Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Race Driver: GRID. Koja ``kesa``. Sve kao nešto, a u stvari ništa.
STRANA 2 OD 2
Slavuj ... 22.03.2009. 23:48 #104675

status: user
broj poruka: 2236
Poenta je u tome što stado prihvata sve što mu se servira. Što je veća gomila, to su niži kriterijumi za ovna predvodnika. To je prirodno.

Verovatno je jedna ekipa ljudi pre možda 6-7 godina postavila ``temelj`` ponašanja automobila u tim nafuranim igricama, pa svi kasniji stručnjaci samo rade copy/paste, jer, koliko sam imao prilike da vidim i probam, i nema neke razlike u ponašanju automobila između NFSU1 i NFS Pro Street, a razlika u godinama izdavanja = 5.

Izdanja koja odudaraju od tog ``standarda`` ima manje od prstiju obe šake...

Tako da... smeće u kantu, pamet u glavu, jezik iza zuba i dupe uza zid.

Kontrolni toranj
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Copy/Paste 23.03.2009. 08:55 #104692

broj poruka: 6111
U vezi ove teze, morao bih da se složim. Ja sam naučio da vozim u Colin McRae Rally-u 2.0 i od svih igara u serijalu, najviše sam ga igrao. Oni koji su igrali kasnije igre, znači 3, 4 i 5, primetiće gomilu sličnosti sa dvojkom. Možda je grafika poboljšana, ima veći broj automobila i još po nešto, ali staze su dosadno prepoznatljive (neke čak i iste kao u prethodnim delovima), i ako se izuzme karijera u 2005, koja odudara od prethodna 3 dela, ja sam stekao zaključak da ako si igrao jednu igru od 4 koje sam naveo, kao da si ih igrao sve. Zato me kasniji nastavci nisu ni držali mnogo. Tek sa DiRT-om, dolazi do promene. Čak i ako paziš kako voziš (tj. znaš da voziš) možeš da ozvečkaš auto do te mere, da ne možeš da završiš trku. To mi se nije dešavalo u prethodnim delovima. Staze su potpuno nove, ali ih na žalost ima samo 4 za svaku zemlju, Dve se voze i napred i nazad. Po meni, moglo je da bude više staza. Ipak, ako se sve uzme u obzir, mislim da su ljudi iz Kodmestarsa izvukli iz svih svojih i simulacija relija drugih kompanija ono najbolje i uklopili u jednu sasvim dobru igru. E, sad, da li može realnije i bolje - pa valjda može. Moje vozačko iskustvo je gotovo ravno nuli, tako da baš nisam najkompetentnija osoba kad treba da se oceni ralističnost osećaja vožnje u nekoj igri.

Šefe, koji ti je vrag?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nbot re 23.03.2009. 12:05 #104697

broj poruka: 192
Izace DIRT 2, pa cemo da vidimo kakva ce ona biti. Nacuo sam nesto u fazonu minirevolucija voznji ali videcimo. Ko dozivi pricace

Ognjeni .... 23.03.2009. 12:14 #104699

broj poruka: 4527
Sasvim je glupost ocekivati od arkadne voznje , napravljene u svrhu zabave neku realnost, realisticnost i onda je bez apsolutno ikakvog prava napljuvati.

Od svih voznji koje sam igrao u zivotu ( a bilo ih je... ) ....na prvom mestu je GRID jer mu se nema sta zameriti, 10 + igra, a na drugom mestu je CM D.I.R.T.....

volis simulacije? igraj F1 , ili GTR2 i tako te igre a ne arkade pa onda da pljujes bez razloga.

p.s. NFS ni u jednoj kategoriji vise nije ni za tuki

Ajd uzdravlje

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs