Za aktivaciju kartice je potrebno 24h u vecini slucajeva. Moli Boga da ti nisu sad blokirali karticu ovi iz ultimatepay-a. To si trebao da znas da cekas da se aktivira.
:: Danas je uzeta VISA kartica iz Banke i kad sam pokusao da kupim zlato pise :: `Please choose your bank for online banking :: Nigde na spisku nema banke :: Da li negde gresim ili treba da prodje neko odredjeno vreme :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Zasto da blokiraju kad nisam izabrao ni jednu banku? Nisam nista lazirao da bi imali razlog za blokadom?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Za aktivaciju kartice je potrebno 24h u vecini slucajeva. Moli Boga da ti nisu sad blokirali karticu ovi iz ultimatepay-a. To si trebao da znas da cekas da se aktivira :: :: :: :: Danas je uzeta VISA kartica iz Banke i kad sam pokusao da kupim zlato pise :: :: `Please choose your bank for online banking :: :: Nigde na spisku nema banke :: :: Da li negde gresim ili treba da prodje neko odredjeno vreme :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: ::
Nejde to tako... Inace, posle svakog neuspelog placanja cekaj 48h. Velikih problema ima WG sa naplatom, iako nece da priznaju. Konstantno se zale ljudi da im odbijaju kartice. Naravno, WG nema nista sa tim, ako ti treba nesto, kontaktiras ultimatepay. Inace placanje Intesa Internet karticom ide ovim redosledom: -Get Gold -Country:Serbia -Prva opcija placanja(make purchases directly with VISA,Master blabla) -Card no. uneses bez razmaka i crtica -Security code (tri broja desno na kartici dole...) -I tvoje podatke sa racuna
:: Zasto da blokiraju kad nisam izabrao ni jednu banku :: Nisam nista lazirao da bi imali razlog za blokadom :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Za aktivaciju kartice je potrebno 24h u vecini slucajeva. Moli Boga da ti nisu sad blokirali karticu ovi iz ultimatepay-a. To si trebao da znas da cekas da se aktivira :: :: :: :: :: :: :: Danas je uzeta VISA kartica iz Banke i kad sam pokusao da kupim zlato pise :: :: :: `Please choose your bank for online banking :: :: :: Nigde na spisku nema banke :: :: :: Da li negde gresim ili treba da prodje neko odredjeno vreme :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: ::
Hoce li biti kakvih popusta na tenkove VIII i IX generacije. Igram igru oko godinu dana na 3 profila i teram sve linije tenkova, tank-destroyer-a i SPg-a od svih zemalja. Odavno sam otkljucao VIII generaciju Neamackih i Ruskih tenkova a poneki i od Americkih ali nikako da dodje neko pojevtinjenje da ih kupim. Nekako sve daju pojevtinjenja na tenkove do VII generacije.
to se jos ne zna...dugo nisam video popust na tir 9 tenkove.T62 JE BOLESNO DOBAR TENK....I BOLJI JE OD T54 DOSTA!!FANTASTICAN TOP IMA....MENI PUNI 5,45 SEC SVE PROBIJA MOZDA MALO MANJI DMG AL JE ODLICAN NE ZELIS 1 NA 1 SA T62...IMAM I BATCHATA ALI T62 JE MENI DOSTA BOLJI....
Boga mi sa nekim tenkovima VII generacije igram i dobrih 6 meseci a nisam imao priliku da vidim popust za VIII generaciju. Nista, moracu da se otvorim za VIII generaciju. Jedino cu da zazalim ako mi se bude desilo da ih sada kupim a za nek okrace vreme bude popusta sto mi se inace desavalo sa VI i VII generacijom. @gliga79 Igrao sam sa svim Francuzima do V generacije i nisam primetio da se neki posebno izdvaja kao moneymaker osim kada su u toku neke akcije, popusti i sl.
Sa kojim Tigrom ? Ima vise Tigrova. Ja imam samo Amere, pa zato pitam.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: ahahahhahahahaha : :: :: Drugar bez premiuma prosecno sa Tigrom pravi 35k,ja sa jagdpanther II plus 20k : :: :: Sa premiumom covek je kucao sa Tigrom oko 50k prosek laganica :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
...da odgovori na moje pitanje iz prethodnog posta. Otkljucao sam celu liniju Ruskih i Nemackih tenkova VIII generacije pa bih za pocetak uzeo neki koji malo bolje pravi pare posto su sigurno svi veliki `potrosaci`
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647770. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.