukljucis AA,a ovde je super ravna i na nizem podesavanju,ne znam kako ali je majstorski odradjeno,svaka im cast :: :: ::
..ne,nego sto je i nema...bar ne onako kao u Crysis 2. Jel ovo teselacija ? http://img585.imageshack.us/img585/2668/screenshot0026i.jpg ...ne bih rekao. Ajd razumem, verovatno na 3D monitorima izgleda STRASNO i bez teselacije,valjda i ne treba za to,a li na normalnim monitorima + karta od 300,400,500 jura,a da ne daje maximum,a to je DX11 sa svime sto mu sleduje, e, to je onda jadno ili ti bacene pare za upgrade. Citam po netu,ljudi se zale na to. Pazi da ne znam kako moze da izgleda Crysis 2 rekao bih da je ovo vrh vrhova,ovako....Ma ja sam zadovoljan,samo kazem da nije kao proslli deo. Mislio sam da ce da mu umre komp kad ovo ukljucim,sudeci po fotkama i videu od ranije sto je kruzilo netom. Pici gtx 560 ko luda i bez OK-a,35 fps u proseku. Pozz. :: Mozes da cekas, ali neces docekati nikakav patch za grafiku i slicno. Od grafike je to to sto smo dobili. Nije mi jasno sta ti to ne valja? Sto nema opcija teselacija u podesavanjima :: :: Igra izgleda za jedan nivo bolje od svog prethodnika :: :: ``They called me... Prophet`` :: :: :: ..ali igra nema teselaciju u podesavanjima.Tako je isto bilo i sa proslim delom,suuper grafika,jao sto je dobra,a kad su izbacili onaj patch i Hi rez. texture tek onda se videlo sta je DX11,nisam mogao da verujem da tako moze da izgleda igra...Mislim da cu da prikocim malo sa igranjem dok ne izbace jos nesto,steta bre..... A ako je, kako kazu ovo sve sto se tice grafike,onda su nas zajebali,mada mislim da ce izbaciti i te Hi Rez .texture. Sve u svemu,ipak sam prijatno iznenadjen sa igrom,ne secam se kad sam igrao bez VSinc ukljucenog,a sad to ne moram da radim i slika se za divno cudo ne lomi,osim kad se zabuljis i neku ivicu izbliza,sto se naravni ne desava.Sad, mozda je banalna stvar, ali i ona trava me odusevila,obicno je nazubljena koliko god da ukljucis AA,a ovde je super ravna i na nizem podesavanju,ne znam kako ali je majstorski odradjeno,svaka im cast :: :: :: :: :: ::
Pricao je Crytek u vezi teselacije cini mi se, rekli su da je nece vise koristiti, vec da ce ubaciti nesto svoje sto su razvijali...
Ne znam o cemu se tacno radi, cini mi se da bi Shone mogao da nam objasni.
``They called me... Prophet``
:: ..ne,nego sto je i nema...bar ne onako kao u Crysis 2. Jel ovo teselacija :: http://img585.imageshack.us/img585/2668/screenshot0026i.jp :: ...ne bih rekao. Ajd razumem, verovatno na 3D monitorima izgleda STRASNO i bez teselacije,valjda i ne treba za to,a li na normalnim monitorima + karta od 300,400,500 jura,a da ne daje maximum,a to je DX11 sa svime sto mu sleduje, e, to je onda jadno ili ti bacene pare za upgrade. Citam po netu,ljudi se zale na to. Pazi da ne znam kako moze da izgleda Crysis 2 rekao bih da je ovo vrh vrhova,ovako....Ma ja sam zadovoljan,samo kazem da nije kao proslli deo. Mislio sam da ce da mu umre komp kad ovo ukljucim,sudeci po fotkama i videu od ranije sto je kruzilo netom. Pici gtx 560 ko luda i bez OK-a,35 fps u proseku. Pozz. :: :: Mozes da cekas, ali neces docekati nikakav patch za grafiku i slicno. Od grafike je to to sto smo dobili. Nije mi jasno sta ti to ne valja? Sto nema opcija teselacija u podesavanjima :: :: :: :: Igra izgleda za jedan nivo bolje od svog prethodnika :: :: :: :: ``They called me... Prophet`` :: :: :: :: :: ..ali igra nema teselaciju u podesavanjima.Tako je isto bilo i sa proslim delom,suuper grafika,jao sto je dobra,a kad su izbacili onaj patch i Hi rez. texture tek onda se videlo sta je DX11,nisam mogao da verujem da tako moze da izgleda igra...Mislim da cu da prikocim malo sa igranjem dok ne izbace jos nesto,steta bre..... A ako je, kako kazu ovo sve sto se tice grafike,onda su nas zajebali,mada mislim da ce izbaciti i te Hi Rez .texture. Sve u svemu,ipak sam prijatno iznenadjen sa igrom,ne secam se kad sam igrao bez VSinc ukljucenog,a sad to ne moram da radim i slika se za divno cudo ne lomi,osim kad se zabuljis i neku ivicu izbliza,sto se naravni ne desava.Sad, mozda je banalna stvar, ali i ona trava me odusevila,obicno je nazubljena koliko god da ukljucis AA,a ovde je super ravna i na nizem podesavanju,ne znam kako ali je majstorski odradjeno,svaka im cast :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Pricao je Crytek u vezi teselacije cini mi se, rekli su da je nece vise koristiti, vec da ce ubaciti nesto svoje sto su razvijali.. :: :: Ne znam o cemu se tacno radi, cini mi se da bi Shone mogao da nam objasni :: :: ``They called me... Prophet`` :: :: :: ..ne,nego sto je i nema...bar ne onako kao u Crysis 2. Jel ovo teselacija :: :: http://img585.imageshack.us/img585/2668/screenshot0026i.jp :: :: ...ne bih rekao. Ajd razumem, verovatno na 3D monitorima izgleda STRASNO i bez teselacije,valjda i ne treba za to,a li na normalnim monitorima + karta od 300,400,500 jura,a da ne daje maximum,a to je DX11 sa svime sto mu sleduje, e, to je onda jadno ili ti bacene pare za upgrade. Citam po netu,ljudi se zale na to. Pazi da ne znam kako moze da izgleda Crysis 2 rekao bih da je ovo vrh vrhova,ovako....Ma ja sam zadovoljan,samo kazem da nije kao proslli deo. Mislio sam da ce da mu umre komp kad ovo ukljucim,sudeci po fotkama i videu od ranije sto je kruzilo netom. Pici gtx 560 ko luda i bez OK-a,35 fps u proseku. Pozz. :: :: :: Mozes da cekas, ali neces docekati nikakav patch za grafiku i slicno. Od grafike je to to sto smo dobili. Nije mi jasno sta ti to ne valja? Sto nema opcija teselacija u podesavanjima :: :: :: :: :: :: Igra izgleda za jedan nivo bolje od svog prethodnika :: :: :: :: :: :: ``They called me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: ..ali igra nema teselaciju u podesavanjima.Tako je isto bilo i sa proslim delom,suuper grafika,jao sto je dobra,a kad su izbacili onaj patch i Hi rez. texture tek onda se videlo sta je DX11,nisam mogao da verujem da tako moze da izgleda igra...Mislim da cu da prikocim malo sa igranjem dok ne izbace jos nesto,steta bre..... A ako je, kako kazu ovo sve sto se tice grafike,onda su nas zajebali,mada mislim da ce izbaciti i te Hi Rez .texture. Sve u svemu,ipak sam prijatno iznenadjen sa igrom,ne secam se kad sam igrao bez VSinc ukljucenog,a sad to ne moram da radim i slika se za divno cudo ne lomi,osim kad se zabuljis i neku ivicu izbliza,sto se naravni ne desava.Sad, mozda je banalna stvar, ali i ona trava me odusevila,obicno je nazubljena koliko god da ukljucis AA,a ovde je super ravna i na nizem podesavanju,ne znam kako ali je majstorski odradjeno,svaka im cast :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
sniper scope se ne pojavljuje na sniperu kad ga izaberem kao attachment, samo stoji onako prazno, a u trenutku kad mi zatrebao za bas veliku daljinu i taman da stavim da puknem zbog glupog baga me detektovali i sad me sva vojska trazi.....
Sve mi se cini da je mnogo pozureno sa ovim crysisom pa je zato samim tim lose optimizovan i ima dosta bagova....
Upravo mi se polako zavrsava kupovina krize 3 DELUX verzije, koji sad lek da kupim odakle a da radi igra normlano bez onoh izbacivanja i blokiranja na drugom nivou i slicnih problema, to je sredjeno, odigrao neko igru bez poteskoca?
Te hibridne verzije nisu vise moguce..Ranije je moglo da, sa ishackovanim driverom..Mislim da je nV ubacila neki code u novije drivere ..Nisam pratio,mozda je ponovo razbijeno ali mislim da vise ne moze..
A sa druge strane Crysis 3 ne podrzava nVidia PhysX mada da su to ubacili billo bi do j@j@ .. To bi bio odgovor na tvoje pitanje..Znaci nemas potrebe da mlatis praznu slamu
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Te hibridne verzije nisu vise moguce..Ranije je moglo da, sa ishackovanim driverom..Mislim da je nV ubacila neki code u novije drivere ..Nisam pratio,mozda je ponovo razbijeno ali mislim da vise ne moze. :: :: A sa druge strane Crysis 3 ne podrzava nVidia PhysX mada da su to ubacili billo bi do j@j@ . :: To bi bio odgovor na tvoje pitanje..Znaci nemas potrebe da mlatis praznu slamu :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
...znaci teselacija je mrtva zivelo Pixel Accurate Displacement Mapping. Jbg.taman se naviknes na jedno,a oni ti uvale nesto novo,manje efektno, cini mi se... Ovo ne mogu da im oprostim nikako:
^^ Ja sam danas presao igru, poslednjeg bosa sam bez nekih vecih problema presao uglavnom u kombinaciji sa Compound Bow i onim alien weapon-om. Mozda se nekima cini da je besmrtan, ali ustvari nije, jeste da ima dosta da se zezas sa njime.
Inace, ljudi, obavezno odgledajte kraj, ne propustite posle credits-a da vidite. .)
kad pre predje covece, zar je toliko kratka igra..?
:: ^^ Ja sam danas presao igru, poslednjeg bosa sam bez nekih vecih problema presao uglavnom u kombinaciji sa Compound Bow i onim alien weapon-om. Mozda se nekima cini da je besmrtan, ali ustvari nije, jeste da ima dosta da se zezas sa njime :: :: Inace, ljudi, obavezno odgledajte kraj, ne propustite posle credits-a da vidite. . :: :: ::
@shortee Jbg-a tek sad videh, poslao sam ti mail. :(
@imarkovic Pa nije to bas brzo, sve ukupno sam je igrao ~11h, od petka, tako da sam prakticno u proseku je igrao 3.5h dnevno, poslednja 3 dana. Vidim na netu da dosta kukaju na duzinu SP misije, ja smatram da je sasvim OK, sve zavisi od tvog stila igranja, ja ne trcim kroz nivoe, igram polako i odmereno, uzivam u igri, i eto, ja 11h, a neko 5h. .)
:: :: @imarkovi :: Pa nije to bas brzo, sve ukupno sam je igrao ~11h, od petka, tako da sam prakticno u proseku je igrao 3.5h dnevno, poslednja 3 dana :: Vidim na netu da dosta kukaju na duzinu SP misije, ja smatram da je sasvim OK, sve zavisi od tvog stila igranja, ja ne trcim kroz nivoe, igram polako i odmereno, uzivam u igri, i eto, ja 11h, a neko 5h. .)
BTW a evo i jednog SPOILER-a, jednostavno sam morao da postavim ovaj video, odusevljen sam kako su extra odradili ovog ceph-a(boss-a), svaka im cast. http://www.youtube.com/watch?v=Lj493Iap2cc
:: na kojoj tezini si igrao :: :: :: :: :: :: @imarkovi :: :: Pa nije to bas brzo, sve ukupno sam je igrao ~11h, od petka, tako da sam prakticno u proseku je igrao 3.5h dnevno, poslednja 3 dana :: :: Vidim na netu da dosta kukaju na duzinu SP misije, ja smatram da je sasvim OK, sve zavisi od tvog stila igranja, ja ne trcim kroz nivoe, igram polako i odmereno, uzivam u igri, i eto, ja 11h, a neko 5h. .)
A za sve one koji imaju problem sa frame ratom, ja sam resio to sa rezolucijom 1440, na 1440 detalji svi na high AF na x4 sa FXAA ne pada mi frame rata u toku zesceg sibanja ispod 30 fps, mnogo je igrivije.....
Inace dosta je tesko da se igra, uglavnom zaobilazim igram stealth, nivo tezine je 1 level iznad najlakseg xD
Daj konkretan primer posto ni ja nisam primetio u igri.. A tesselacija je svakako izrazajnija tamo gde je bas ima
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.