Znam da su ukusi razliciti ali nazvati SHIT-om Most Wanted,e to je vec za utisak nedelje(veka)na B92.
:: Najbolji po meni, sve posle sto je izaslo je bilo samo nekakvo shit uljepsavanje nekih nebitnih stvari.. :: Igrao sam GRID i bio zadovoljan, CM Dirt presao dva puta, ocekujem CM DIRT 2, sada se malo zabavljam sa TDU-om na laptopu, extra je simulacija, samo sto je dosadno voziti 2,5 ili 3 sata sa jednog kraja ostrva na drugu (ima takva trkica).. :: Igra je dosta dosta realnija od svih NFS igara.. :: :: A UNDERCOVER JE TESKI SHIT, a jos mi nece na lap-u u FULL HD da ide :D hehe i to je jedan razlog sto ne valja... : :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Kada se NFS serijal poredi sa DiRT-om i TDU-om, koji su stvarno odlično odrađeni, uočava se gomila propusta. Nebitno ko ti je protivnik i kojeg je pola, u autu je uvek jedan te isti lik. Znam da neki autovi imaju menjač na volanu, ali u NFS nikada nećeš videti vozača kako menja brzine. U ProStritu, čak u pojedinim autovima nema ni vozača, ili mu se vide samo kaciga i ruke (mada možda je to do nivoa detalja, al` čisto sumnjam). Drugi autovi u saobraćaju ama baš nikada ne daju migavac, što ume da te zezne, kada pijani taksista odluči iznenada da skrene levo ili desno. Verovatno ima još nešto, ali sada ne mogu da se setim. Iako su to samo sitnice, kada nešto radiš uradi kako treba ili nemoj da radiš uopšte.
Mislis nazvati kompletnim shitom Undercover. Niko nije spominjao Most Wanted, ali kad smo i kod toga, i taj je teski shit... __________________ Scourge of PCBerza
:: Znam da su ukusi razliciti ali nazvati SHIT-om Most Wanted,e to je vec za utisak nedelje(veka)na B92 :: :: :: Najbolji po meni, sve posle sto je izaslo je bilo samo nekakvo shit uljepsavanje nekih nebitnih stvari.. :: :: Igrao sam GRID i bio zadovoljan, CM Dirt presao dva puta, ocekujem CM DIRT 2, sada se malo zabavljam sa TDU-om na laptopu, extra je simulacija, samo sto je dosadno voziti 2,5 ili 3 sata sa jednog kraja ostrva na drugu (ima takva trkica).. :: :: Igra je dosta dosta realnija od svih NFS igara.. :: :: :: :: A UNDERCOVER JE TESKI SHIT, a jos mi nece na lap-u u FULL HD da ide :D hehe i to je jedan razlog sto ne valja... : :: :: :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.