Upravo tako kao sto opisujes :) nisam ja mnogo upucen u slicno, znam samo da nije nesipravnost jer retko kada sumnjam u Intel, nVidia i Asus :) (mada je sada FSC).
Ja se ne igram pa ne znam mnogo toga ni oko O/Ca ni oko igara...dobro, znam mnogo vise nego obican korisnik ali manje od vas...pozz
- A N G E L -
:: Ja ti upravo kazem sta je u pitanju..Voda postaje blago ljubicasta i sl..Nekad se pojave i crne texture na Very Hi i sl...Skini patch i problem je resen!Ne znam dal taj moze jer trazi sve iza njega od pocetka cini mi se :: :: I Want to believe - The truth is out there :: OC House :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: pazi to sam primetio i jos ako je kvalitet textura na max onda nekeko blago menjaju svetlinu tj pusliraju za nijansu po bojama kada to kao i vodu stavim na medium nestaje...inace nema artefakata i nema veze bax sa klokom, jer je to isto na 500/1400 taktu...a karta je 80C...cu skinem patch :) pa javljam.. :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: E moj Machinac i ti neki nVidiovac....Ta igrica je optimizovana za ATI i treba ti patch za nVidia graficke kartice :: :: :: :: :: :: Skini Patch 1. :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: OC House :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: Jel neko video ovako nesto: stavim sve na max (obarao sma taktove tako da nije grejanje i visok takt) kada stavim vodu na ultra high i very high jako je ruzna tj ispod prve providne povrsi imam neke obojene texture...kada stavim na medium voda je normalna tj. dobra sve sotalo ide normalno efekti, lisce...na max. U Serious Sam 2 na max je sve OK i voda je odlicna, nijedan 3dmark ne prikazuje nikakve slicne artefakte, mozda je drajve :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Upravo tako kao sto opisujes :) nisam ja mnogo upucen u slicno, znam samo da nije nesipravnost jer retko kada sumnjam u Intel, nVidia i Asus :) (mada je sada FSC) :: :: Ja se ne igram pa ne znam mnogo toga ni oko O/Ca ni oko igara...dobro, znam mnogo vise nego obican korisnik ali manje od vas...poz :: :: :: - A N G E L - :: :: :: Ja ti upravo kazem sta je u pitanju..Voda postaje blago ljubicasta i sl..Nekad se pojave i crne texture na Very Hi i sl...Skini patch i problem je resen!Ne znam dal taj moze jer trazi sve iza njega od pocetka cini mi se :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: OC House :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: pazi to sam primetio i jos ako je kvalitet textura na max onda nekeko blago menjaju svetlinu tj pusliraju za nijansu po bojama kada to kao i vodu stavim na medium nestaje...inace nema artefakata i nema veze bax sa klokom, jer je to isto na 500/1400 taktu...a karta je 80C...cu skinem patch :) pa javljam.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: :: :: E moj Machinac i ti neki nVidiovac....Ta igrica je optimizovana za ATI i treba ti patch za nVidia graficke kartice :: :: :: :: :: :: :: :: Skini Patch 1. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: OC House :: :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel neko video ovako nesto: stavim sve na max (obarao sma taktove tako da nije grejanje i visok takt) kada stavim vodu na ultra high i very high jako je ruzna tj ispod prve providne povrsi imam neke obojene texture...kada stavim na medium voda je normalna tj. dobra sve sotalo ide normalno efekti, lisce...na max. U Serious Sam 2 na max je sve OK i voda je odlicna, nijedan 3dmark ne prikazuje nikakve slicne artefakte, mozda je drajve :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
TO sam dobio...pa sam imao PCI kartu koja je imala bug pa mi Saske dao ideju da fizicki x8 slot prorezem kako bi stala x16 karta, sada mi radi u x4 modu. Upalio onaj Patch 1.4sada sve ide kako treba. Uvek me FC iznnadi kvalitetom i zahtevnoscu to je bila igra ispred svog vremena
- A N G E L -
:: A sto na serveru stavljas toliko jaku graficku?? :: :: Pozdrav :: :: ::
Od čega su strategije bolje ? Kakva je to konstatacija ?
Sremski sir je bolji od svega toga. A tek PVC prozori. Orahov parket je ipak vrh. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Manje zahtevne, zanimljivije, malo losija grafika nego u pucacinama i odlicna igrivost preko interneta ih karakterise. Ovamo samo COD4 i Team Fortress 2 mozes normalno da igras, a kod strategija mozes da igras skoro sve WarCraft 3 The Frozen Throne, Starcraft, C&C 3, The Battle for Middle Earth 2,... A bolje probaj kajmak nego taj sir!!!
Pozdrav!
:: :: Od čega su strategije bolje ? Kakva je to konstatacija ? :: :: Sremski sir je bolji od svega toga. A tek PVC prozori. Orahov parket je ipak vrh :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Patch 1.4 daje osetno bolju sliku, cak i podesavanja ima vise ili su jaca...mada nije bez mane...npr. vojnici u daljini pored kola izblede kada pridjes su vidljivi a kola su uvek vidljiva i poneke texture malko blinkaju u daljini ali jako retko samo sa dvogledom...inace cak je i za ovu masinu zahtevna pa na max secne, jer je patch valjda iz 2007. SkyFire, bax2k3 recite mi koje igre koristite za testove koje su se najbolje pokazale, ako treba proveriti masinu (grafika, memorija, procesor i ploca) ali da je pouzdana tj. sto vise kompatabilna??? Ja sam se oslanjao na FarCry i NFS. Ne znam ima li boljih?! Da li je neko merio temperature memorije, ovi moji cipovi sigurno rade na onoliko koliko i GPU, mogu da ih drzim prstom ali jedva...cenim nekih 70C
I jos nesto niko mi nije naveo moje omiljene igre: treba mi neka arkadn aborilacka a da je laka i lepa nesto nalik na Tekken i Mortal Combat, a takodje i neke jednostavne i lepe arkadne letelice u 2D/3D maniru sa pucanjem
Sto se tice temperature ukljuci u Rivi monitoring i imaces uvid u temepraturu u svakom momentu...Tad jedni realno znas koliko se karta zapravo greje!!!
update: Da bi ti FarCry radio kako treba treba odprilike sve patch-eve da ubacis!!!Inace najbolje se pokazao bar meni sa 1.1 verzijom... Mozes da probas i sa nekom igrom iz serijala Medal of Honor...Recimo Medal Of Honor Pacific Assault
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: Patch 1.4 daje osetno bolju sliku, cak i podesavanja ima vise ili su jaca...mada nije bez mane...npr. vojnici u daljini pored kola izblede kada pridjes su vidljivi a kola su uvek vidljiva i poneke texture malko blinkaju u daljini ali jako retko samo sa dvogledom...inace cak je i za ovu masinu zahtevna pa na max secne, jer je patch valjda iz 2007. SkyFire reci mi koje igre koristis za testove koje su se najbolje pokazale, ako treba proveriti masinu (grafika, memorija, procesor i ploca) ali da je pouzdana tj. sto vise kompatabilna??? Ja sam se oslanjao na FarCry i NFS. Ne znam ima li boljih?! Da li je neko merio temperature memorije, ovi moji cipovi sigurno rade na onoliko koliko i GPU, mogu da ih drzim prstom ali jedva...cenim nekih 70 :: :: :: - A N G E L - :: ::
i kada testiram ne oslanjam se mnogo na igre jer odmah izginem osim u voznjama. Nisam vican jer nisam igrao, jesam samo trke...Moze li mi neko reci ako ima sifra ili nacin da u FarCry budem nepobediv (besmrtan) posto je igra super ali ja od 2005 nisam presoa nivo vec sam uvek u zelenilu i vodi :)) moze isto i za ostale tipa COD4, BioShock, HL2..nece da mi rade oni: god_mode_count=1, give_all_ammo=1...kucam u koznoli to (~) i lupim enter, zatvroim konzolu nastavim igru i upucaju me. Skinuo sam i neki dev fajl ali nista, pokretao devmode...ocito je do patcha 1.4. Ima li neko predlog?
Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
Da si pazljivije citao video bi krucijalne nijanse...i u tom svetlu sve sto si naveo bilo bi deplasirano...ovako stupidne komentare zadrzi za sebe...ali ajde da ti donekle pojansim:
hladnjacici su tu da bi i karta trajala duze, ne volim menjati stvari tj. ne volim kad tehnika crkava, radije volim da zastari...drugo, malo je nasviran jer moze a to nije max...zasto? Pa, kao kompenzacija zbog uzeg propusnog opsega busa (x4 vs x8, DDR vs DDR2)...igrice ne igram gotovo uopste, vise uzivam u virtuelnim remekdelima pejzaza koji dosta slice pravim...i radi malo zabave...
Svejedno, nisam nasao smisao u tvom postu, pa sam ipak replicirao...naravno, sto je ljubaznije to bilo moguce, ali zaista ne znam zbog cega nekoga vredjas pa makar to bilo i na suptilan nacin, ako nisi nimalo u pravu...sve najbolje!
- A N G E L -
:: Rakija je najbolja... šljiva... požegača.. :: :: :: Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
:: Rakija je najbolja... šljiva... požegača.. :: :: :: Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
Ništa lično, mada mi je jako drago da si odgovorio i to najlogičnijim i najpametnijim postom u ovoj temi. Pozdrav! E da, mislim da se ne moramo praviti englezi, pa bi mnogo bolje bilo umesto `krucijalne` reći presudne, ili bitne. umesto `stupidne` reći glupe, itd.! Svaka čast za rezultate sa dizanjem frekvencija! Zaista! S druge strane, od tvog profila nisam očekivao da tražiš IGRICU da bi testirao kartu. Ako te, ipak zaista interesuju igre, poseti gamespot.com. Mada, već si rekao da te interesuju pejzaži...
:: Da si pazljivije citao video bi krucijalne nijanse...i u tom svetlu sve sto si naveo bilo bi deplasirano...ovako stupidne komentare zadrzi za sebe...ali ajde da ti donekle pojansim :: :: hladnjacici su tu da bi i karta trajala duze, ne volim menjati stvari tj. ne volim kad tehnika crkava, radije volim da zastari...drugo, malo je nasviran jer moze a to nije max...zasto? Pa, kao kompenzacija zbog uzeg propusnog opsega busa (x4 vs x8, DDR vs DDR2)...igrice ne igram gotovo uopste, vise uzivam u virtuelnim remekdelima pejzaza koji dosta slice pravim...i radi malo zabave.. :: :: Svejedno, nisam nasao smisao u tvom postu, pa sam ipak replicirao...naravno, sto je ljubaznije to bilo moguce, ali zaista ne znam zbog cega nekoga vredjas pa makar to bilo i na suptilan nacin, ako nisi nimalo u pravu...sve najbolje :: :: :: - A N G E L - :: :: :: Rakija je najbolja... šljiva... požegača.. :: :: :: :: :: :: Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
Glumim budalu??? Ne, ja jesam budala! Kompleksa nema, niti ljubomore. Da li delujem kao da ih imam? Objasni!
:: Koju ti budalu glumis i ko ti daje za pravo da nekog prozivas???!!!!Komplexe i ljubomoru leci na drugom mestu :: :: :: @Machine@ Nasao si i ti kome da polazes racune...Sto se opterecujes u opste ?Vidis da decko nije sam svoj :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Rakija je najbolja... šljiva... požegača.. :: :: :: :: :: :: Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
Kratko receno post ti nije bio uopste na mestu!Nije ti bilo potrebno to prozivanje ljudi koje ne poznajes!Zaista nije lepo!Ne znam sto ti je to sve trebalo i sta si hteo da sa tim postignes osim da stvaras oko sebe neprijatelje?!
:: Glumim budalu??? Ne, ja jesam budala! Kompleksa nema, niti ljubomore. Da li delujem kao da ih imam? Objasni :: :: :: :: Koju ti budalu glumis i ko ti daje za pravo da nekog prozivas???!!!!Komplexe i ljubomoru leci na drugom mestu :: :: :: :: :: :: @Machine@ Nasao si i ti kome da polazes racune...Sto se opterecujes u opste ?Vidis da decko nije sam svoj :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: May the force be with you :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Rakija je najbolja... šljiva... požegača.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
Istina jeste da sam prozvao ljude koje ne poznajem lično. Ali, koliko vas poznajem virtuelno... To nije bila prozivka, samo iskreno mišljenje. Ako nije lepo, ja se izvinjavam. Ne želim da se svađamo. A šta sam hteo da postignem? Pa, recimo, da sam hteo bar na trenutak iščupati neke (po meni jako dobre) ljude iz zablude... Znam da mi je nastup (kad je bitno) oštar, ali svako ima mane...
:: Kratko receno post ti nije bio uopste na mestu!Nije ti bilo potrebno to prozivanje ljudi koje ne poznajes!Zaista nije lepo!Ne znam sto ti je to sve trebalo i sta si hteo da sa tim postignes osim da stvaras oko sebe neprijatelje? :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Glumim budalu??? Ne, ja jesam budala! Kompleksa nema, niti ljubomore. Da li delujem kao da ih imam? Objasni :: :: :: :: :: :: :: Koju ti budalu glumis i ko ti daje za pravo da nekog prozivas???!!!!Komplexe i ljubomoru leci na drugom mestu :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Machine@ Nasao si i ti kome da polazes racune...Sto se opterecujes u opste ?Vidis da decko nije sam svoj :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: May the force be with you :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: Rakija je najbolja... šljiva... požegača.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
Prvo mene si klasifikovao kao nekog klinca zato sto volim gejming...Pa covece to radi i voli 90% ljudi na planeti!Drugo nemas pojma koliko godina imam,sa cime se bavim,koju sam skolu zavrsio i koliko znanja imam!Znaci ne poznajes me ni jedne jedine sekunde!I ti sad dajes sebi za pravo da tako pocenjujes ljude...Znaci ucepio si me bez potrebe!I jos jedna stvar?Na osnovu cega si ti zakljucio ko je koliko ozbiljan i po kojoj osnovi?!To ne moze da se premeri putem foruma ni na jedan nacin! Ti masinca osudjujes sto covek zeli da oseti i taj deo cari vezano za igre i komp!Ti si sad njegov spasioc pa zelis da mu otvoris oci,da ga prosvetlis?Ne razumem...Ipak si previse sebi dao za pravo...To su cinjenice,to je iskreno misljenje!
:: Istina jeste da sam prozvao ljude koje ne poznajem lično. Ali, koliko vas poznajem virtuelno... To nije bila prozivka, samo iskreno mišljenje. Ako nije lepo, ja se izvinjavam. Ne želim da se svađamo :: A šta sam hteo da postignem? Pa, recimo, da sam hteo bar na trenutak iščupati neke (po meni jako dobre) ljude iz zablude.. :: Znam da mi je nastup (kad je bitno) oštar, ali svako ima mane.. :: :: :: :: Kratko receno post ti nije bio uopste na mestu!Nije ti bilo potrebno to prozivanje ljudi koje ne poznajes!Zaista nije lepo!Ne znam sto ti je to sve trebalo i sta si hteo da sa tim postignes osim da stvaras oko sebe neprijatelje? :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: May the force be with you :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Glumim budalu??? Ne, ja jesam budala! Kompleksa nema, niti ljubomore. Da li delujem kao da ih imam? Objasni :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koju ti budalu glumis i ko ti daje za pravo da nekog prozivas???!!!!Komplexe i ljubomoru leci na drugom mestu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Machine@ Nasao si i ti kome da polazes racune...Sto se opterecujes u opste ?Vidis da decko nije sam svoj :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: May the force be with you :: :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Rakija je najbolja... šljiva... požegača.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mislio sam da su Gile i Sky `najveća deca` na forumu, ali izgleda da mnogi drugi nisu uživali u čarima rakije i još uvek misle da su pojedine igrice zanimljive...:))) Interesuje me šta radite u životu? Hej, nabacujem hladnjake (turpijam i sečem) na RAM matore grafičke karte da bih mogao igrati na njoj Serious Sam 2 na 2000 fps-a, iako mi na defaultu radi na 1898 fps. To mi nije dovoljno! Hoću da igram NFS Carbon na 5% više FPS-a, pa makar mi se jaja uvukla u stomak toliko duboko da posle ne mogu da ih izbacim napolje! Imam (samo) 1GB DDR, ali to me ne sprečava da ludujem sa 7900GS... Ne, nisam lud... Samo sam pametan! Uuuuu.....
Pazi, nisi na mestu, a koliko vidim dosadno ti je kad ostavljas ovakve komentare.
Sve je ok dok je u pitanju sala, ali ipak prozivati direktno veterane sajta, pa cak i ja ne bih to radio koliko god detinjasto to delovalo...
Covek oce da se zeza sa masinom, ako ti to smeta na neki nacin imas jos 1000 tema koje su mnogo debilnije od ove... __________________ Scourge of PCBerza
Sh`a retji... Ti si kulj, a ostali su debili. Bravo majstore! XD __________________________ Hejter hejtera i klanova PCBerze
EDIT: Preporuka za masinu: Clive Barker`s Undying Stara igra ali bas onako zivopisnih boja i vesela tema... Za pred spavanje
:: Pazi, nisi na mestu, a koliko vidim dosadno ti je kad ostavljas ovakve komentare :: :: Sve je ok dok je u pitanju sala, ali ipak prozivati direktno veterane sajta, pa cak i ja ne bih to radio koliko god detinjasto to delovalo.. ::
hahahaha, eovo me je zasmejalo(mislim na farcry). Pa vedžbaj bre... a sta ti ja znam...
:: i kada testiram ne oslanjam se mnogo na igre jer odmah izginem osim u voznjama. Nisam vican jer nisam igrao, jesam samo trke...Moze li mi neko reci ako ima sifra ili nacin da u FarCry budem nepobediv (besmrtan) posto je igra super ali ja od 2005 nisam presoa nivo vec sam uvek u zelenilu i vodi :)) moze isto i za ostale tipa COD4, BioShock, HL2..nece da mi rade oni: god_mode_count=1, give_all_ammo=1...kucam u koznoli to (~) i lupim enter, zatvroim konzolu nastavim igru i upucaju me. Skinuo sam i neki dev fajl ali nista, pokretao devmode...ocito je do patcha 1.4. Ima li neko predlog :: :: :: - A N G E L - :: ::
I ja sam nekada prozivao i bio nekorektan, gotovo svako nekada nije bio u pravu ili je pogresio...zato sada pokusavam da uvazim svaciji stav ma koliko meni delovao nekorektan ili stupidan (pardon, glup). Anglosaksonizme koristim samo radi `fore` onako, ima nas jezik dovoljno lepih reci koje bi ih zamenile: transparentno-providno, modding-friziranje...e, sada, neki ljudi dozivljaju masine na poseban nacin u smislu da im je to hobi, profesionalno posao i zabava. Meni je neobicno zabavno sto je covek napravio neke parcice hardvera koji mogu davati tako lepe slike pokrete, uneti svoju licnost u takav softver koji se izvrsava na masini dajuci sve ono sto covek moze da zamisli ali en i da ostvari...tek kad abude zaista realna slika bice zanimljivo...cyborg (to je buducnost, polucovek polumasina) kako bi sva ogranicenja bila izbegnuta, sa 3D naocarima i relanim dozivljajem `igre` kao realnosti...
P.S. niakako ne mogu d apostanem nepobedv u FarCry :( nece na 1.4, stavljao sam skripte, kucao, lupao backspace, ulazio u devmode i nista. Ako neko zna nacin kako da dobijem beskonacno zivota, municije i oruzja molim da mi javi.
Znas kako.Sjashi mi sa ku*ca. Ako imas problema samnom, mozemo lako da se nadjemo u 4 oka da ti objasnim neke stvari. Ovako me ne uzimaj u usta, i zaobidji u sirem krugu... Nemam 10 godina pa da se prepucavam ovde sa tobom klinjo... Leci komplekse negde drugde... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647785. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.