Odigrao sve tri, i naravno gow na prvom mestu, pa Lost planet pa dark sector-koji uopste nije los, inace toliko sam bio dokon da sam sa burazerom odigrao gow u co-op od pocetka do kraja i opet sam se odusevio, pa sam poludeo zbog gow2 sto ga nema na pc, pa sam na kraju kupio xbox360 i odigrao ga na jeb..oj konzoli, moram priznati veliki gubitak sto je nisu izbacili za pc.
:: je najjaca igra po meni ikada za svoju kategoriju!Jako mi je zao sto je izasao drugi deo samo za konzole.Ako je ovaj dark sector slican ko gears of war onda sledi odma jedna instalacija u mom kompu :: :: P.S.Da ne zaboravim i rogue trooper....isto strava igrica! :: ::
presao sam i ja gears of war,i sad bi da odigram dark sector,ali me mucio prvo ruski jezik a sad neke zvezdice umesto slova,nemogu patch da nadjem ako uopste postoji!?
moja verzija je na ruskom,e sad procitao sam negde da u samoj igri gde je instalirana udjem u Configs i tamo nadjem fajl cfg i u njemu prepravim APP.Language=ru na en sto sam ja i uradio,i pose toga umesto slova dobijem neke zvezdice...
ova igra je malo luda, skinuo sam sa warez-a sa rar-ovima od giga, ukupno 5GB i uopste nije bio lek, samo sam instalirao i pokrenuo igru iz prve, radi sve normalno, jedino kada stavim rezoluciju 1920x1080, igra se nekako razvuce vertikalno, ne vidim gornji deo ekrana, a kada stavim 1680x1050, slika je perfektna, a inace imam fullHD monitor..trip Da, i igra mi izgleda jako fino, grafika mi je super, ne znam zasto vam ne valja, bas je odradjena lepo..
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.