Imas problema jer ti nestaje vrama, gtx 470 ima koolio se secam 1200mb cimz afali 1 mb ti imas velike probleme. smanjuj dok ti ne bude maximalno 1150, uvek treba imati bar 5% lufta.
@Gare87 Kad igras igru ugasi sve ostalo, browseri i flash plejeri mogu nekada da jedu ram u idle stanju ako stoje dugo...
Slika je bolja do 1000 reci :) Kod nje je jos uvek 3dm verzija tako da ce biti jos malo bolje sa reloaded verzijom. Imas lepo kako radi masina: cpu gpu Vram sistemskiRam i FPS.
Vazi Dex, danas cu da probam cim dodjem sa posla pa javljam, sto se procesora tice u pitanju je AMD FX 6300 i 8 GB RAM.
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Aj bas javi kako ti radi na tim podesavanjima, :: znam da imas 280x, a koji cpu i koliko rama imas :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Konacno da stignem da probam radi stvarno dobro, mada sam jos neka podesavanja podesio na very high. Uglavnom ista je vecina. Fps je ide od 60 pa 40, to je najnize sto sam primetio.
:: Aj bas javi kako ti radi na tim podesavanjima, :: znam da imas 280x, a koji cpu i koliko rama imas :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
...ugasis MSAA i neces imati to. Isto se i meni desava, ja teram sve na ultra osim adv settings i MSAA mi je ugasen, prosek 40+ fps, max oko 70tak...
Pozz...
:: Konacno da stignem da probam radi stvarno dobro, mada sam jos neka podesavanja podesio na very high. Uglavnom ista je vecina. Fps je ide od 60 pa 40, to je najnize sto sam primetio :: :: Nego ne znam sta je ovo u donjem desnom uglu, da li se ovo ikome pojavljivalo :: http://www.dodaj.rs/f/1F/z3/2i8ls3K6/gta5-2015-05-12-20-03-28.jp :: http://www.dodaj.rs/f/2Q/ar/tpW6DZe/gta5-2015-05-12-20-03-38.jp :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Aj bas javi kako ti radi na tim podesavanjima, :: :: znam da imas 280x, a koji cpu i koliko rama imas :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: Keyboard: Natec RX2 :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: ::
@Zulu Igra ima 69 story misija, i tonu odlicnog ostalog sadrzaja, trke kolima,, motorima, offroad trke, gluserima, padobran, avio skolu, trke aviona, freaks and strangers tona misija, triatloni, i da ne nabrajam vise. Toliko raznovrsnog sadrzaja ima da je greota preci glavne misije i kao to je to, jednu cetvrtinu ako si video to je to, greota od gospoda...
ljudi ja imam problem sto kad kliknem na gta5 launcher ono mi se uloguje u social club i trazi activation pa nemogu da startujem igru, probao sam da vratim datum ali o5 isto sta da radim??
:: ljudi ja imam problem sto kad kliknem na gta5 launcher ono mi se uloguje u social club i trazi activation pa nemogu da startujem igru, probao sam da vratim datum ali o5 isto sta da radim? :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Drugari, jedno pitanje u vezi GTA, do juce je radila normalno skroz, jutros kada pokrenem uvek zakuje na loading story mode i izbaci gresku GTA V stopped working.U pitanju je reloa... verzija igre,da li je iko imao slican problem?
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.