Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Far Cry 2 grozota i uzas
STRANA 2 OD 2
piki p.s. 11.01.2009. 09:52 #88434

status: user
broj poruka: 136
koja je uzgred sigurno bolja od ovog sranja

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 11.01.2009. 10:14 #88437

broj poruka: 8138
fallout 3,dead space,prince of persia,tomb raider underworld,red alert 3,call of duty 5.........

Palit je zakon!

murakami Re: ... 11.01.2009. 13:01 #88456

broj poruka: 198
Ja sam igru odigrao na 1280x1024 sa svime na max osim AA i AF tako da bas pricas bezveze.
Pa sta ako je grafika dobra i ako je igra optimizovana?
Potpuno razumem ljude koji su se smorili nakon sat vremena jer sam i ja razmisljao da prekinem da je igram. Toliku jednolicnost u misijama i toliko suplju pricu odavno nisam video !!!!
Igra je tesko smece i ja je preporucujem samo ljudima koji su odigrali druge vrhunske igre i imaju nekoliko dana za bacanje pa cisto da ubiju vreme....

FarCry 2 treba toliko pljuvati zato sto smo je svi toliko cekali, i zato sto je trebala da napravi nesto novo !!! Ako je smenjivanje dana i noci tokom igre i vatra koja se siri `satro` realno ono zbog cega ja treba da hvalim igru nek ide sve u k***c !!!

:: Igra je daleko od lose. Engine je odlican, jako dobro optimizovan i izgleda fenomenalno. Gameplay je solidan, osecaj pucnjave i akcije je jako dobro odradjen, prica nije ni glavni faktor u igri..
::
:: Vi svi sto se zalite ili ne mozete da pokrenete igru kako treba, ili ste odrasli na ISS i NBA, jer niko normalan nije napusavao igru..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
Daum Re: Re: ... 11.01.2009. 19:52 #88516

broj poruka: 12805
Da si malo citao izmedju redova shvatio bi da igra nema nikakve veze sa prvim delom...

:: :: Igra je daleko od lose. Engine je odlican, jako dobro optimizovan i izgleda fenomenalno. Gameplay je solidan, osecaj pucnjave i akcije je jako dobro odradjen, prica nije ni glavni faktor u igri..
:: ::
:: :: Vi svi sto se zalite ili ne mozete da pokrenete igru kako treba, ili ste odrasli na ISS i NBA, jer niko normalan nije napusavao igru..
:: Niko normalan ne bi mogao da kaze tako nesto,a da je igrao `keca`
:: Igra je u odnosu na prvi deo totalni promasaj i to nema apsolutno nikakve veze sa hardverom
:: DaSickSystem
Ishmerish Bilo kako bilo 11.01.2009. 20:00 #88518

broj poruka: 7285
Igra je smece i vise nije pitanje ukusa.Jednostavno su pocele da izlaze igre koje nemaju dusu i koliko ce to trajati sam bog zna.Sistem odstrela ne prijatelja je slican i u Crysisu sto je po meni jedan od osnovnih problema.Primera radi i dan danas mi je GRAW 1 na mashini.

gman deadspace 11.01.2009. 21:31 #88536

broj poruka: 1111
pravo osvezenje sto se tice gameplay-a, a i lokacija mi se svidja, prica manje-vise standardna za sf

ulsi
murakami Re: Re: Re: ... 11.01.2009. 23:30 #88566

broj poruka: 198
Da nisi citao izmedju redova shvatio bi da nisam ni poredio sa prvim delom ....

:: Da si malo citao izmedju redova shvatio bi da igra nema nikakve veze sa prvim delom..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: :: Igra je daleko od lose. Engine je odlican, jako dobro optimizovan i izgleda fenomenalno. Gameplay je solidan, osecaj pucnjave i akcije je jako dobro odradjen, prica nije ni glavni faktor u igri..
:: :: ::
:: :: :: Vi svi sto se zalite ili ne mozete da pokrenete igru kako treba, ili ste odrasli na ISS i NBA, jer niko normalan nije napusavao igru..
:: :: Niko normalan ne bi mogao da kaze tako nesto,a da je igrao `keca`
:: :: Igra je u odnosu na prvi deo totalni promasaj i to nema apsolutno nikakve veze sa hardverom
:: :: DaSickSystem
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs