Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ne znam vise sta da igram!!!
STRANA 2 OD 2
MaliAbner Igraj KOSARKU sa poznanicima i manje poznatima... 28.08.2009. 23:05 #135970

status: user
broj poruka: 7779

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CyberConn Re: Re:Re: @CyberConn 28.08.2009. 23:08 #135971

broj poruka: 220
Eh,najmanje me brinu takvi ljudi sa malim iq-om ali dobrocudni... Oni ti zlo nece misliti...Mene brinu PONEKI ljudi sa veoma visokim iq-om...Kakve pakosti moze da smisli jedan brilijantan(kulturan,obrazovan)covek...eh,to me brine...Naravno ne pricam o svim brilijantnim ljudima nego samo o ponekima...Da se razumemo,moj iq je skoro 150(proveravano vise puta kod profesionalaca),ali isto tako postujem i cenim coveka koji ima iq 70(ispod proseka)!!! Mogu da se spustim na taj nivo,da potpuno funkcionisem u njegovom drustvu na njegov nacin,i da ucinim da se covek NE oseca ugrozenim zato sto prica sa nekim ko je pametniji od njega...A ja sam dovoljno covek da NE iskoristim manjak tudje inteligencije da bi dobio neku korist i sl...i ponosim se time!!!

MIND CONTROL

:: U redu, a da li ti mozes da se druzis sa nekim ko nema ki kao ti tj. ima seljacki mentalitet, koji je prost ali dobrocudan,koga mozes da izmanipulises i upotrebis ga u svoju korist.Jer imas ti takvih prijatelja
::
coldcry Re: Re: Re:Re: @CyberConn 28.08.2009. 23:16 #135976

broj poruka: 174
Zadivljen sam, lepo je videti da ima dobrih ljudi kao sto si ti. Hvala na opsirnim odgovorima.

coldcry Re: Re: Re:Re: @CyberConn 28.08.2009. 23:34 #135979

Zadivljen sam, lepo je videti da ima dobrih ljudi kao sto si ti. Hvala na opsirnim odgovorima.

coldcry Re: Re: Re:Re: @CyberConn 28.08.2009. 23:34 #135980

gile23 ... 29.08.2009. 08:05 #136015

broj poruka: 9121
Po screenovima flashpoint ce imati bolju grafiku od Crysisa i vecine danasnjih igara. Evo mene pre neki dan natera drug da downloadujem Serious Sam 2, sad sam se ispalio na igru jer ides samo i ppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssss!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun @CyberConn 29.08.2009. 08:11 #136017

broj poruka: 1797
Hah, moram...jbg.
Ti ako mislis da biti pismen znaci biti savrsen onda tih 150 je verovatno proveravano kod komunalaca. Pismenost je osnovno obrazovanje i svako ima pravo,mogucnost i obavezu da se opismeni, jer to mnogo govori o osobi, a i zajednici.
@Aco nema veze koje si godiste, u osnovnoj si skoli, morao si to nauciti, a i kulturu iz kuce nosis.
@Djokosrb: Dota je totalno besmislena.

gile23 Re: @CyberConn 29.08.2009. 08:14 #136019

Sto je dota besmislena ? Ako ides tom teorijom svaka igra je besmislena, sto ustvari i jeste (gubljenje vremena).

Pozdrav!

:: Hah, moram...jbg
:: Ti ako mislis da biti pismen znaci biti savrsen onda tih 150 je verovatno proveravano kod komunalaca. Pismenost je osnovno obrazovanje i svako ima pravo,mogucnost i obavezu da se opismeni, jer to mnogo govori o osobi, a i zajednici
:: @Aco nema veze koje si godiste, u osnovnoj si skoli, morao si to nauciti, a i kulturu iz kuce nosis
:: @Djokosrb: Dota je totalno besmislena
:: __________________________________________________________
:: Forward, with demonspeed...
Erestun @gile23 29.08.2009. 08:14 #136020

broj poruka: 1797
Sta si se ispalio, pa ta igra i jeste pravljena da trrrciiiiiiiiis i pucaaaaaaaaas.
Braca Hrvati su sa prvim cudo napravili, drugi deo je vec sjeban.

gile23 Re: @gile23 29.08.2009. 08:23 #136021

Jbg iako su je Hrvati pravili nije losa :), ima ljudi (nisam ja) koji vole igre u kojima uvek nesto kokas.

Jos jedna stvar odlicna igra za Multiplayer je Nba 2k9, meni je zabavnija od PES-a.

Pozdrav!

:: Sta si se ispalio, pa ta igra i jeste pravljena da trrrciiiiiiiiis i pucaaaaaaaaas
:: Braca Hrvati su sa prvim cudo napravili, drugi deo je vec sjeban
:: __________________________________________________________
:: Forward, with demonspeed...
DmasteRNo1 Serious Sam 2 29.08.2009. 09:10 #136023

broj poruka: 6112
Prvi i drugi Encounter Ozbiljnog Sema su bili sasvim dobre igre za odmor mozda, jer kao što reče Gile ideš i puuccaašš. I Dvojka je na isti princip, ali je igra ne `hrvatizovana` nego `ustašoizovana` (koga ne bude mrzelo da pretraži svaki kutak igre, shvatiće zašto ovo kažem), tako da je po meni ogramni korak unazad u odnosu na prva dva nastavka. Mislim, koji to šupci reklamiraju svoju zemlju, fudbalski tim za koji navijaju i tome slično u izmišljenom naučnofantastičnom svetu i to još na drugim planetama? Jednom rečju, fuj! Nemoj da neko misli da mi ne bi smetalo da su nešto slično uradili Srbi.

Meni je na na testu inteligencije na regrutaciji izmeren IQ od 152, i šta ja sada treba da okačim `treger reklamu` (kao Brus Vilis u Umri muški 3) na kojoj piše `Ja sam genije. Svi sa manjim IQ-om odjebite od mene!` Inteligencija je samo potencijal, koji možeš da iskoristiš, a ne moraš. Tako da se ja sa tim IQ=666 ne bih mnogo razbacivao.

May The Force Be With You!

gile23 ... 29.08.2009. 10:18 #136027

To jeste nesto kao Zagreb levo desno, neki njihov fudbalski klub, pa se neki tamo sto treba da ga roknem dere sad cu da te prebijem (prica na ``nasem jeziku`` dal je hrvatski ili srpski ne znam), onda neki objecti u igrici imaju na nekim mestima saru kao na hrvatskoj zastavi i ima jos mnogo primera (ovo u dvojci). Naravno ja bih kritikovao i nase da su to ubacili, jer to ume da iznervira, eno onu nasu igru sto su napravili, ono kao nesto u svemiru nema nikakvih obelezja da su to Srbi pravili. Drugi deo dzabe coveku visoki IQ kada mnogo ljudi imaju visok IQ ali ih mrzi da uce, covek postaje pametniji ako iskoristi vreme da nauci nesto ili procita neku knjigu, a da to brze odradi pomaze mu visok IQ. Najvisi IQ do sada na svetu je imao Leonardo Da Vinci, procenjuje se da mu je IQ oko 300.

Pozdrav!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647777.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs