Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Kako da predjem deo na pocetku druge misije gde bolt snajperom treba da gadjam toranj,meni je snajper prazan i nigde nema municije,uvek me ubiju dok lutam da nadjem,i kod druga je tu zapelo,a na netu kad gledam lik uzme snajper i ima municije odmah i skine toranj,jel treba drugi lekic ili sta ?
Ajde videcu kad imam vremena,krenuo sam malopre od prethodnog sejva i opet isto ali nisam pocinjao misiju iz pocetka,ali mi cudno sto i kod druga isto tako,ako neko zna gde se krije municija nek napise ili nek mi pozajmi malo :) Videcu ako nema resenja krenucu opet misiju. U svakom slucaju hvala- peki 22
Sem grafike ova igra ne nudi mnogo toga, barem meni. Niti zabavu, niti uzbodljivost, niti napetost.
Jos jedan naslov u moru igara fps-a koji bi bez fame oko grafike bi bio apsolutno nebitan, odigras obrises i to je to...
Prica mi je totalno besmislena i iritantna, a prave kao neku mozgalicu i bitnu stavku u igri. Zla korporacija koja hoce da vlada svetom, zli vanzemaljci iz druge dimenzije, koji imaju tako naprednu tehnologiju a ponasaju se kao idioti (zivotinje) meni sve to doje kao neki jeftin sci-fi film koji pustaju na happy televiziji.
A sto se tice same grafike opet nista spektakularno, igra lepo izgleda stvarno, ali ono sto mene nervira sta god da stavim od setovanja bilo to low ili medijum ili max jebeno imam od 30/40/50/i ponekad samo 60 fps-a zavisno od trenutne lokacije.
A to bi bilo ok da je cpu ili gpu zakucan na 100%, medjutim gpu kad imam 40 frejmova ladi muda i koristi 70 ili 75% snage , dok cpu radi sa 50-60% snage...
Cuo sam da vsync hoce da pravi problem, odnosno da smanji iskoriscenost, pa ako ga koristis, probaj bez njega, ili eventualno iz driver-a da ga aktiviras.
Pa dao sam, postavio sam video, od posle 5. min. De ces konkretniji primer, vidis da ga koriste u igri.
:: Daj konkretan primer posto ni ja nisam primetio u igri. :: A tesselacija je svakako izrazajnija tamo gde je bas ima :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: @Scyte :: :: @desha6 :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=MSgJIbtRZ7s#t=5m35 :: :: :: ::
E fala puno shone, ako to pravi problem super, mislim totalno mi besmisleno da imam 35/40 frejmova a da cpu i gpu rade sa pola snage.
Da su zakucani na 100% nemam sta da se bunim, e sad ne secam se da li mi je u igri upaljen ili je u drajverima, sve u svemu opaim 60 limit u msi afterburneru a ugasim oba vsync-a i u igri i u drajverima pa javim.
Inace od mene postovanje za original koji si kupio, bez obzira sto je meni igra nisita posebno, ali to je moje licno misljenje.
Ja imam neku mini kolekciju ali samo igara koje stvarno cenim i postujem, batman AA i AC i jos po neka, naravno uzeo polovne od raznih likova.
Ja sam racunao, igra je tek izasla, treba to da se sredi sa narednim patchevima sto se tice preformansi.
Medjutim sad kad si mi rekao za vsync guglao sam malo i nasao sam gomilu ljudi sa gtx 660 ti i gtx 670 koje se zale na apsolutno iste stvari kao i ja, i svi kazu isto: Ugasis vsync u igri kao i u drajverima, a na bilo koji drugi nacin ogranicis frejmove na 60 i karta radi sa 90/95% snage i odrzava konstantno stabilan frejm rejt od 55/60 frejmova u bilo kojim oblastima i lokacijama igre.
Kazu da se vsycn zaglupi prilikom pada frejm rejta u ucitavanjima ili introima i posle toga jede govna i lose limitira frejmove.
Meni debelo to islo na zivce, te promene i padovi frem rejta a gpu usage ne ide preko 65/70%, pogotovo sto sam probao sve na high na 1080 i sve na low na 1600x900, jebeno isto se ponasa FPS, sto apsolutno nema logike...
Igram ovo i ne znam dal cu zavrsiti... Jako dosadna igra sa lepom grafikom, AI retardiran (igram na onoj predzadnjoj tezini, znaci hard), prica kao neki los film B produkcije, bukvalno za smejanje, dizajn nivoa los... Jedino sto bih pohvalio je grafika. Znaci moze lepo da posluzi za neki benchmarking jer je i jako zahtevna.
Nisu ni prethodni delovi Crysis-a bili mnogo bolji, ali ovaj je definitivno najslabiji. Eto jedino je grafika nesto malo napredovala u odnosu na drugi deo, mada koliko vidim nema uopste teselacije ?!
NOTE: What can we say. This is why loaders suck. This fix takes care of a trigger which makes it impossible to kill the end boss, for those who didn’t become bored with the game after 15 minutes.
Evo iz prve ruke da javim, ugasio vsync u igri i u drajverima, a ogranicio fps u msi afterburneru na 60, imam zakucano 60 frejmova u svim scenama na mesavini very high/high detalja. Sa malim padovima na 50/55 u zahtevnim bom explozija scenama. Gpu usage od 85 do 95%
e pa cvrc sad, da ste ovo napisali ranije, a ja smanjivao rezoluciju, kombinovao detalje i opet imam igrivu frame ratu ali sa oscilacijama od 30 do 50 fps -.- i tako sam zavrsio igru, ubacio sam crack fix 2 odmah kad je neko pomenuo bug sa zadnjim bosom.....
Inace stvarno ovaj 3 deo nista posebno, cak mi se vise svideo 2gi pa cu opet da ga predjem :))
:: Evo iz prve ruke da javim, ugasio vsync u igri i u drajverima, :: a ogranicio fps u msi afterburneru na 60 :: imam zakucano 60 frejmova u svim scenama na mesavini very high/high detalja :: Sa malim padovima na 50/55 u zahtevnim bom explozija scenama :: Gpu usage od 85 do 95 :: :: @Med :: + :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
+1 za drugi deo extra je bio bas i verovali ili ne presao sam ga sa grafikom iz potpisa kao i sve prethodne delove :P A sad treci i da ocu ne mogu tako da smor :(
AMD Athlon II X2 440 + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - Gigabyte GeForce 8600GTS - 4GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - Thermaltake V4 http://valid.canardpc.com/2698836
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647680. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.