To ti je ono u Arkham manson kad oslobodis u onoj dugackoj sobi gdje su sve police sa knjigama (znaci ne ona ovalna soba gdje isto imas da oslobodis pajkana nego posle toga) pajkana i jos jednog idiota pa treba da udjes u kancelariju one doktorke Young...
Independence is a state of mind
:: Malo sam gledao po netu, i definitivno ne postoji nacin da se to predje, pokusavao sam sa saveom nekim ali cim ubacim neki save pise mi Corrupted save... Inace ja sam na negde oko 57%... Ali kad sam usao u Botanical gardens bilo je neprijatelja i zaraslo u one biljke, i poginem ja i ucitam ponovo i nema nista i sad uvek kad ucitam chekpoint nema neprijatelja a gde je boss tu se pada u crnilo... :: Ali mogue je preci izgleda ima slika po net sa zavrsenom igrom. :: :: :: :: Bear druze,isti slucaj je i kod mene....dotle sam i ja stiga :: :: :: :: INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz :: :: 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 :: :: ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 :: :: ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit :: :: WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II :: :: Windows 7 Ultimat :: :: :: ::
mogao sam da predjem, i ne baguje svima na istim mestima, i kazu neki po netu da pomaze kad se ne resavaju Ridlerove zagonetke, kazu da kad se ne resavaju zagonetke da manje ima tih problema sa otovrima, ne znam dal je to istina, ali ja nisam resavao zagonetke samo skupljao trofeje... A inace taj mozes da predjes sa gravitacijom, namesti na 1 gravitaciju skoci i on ce da poleti i dovedes ga do otvora....
Ma probao sam ja i sa gravitacijom ali ne moze.U ovoj maloj sobici prije ove sto je na slici izadjes vec iz jednog ventilacionog koji se nalazi pri vrhu i kad izadjes on te zakuca za plafon i ni gore ni dolje ne mozes...Ovo je sigurno sve do kreka...Ajde ako to nije tesko upload-uj taj tvoj krek na rapid,pa baci ovde link???
:: mogao sam da predjem, i ne baguje svima na istim mestima, i kazu neki po netu da pomaze kad se ne resavaju Ridlerove zagonetke, kazu da kad se ne resavaju zagonetke da manje ima tih problema sa otovrima, ne znam dal je to istina, ali ja nisam resavao zagonetke samo skupljao trofeje... A inace taj mozes da predjes sa gravitacijom, namesti na 1 gravitaciju skoci i on ce da poleti i dovedes ga do otvora... :: :: ::
Edit:Probao sam i taj krek...Ali nije pomoglo jer je isti kao sto ja imam...Ali sam presao taj ventilacioni pukom srecom uz pomoc gravitacije...Sad sam stigao do onog dijela kad oslobodim wardena pa jurim onu Harley Queen ili kako vec...Samo malo sam tu zapeo,jer ne znam kuda trebam jer ona kad pobjegne ukljuci elektricni stit...?????
nadji put mora da postoji, ili ako si oslobodio Wardena, dobices onu spravu za hakovanje i izaberes jenascroll i pridjes onom sto svetli sto kontrolise stit i uhakujes i stit ce se uagsiti....
A fizika ne moze da se upali u igri, koliko ja znam dosada niko nije uspeo, u ovoj verziji da upali PhysX, ono PhysX=1 ili 2 to ne funkcionise...
Ma presao sam to..Sad sam usao u Botanical Garden...Bio sam zapeo kad ona ukljuci onaj elektricni pod i pobjegne...Nego ne znam da li da igram i dalje posto ima taj bug...
:: nadji put mora da postoji, ili ako si oslobodio Wardena, dobices onu spravu za hakovanje i izaberes jenascroll i pridjes onom sto svetli sto kontrolise stit i uhakujes i stit ce se uagsiti... :: :: A fizika ne moze da se upali u igri, koliko ja znam dosada niko nije uspeo, u ovoj verziji da upali PhysX, ono PhysX=1 ili 2 to ne funkcionise.. :: :: ::
Medo Brundo,nisi aktivan na netu.Imas da skines lekic za Fiziku,radi savrseno...! P.S.Cak mislim da su izbacili resenje i za one bug-ove...Fiziku sam probao,imas opciju da izaberes midle i HI!
Green Green Grass of Home
:: nadji put mora da postoji, ili ako si oslobodio Wardena, dobices onu spravu za hakovanje i izaberes jenascroll i pridjes onom sto svetli sto kontrolise stit i uhakujes i stit ce se uagsiti... :: :: A fizika ne moze da se upali u igri, koliko ja znam dosada niko nije uspeo, u ovoj verziji da upali PhysX, ono PhysX=1 ili 2 to ne funkcionise.. :: :: ::
This loader fix save (online, offline), glide, glide kick, grapple. You can try this with your current save - but it propably will not work. You need to start new game.
Make backups of your saves frequently. Make backup on entering batcave (1st and 2nd time).
Known issues: On 2nd batcave exit (with cure and ultra batclaw) there is flying/climbing/line launcher sequence on some rocks - after this - you back to sewers - you need to see enemies and Ivy plants there.
If you not see enemies and plants - you encounter `wrong level load` issue. Exit game (Alt-F4), restore 2nd batcave savegame and try again.
From there make backups of your savegames every time you see save icon (alt-tab)and if you encounter `wrong level load` restore last backup save and load it 3-4 times to get into correct level (with enemies and plants).
Except above - game is works and now im on last boss, but still cant beat him.
Evo save game prije Poison Ivy. Kad se udje u Botanical garden ali ovog puta je sve OK (bez nevidljivog zida - biljke). Uputsvo je u arhivi. Igra konacno moze da se zavrsi.
Za one koji su vec skidali izdanje igre koje je izaslo jos prije dvije nedelje nije bilo potrebe da se opet skida ova zvanicna verzija...Imao je onaj drugi Fix koji je rjesavao sve bugove...Ja sam ga vec zavrsio...
Resava bagove ali ne i fiziku.Kad ukljucis fiziku igra crashuje.
Green Green Grass Of Home
:: :: Za one koji su vec skidali izdanje igre koje je izaslo jos prije dvije nedelje nije bilo potrebe da se opet skida ova zvanicna verzija...Imao je onaj drugi Fix koji je rjesavao sve bugove...Ja sam ga vec zavrsio.. :: :: Independence is a state of mind :: ::
:: Resava bagove ali ne i fiziku.Kad ukljucis fiziku igra crashuje :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Za one koji su vec skidali izdanje igre koje je izaslo jos prije dvije nedelje nije bilo potrebe da se opet skida ova zvanicna verzija...Imao je onaj drugi Fix koji je rjesavao sve bugove...Ja sam ga vec zavrsio.. :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: ::
Mislis Ati-jevcima?To je tacno.Oni te brige nemaju.Tj vi te brige nemate :) Mi moramo da lupamo glavu i da se nerviramo hahahaha.Ma kakvi.
Green Green Grass Of Home
:: :: Pa dobro onda je moglo makar AMD-ovcima... :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Resava bagove ali ne i fiziku.Kad ukljucis fiziku igra crashuje :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: Za one koji su vec skidali izdanje igre koje je izaslo jos prije dvije nedelje nije bilo potrebe da se opet skida ova zvanicna verzija...Imao je onaj drugi Fix koji je rjesavao sve bugove...Ja sam ga vec zavrsio.. :: :: :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: ::
:: Kako da znam koje ``izdanje`` ne baguje? Moze pomoc :: :: :: :: Scene Releise!Kupujte dok je sveze :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.