Igra treba da se blokira pre njenog prvog pokretanja. Da ne izlazi na net, da se ne dogradjuje sama itd. Probaj da ubacis originalne fajlove iz GTA V, pa opet leci sa reloaded lekom.
EDIT: Opet isto, loading story mode zakuje i prijavi gresku....
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Igra treba da se blokira pre njenog prvog pokretanja. Da ne izlazi na net, da se ne dogradjuje sama itd :: Probaj da ubacis originalne fajlove iz GTA V, pa opet leci sa reloaded lekom :: ::
Jesam naravno, dosta sam dogurao i jutros samo zakuje kako sam vec napisao gore. Ali opet, izbrisao sam igru i sve fajlove vezane za gta, instalirao ponovo sve ali opet je bilo isto,... Videcu mozda da probam sa ovim 3dm
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: ...reci mi jesi li imao neki progres vec u singl playeru :: Ako jesi, problem su save fajlovi, kada ih obrises, igra ce raditi bez problema.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
I meni se to upravo desilo, ali sam resio vrlo brzo. U pitanju je pokvaren last savegame fajl. Idi u savegames u C i izbrisi poslednji savegame (2 fajla), trebalo bi da ti radi normalno.
:: Drugari, jedno pitanje u vezi GTA, do juce je radila normalno skroz, jutros kada pokrenem uvek zakuje na loading story mode i izbaci gresku GTA V stopped working.U pitanju je reloa... verzija igre,da li je iko imao slican problem :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
ja se samo pitam zasto uvek mora da bude toliko komplikovano da igrica nece da radi i da moras da se otelis dok sve namestis da bi radila, ako uopste proradi... Evo ja vec dva dana pokusavam da resim gta5 has stopped working na samom pocetku i jednostavno nema boga... Sve zivo sto sam na google-u i youtube-u pronasao nije urodilo plodom. I ok, mi skidamo ove pirat verzije pa da se covek i pomiri sa tim, ali koliko sam po raznim forumima pronasao, zale se na isti problem i ljudi sa kupljenom igricom. E to vec ne mogu da razumem da rockstar to sebi dozvoli...
Nas ovde na ovoj temi ima tona, i svima radi svi su odigrali i to u ranijoj fazi kad je bila samo 3dm verzija koja je imala problema, ali opet smo svi zavrsili nekakko. Sad imas reloaded verziju na naetu koja radi 100% perfektno. Tvrdim ovo jer sam odigrao gta dva puta. Drugi put sa reloaded verzijom i nijedan jedini bug nisam imao.
Dakle ti imas problema sa drajverima za graficku drajveri za zvuk net framework verzijom c++ directX
A moze da bude i slab hardver, pregrevanje komponenti, mator i ostecen widnows ili nesto peto.
Koju verziju si instalirao sa kojim patch-ov i od koje prodavnice, kakvu masinu imas?
Verzija ona koju si mi ti poslao na mail :D gta 5 reloaded, koja je btw pre nedelju dana skinuta sa kickass-a od strane samog uploadera, a ne znam zasto. Inace rekao si da mi nista osim toga ne treba, nikakav patch. Samo crack, koji je vec unutra. Tako da sam instalirao i crackovao. :)
HARDVER: Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
Lap top je u pitanju.
Pokusacu jos jednom sa driverima, mada sam ih stavio na neki test i kao updateovani su. Pokusacu manualno sve ponovo da ih resim...
Trebalo bi da tera na low na oko 30 fps-a sa naravno padanjem ispod kad je ludnica. Proveri temperature i proveri da li ti je gta poslednja verzija/patch aktivan. Kao i sve ono iznad sto sam ti nabrojao.
:: :: ja se samo pitam zasto uvek mora da bude toliko komplikovano da igrica nece da radi i da moras da se otelis dok sve namestis da bi radila, ako uopste proradi... Evo ja vec dva dana pokusavam da resim gta5 has stopped working na samom pocetku i jednostavno nema boga... Sve zivo sto sam na google-u i youtube-u pronasao nije urodilo plodom. I ok, mi skidamo ove pirat verzije pa da se covek i pomiri sa tim, ali koliko sam po raznim forumima pronasao, zale se na isti problem i ljudi sa kupljenom igricom. E to vec ne mogu da razumem da rockstar to sebi dozvoli.. :: ::
Igra je toliko zarazna a sad kad krenu svi redom da ubacuju zezalice nikad kraja :) Uzgred si je uzeo na kraju ?
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ma jok, verovatno i necu, ne vuce me vise da je igram od trenutka kada sam je presao i obrisao. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647685. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.