Re: Ja nisam ni znao za Freda iz Queen da je buljas
18.06.2009. 23:18
status: user broj poruka: 18472
Ne mora da znaci.Imam ja kolegu koji je feminiziran,kao neka devojcica je,ima i takve pokrete,tacno i visak zenskih hormona ali je lud za zenama..Znaci pored hormonske neuskladjenosti moras i psihicki da budes nastran.Znaci nesto u glavi ti fali.Zato sam i potegao onda temu koliko se homosexualizam siri Srbijom pa su me neki napali jer smatraju da je to sasvim normalno!
I Want to believe - The truth is out there
:: dok nisam cuo da je umro od side,inace odlican pevac ,a i Queen jedna od najjacih grupa ,valjda im je to sto kod njih preovladjuju zenski hormoni :: :: ::
Ma pesovan takvih govana je puna srbija takvi imaju ribe :D i to extra sto je najgore.. sve prslo a Skyfire tebi je takav kolega? ja takve ne podnosim organski nebi mogao da ih pogledam! Sad oce pederi da prave parade na leto to sam procito u novinama to sve treba na giljotinu!
Nekima se ne isplati da se radjaju, evo da se ovaj GAMER(cetri)LIFE nije rodio uzivao bi u jajnicima do kraja zivota i niko ne bi bio sretniji od njega, ovako stalno sanja o povratku ali nece da moze...
Do jajnika...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Volim mindzu uff uso bi u nju i nikad nebi izlazio :-)))))))) kako vam se cini Street Fighter 4?
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.