...kao sto vecina vas, ni za mene vecina igara nije ostavila poprilicno velik utisak, osim Grid-a, Mirrors Edge-a, Burnout Paradise, Runes of Magic, pa mozda jos po koja... A i dalje mi je bolji gameplay u CoD4, Test Drive Unlimited, i tako nekim igrama!
Malo offtopic: Kad smo vec kod Mirrors Edge-a, htedoh da pitam ono u vezi sa PhysX (tj. nVidia Physx), cini mi se da mi na Radeonu radi fizika. Koliko sam video do sada, fizika je oni papirici sto lete, prasina sto se dize, platna i krpe sto se cepaju, one gumirane providne zavese, pa i zavese, i stakla kad pucaju, meni sve to radi lepo i bez seckanja u FullHD sa maxout podesavanjima!?! Jel to samo kod mene slucaj, ili i kod svih ostalih? Ili je fizika nesto drugo, mada iz svih njihovih snimaka, i koliko nVidia ovo, nVidia ono, to su stvari koje ne rade na nonPhysX masinama!
Slažem se sa Baksom u vezi GRID-a. Izuzetna simulacija vožnje, naravno uz McRae DiRT-a. Ne pamtim kada sam se toliko nervirao kada me neko izgura sa staze. Ulenjio sam se potpuno uz ove glupe NFS-ove. A na Mass Effect sam se navukao, kao na KotOR II, kada sam provali šta, kako, gde i koliko. Izuzetna igra. Pre neki dan sam konačno skinuo Half-Life 2 EP2, a evo sada skidam FEAR 2. Doco napiši koji ti je mejl pa ću ti ja pustiti linkove. Inače našao sam ih na Piksli (www.piksla.com).
Fizika u igrama radi imao ti ili nemao PhysX kartu.... Fiziku u igri obavlja, regulise tj. proracunava CPU a svrha PhysX karti kada se pojavila ...i ono sto je nvidia implementirala u svojim drajverima sada jeste da se proracuni izvrsavajumimo CPU-a i tako oslobe resursi, zauzece procesora i iskoristi za drugo potrebe..podignu perfomanse....i malo realnije napravi.
@DmasteRNo1 ma sve za star wars je brutalno...kotor je zlo, ali zloo ..a moram i ja da kazem za Grid nesto :) ...grid je najbolja voznja koja se ikad pojavila ali IKADA u svakom aspektu.
Ajd uzdravlje
:: ...kao sto vecina vas, ni za mene vecina igara nije ostavila poprilicno velik utisak, osim Grid-a, Mirrors Edge-a, Burnout Paradise, Runes of Magic, pa mozda jos po koja.. :: A i dalje mi je bolji gameplay u CoD4, Test Drive Unlimited, i tako nekim igrama :: :: Malo offtopic :: Kad smo vec kod Mirrors Edge-a, htedoh da pitam ono u vezi sa PhysX (tj. nVidia Physx), cini mi se da mi na Radeonu radi fizika. Koliko sam video do sada, fizika je oni papirici sto lete, prasina sto se dize, platna i krpe sto se cepaju, one gumirane providne zavese, pa i zavese, i stakla kad pucaju, meni sve to radi lepo i bez seckanja u FullHD sa maxout podesavanjima!?! Jel to samo kod mene slucaj, ili i kod svih ostalih? Ili je fizika nesto drugo, mada iz svih njihovih snimaka, i koliko nVidia ovo, nVidia ono, to su stvari koje ne rade na nonPhysX masinama :: :: Pozz.. :: :: ::
Imala je dusu i srce...kao i fallout....uzivao sam dok sam to igrao....jedina strategija vredna jos pomena (mada 5 mesta iz homeworld-a ) je world in conflict....mada nisam siguran da li zato sto sam balavio na grafiku ili igru...uglavnom odlicna igra
Ajd uzdravlje
:: E Ognjeni svaka ti cast sto pomenu Homeworld 1...ubedljivo najbolja igra koju sam ikada igrao...i dalje nema konkurencije medju strategijama... :: :: ::
:: Slažem se sa Baksom u vezi GRID-a. Izuzetna simulacija vožnje, naravno uz McRae DiRT-a. Ne pamtim kada sam se toliko nervirao kada me neko izgura sa staze. Ulenjio sam se potpuno uz ove glupe NFS-ove. A na Mass Effect sam se navukao, kao na KotOR II, kada sam provali šta, kako, gde i koliko. Izuzetna igra. Pre neki dan sam konačno skinuo Half-Life 2 EP2, a evo sada skidam FEAR 2. Doco napiši koji ti je mejl pa ću ti ja pustiti linkove. Inače našao sam ih na Piksli (www.piksla.com) :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
ma presao sam ja dosta dobrih igrica.N primer:tomb raider underworld,nfs undercover,cod5,crysis warhead,brothers in arms:hells highway,prince of persia,grid,mass effect...Sad jos da predjem ove koje su mi ostali i posle prelazim na dark sector,endWar,f.e.a.r,warhammer,gotfather 2 i mozda instaliram mirrosrs edge!
:: sve najbolje nisi presao... Ja sam skinuo EndWar sad :: :: ::
I nije nesto EndWar, a probaj Warhammer 40k Dawn of War 2 i FEAR2 to su dve bolje igre koje sam igrao u zadnje vreme, moze i Dark Sector.
:: ma presao sam ja dosta dobrih igrica.N primer:tomb raider underworld,nfs undercover,cod5,crysis warhead,brothers in arms:hells highway,prince of persia,grid,mass effect...Sad jos da predjem ove koje su mi ostali i posle prelazim na dark sector,endWar,f.e.a.r,warhammer,gotfather 2 i mozda instaliram mirrosrs edge :: :: :: :: sve najbolje nisi presao... Ja sam skinuo EndWar sad :: :: :: :: :: ::
Pa ne znam za vas ali ako cemo tako o strategijama meni je apsolutni kralj Age Of Empires 2 sa The Conquerors ekspanzijom... I dalje je pikam sa ortacima...
========== BLEJA:)))
:: Imala je dusu i srce...kao i fallout....uzivao sam dok sam to igrao....jedina strategija vredna jos pomena (mada 5 mesta iz homeworld-a ) je world in conflict....mada nisam siguran da li zato sto sam balavio na grafiku ili igru...uglavnom odlicna igra :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: E Ognjeni svaka ti cast sto pomenu Homeworld 1...ubedljivo najbolja igra koju sam ikada igrao...i dalje nema konkurencije medju strategijama... :: :: :: :: :: ::
Mafia je i dan danas najjaca igra,grafika je vrhunska,ne moze da se poredi ni sa jedno igrom u tom segmentu,evo neki video o MAFIJI 2,ako ste zaboravili!!!
Kako je kod vas ali ja stizem sve..Ostavio sam samo par omiljenih igrica 4-5 da odigram u punom zaru sad kad dobijem monitor i kartu i tad cu da se razvalim od igranja! Inace od silnih naslova od protekle godine pa da sad daj Boze da mi se svidelo jedno 10 Igara a imam pun stap igrica od kako su izlazile! Mozda se sad broj malo povecao od kako smo usli u 2009 god ali ne izlaze tako cesto kvalitetne i zanimljive igre!
Igrao, odlicna igra al bolji grid daleko MADA tesko ih je i porediti jer je GTR cistokrvna simulacija i tezi realnosti...a Grid mi je zabavniji dosta..Atmosfera..grafika..igivost ma sve ima.. :)
Ajd uzdravlje
:: Za lečenje nerava = Burnout Paradis :: :: #Ognjeni :: :: probaj GTR Evolution pa javi utiske :: :: :: Glavni štab.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.