Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Need For Speed Shift
STRANA 2 OD 4  
gile23 ... 16.09.2009. 16:35 #140426

status: user
broj poruka: 9121
Koja finta :), covek nabio najmanje 15k poena na rapidu, sto je napisao da su linkovi za NFS Shift, a ono Fuel hahh :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Zato ja skidam 16.09.2009. 16:57 #140428

broj poruka: 6502
preko torrenta, private tracker, ide full brzinom cim se skupe seederi... Te linkove sam pre koristio preko Cryptload-a i necu vise da gubim zivce s time, mogu da ih obrisu, da ne budu dobri, da imaju password ili da se sporo skidaju i propade download...
Gledajte vi da se registrujete na Zamunda.net ponekad moze da se registruje, i obezbedili ste se za skoro sve...

Ognjeni .... 16.09.2009. 17:09 #140430

broj poruka: 4528

Nfs...razocarenje !!!.....

grafika je odlicna ( ali totalna kopija grida... ) ..iako je novija igra od grida 2-3 god, grafika ni blizu nije toliko bolja...instaliran mi je i grid i shit na kompu. Zvuk je jako dobar ali mi je u gridu defifinitivno kvalitetniji .

E sad ono najbitnije...GRID JE MAJKA , MAMARA .....nfs je od extra arkade dosao do skoro potpune simulacije kao sto je GTR. Ovi dana cepam grid i sad kada sam upalio Shit trebalo mi je sat vremena da se naviknem na totalnu promenu......onaj ko ima tastaturu tesko da ce da igra osim na najlaksem nivou tezine......uvek moras da pazis koliko gasa dajes, nema full u krivini, pri kretanju itd....izletanje sa staze laganini .....
.i ono sto mi je najvise zasmetalo jeste neka cudna precudna fizika igre ..dok je u vecini situacije skroz ok....u sudarima i kolizijama desi se da kad naletis na protivnicki auto i pri maloj brzini totalno dignes protivnicki auto u vazduh i on se prevrne ?!!?
what the f ?? jesu od papira kola ili sta vec...

Dobro je optimizovana totalno igra...ne znam za ati kartice ali meni na 8800 gt radi sve na max tako da mislim da skoro niko nece imati problema sa seckanjem, ko iole ima ok komp.

suma sumarum ..... GRID JE MAJKA :) ....nfs i EA...vise srece sledece god .)

Ajd uzdravlje

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear E i meni je 16.09.2009. 17:15 #140431

cudno kad se sudarim autase jako lako pomeraju... Znaci ne oseca se udar nesto posebno, ili gadignem u vazduh ili samo lagano okrenem... To su jako cudno odradili, inace meni se svidja, GRID je extra ali ni ovo nije uopste lose... Cak mi onaj pogled iz kabine i upravljanje autom nekako realnije izgleda u NFS-u, meni vise odgovara. A i izbor kola i budzenje je bolje u NFS-u...

aco @theBear 16.09.2009. 17:18 #140432

broj poruka: 2788
nema veze i meni se to 100000000puta desilo na rapidu evo skida se i meni igrica nadam se da cu je probati veceras ili sutra:P....

TheBear Evo jedan 16.09.2009. 17:31 #140433

gameplay video sam snimio i uploadovao (HD je rezolucija al jos je under processing):

http://www.youtube.com/watch?v=1udiEOHXdW8

aco the bear 16.09.2009. 17:34 #140434

sta bre kocis kad neko od ovih botova uspori ?pun gas zaobidji pa ako ga tresnes j*g
TheBear Ma to sam samo snimao 16.09.2009. 17:36 #140436

nisam ovde mnogo obracao paznju na voznju vise dase vidi kakva je sama igra...

aco re 16.09.2009. 17:39 #140437

a ok izgledalo je koda si vozi autobus...jer vozis preko volana vidim nesto sve oces neki drift...samo da mi se skine igra ima da ih katapultiram
TheBear Ma jok 16.09.2009. 17:43 #140438

nemam volan, preko tastature, ovo kad sam snimao je AI na Medium, a na Easy ih preteknes vec na pocetku smesno je lako...

Ognjeni Re: re 16.09.2009. 18:08 #140441

drift..lol....ne , nije drift...to se zove novi NFS shit.....simulacija voznje....nema 300 na sat u krivini , nema pun gas kad ti se cefne okrenuces se..itd....to sto ti kazes drift je uleteo vecom brzinom pa proklizao..moras biti oprezan i ko po jajima da vozis (vozim na najteze i bez assistencija ) i igrica smara zestoko....stigoh do tier 2 i kupih porshea kajmance...nabudzio ga na 12.0 ...i igrica je tako bolesna da apsolutno ne mogu da vozim kola iako ne igram na tastaturi, non stop se okrenes...zadnja vuca + snaga....jebem ih u realnost....

btw..GRID JE MAMARA :D

Ajd uzdravlje

:: a ok izgledalo je koda si vozi autobus...jer vozis preko volana vidim nesto sve oces neki drift...samo da mi se skine igra ima da ih katapultiram
TheBear Pa kad si poiskljucivao 16.09.2009. 18:12 #140443

pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba...

Ognjeni Re: Pa kad si poiskljucivao 16.09.2009. 18:18 #140446

lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece...

Ajd uzdravlje

:: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba..
::
gile23 Re: Re: Pa kad si poiskljucivao 16.09.2009. 19:44 #140465

Jel ti samo posle ponoci igras ?

Pozdrav!

:: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece..
:: Ajd uzdravlje
:: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba..
:: ::
Ognjeni Re: Re: Re: Pa kad si poiskljucivao 16.09.2009. 20:00 #140471

Gile ko ti drma kavez ?

Ajd uzdravlje

:: Jel ti samo posle ponoci igras
:: Pozdrav
:: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece..
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba..
:: :: ::
gile23 Re: Re: Re: Re: Pa kad si poiskljucivao 16.09.2009. 20:06 #140479

Wtf, koji kavez :), svako jutro pre skole moram rano da se budim (bas), pa zato moram i rano da legnem :), ali zato petkom subotom i nedeljom moze se nosimo :).

Pozdrav!

:: Gile ko ti drma kavez
:: Ajd uzdravlje
:: :: Jel ti samo posle ponoci igras
:: :: Pozdrav
:: :: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece..
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba..
:: :: :: ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Pa kad si poiskljucivao 16.09.2009. 20:08 #140480

broj poruka: 18472
Gile nemoj sad da se vadis kad te svaki dan ne pustaju iz kaveza, samo za posebne prilike Prvo ti daju bananu da se smiris a onda te puste.Hahhaahaha..Sala..

Green Green Grass Of Home

:: Wtf, koji bre kavez, svako jutro pre skole moram rano da se budim (bas), pa zato moram i rano da legnem :)
:: Pozdrav
:: :: Gile ko ti drma kavez
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Jel ti samo posle ponoci igras
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece..
:: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba..
:: :: :: :: ::
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa kad si poiskljucivao 16.09.2009. 20:10 #140481

Wtf ?

Pozdrav!

:: Gile nemoj sad da se vadis kad te svaki dan ne pustaju iz kaveza, samo za posebne prilike Prvo ti daju bananu da se smiris a onda te puste.Hahhaahaha..Sala.
:: Green Green Grass Of Home
:: :: Wtf, koji bre kavez, svako jutro pre skole moram rano da se budim (bas), pa zato moram i rano da legnem :)
:: :: Pozdrav
:: :: :: Gile ko ti drma kavez
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Jel ti samo posle ponoci igras
:: :: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: :: lol...pa sto da igram onda? najbolje da upalim igru i odem a on ce sve sam..i da vozi i da koci , skrece..
:: :: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: :: pomoci, inace kad su upaljene kola sama vuku na jednu stranu gde treba u krivini i sama koce pomalo kad treba..
:: :: :: :: :: ::
NMY I ovdje... 16.09.2009. 20:12 #140482

broj poruka: 1509
I ovdje se gile23 dokazuje kao najveci spamer na PC Berza forumu...

SONY VAIO VGN-FW285J

Berettaxx hmmm 16.09.2009. 20:25 #140483

broj poruka: 385
Zasto toliko razocarenja??? Da li znate koja je razlika izmedju Simulacije i Arkade??? EA je najavio da ce NFSS biti Simulacija a ne kao do sada obicna arkada i jos uz to nije sam EA radio igru vec je dobar deo radio nekadasnji SimBin (do sada su promenili 100 naziva)...
Cuo sam da ce biti izbor izmedju arkadnog moda i sim ima li toga?

BTW Ako moze neko da mi baci na Mail neki torrent sa kog skida fino... imam 1mbit tako da mi dosta 100kbps :D

Kubuntu, OpenSUSE & PC-BSD user

GAMER4LIFE NFS Shift 16.09.2009. 23:02 #140527

broj poruka: 839

Brate ja ne volim obicne arkade igram GTR, rFactor, LFS, ovaj NFS Shift je u odnosu na prosle delove simulacija, ja mu ugasim traction control, abs, auto clutch, stability control, manual stavim, handling help i sl sve ugasim all helps off!

Grafika 9

Atmosfera 8

Zvuk 8

Gameplay 10

P.s. primetio sam da ima bagova npr. jednu te istu mapu pustis i sve normalno drugi put kad je pustis `crno nebo skroz` ili npr. vozim bugatti vayron zaletim ga i kocim usijaju se diskovi a na replay se to ne vidi isto tako 1001 ks ne puni do kraja na replay a u game puni.. i jos tako sitne stvari jos nesto npr. pustis trku i odjednom trava na asfaltu tamo gde je start position.. restartujes i bude sve ok ! morace neki patch da izbace.. igricu igram u maximalnom kvalitetu 1920x1200 sve na high antialiasing ..

Steta sto mi je Logitech G25 trenutno u kvaru pa ne mogu da probam kako bi se ponasao NFSS, u kontrolama ima za G25-27 setting

Nemas da biras Arcade i Simulation mode, mozes samo novice, professional a kad stavis na pro onda nemas auto clutch , abs i tako te pomoci..
Kovle ... 16.09.2009. 23:07 #140528

broj poruka: 976
Ljudi koliko vam zauzima instalacioni folder, meni 5,18 i kada kliknem na ikonicu nista, malo proradi hdd i nista, crackovao sam sa onim reloaded krekom i nista, jel izasao razor, dvaput sam instalirao i nista, sta mu je koji ku*ac

acayo Re: ... 16.09.2009. 23:13 #140529

broj poruka: 851
nece da radi aaaa.i naravno kriv je krek

:: Ljudi koliko vam zauzima instalacioni folder, meni 5,18 i kada kliknem na ikonicu nista, malo proradi hdd i nista, crackovao sam sa onim reloaded krekom i nista, jel izasao razor, dvaput sam instalirao i nista, sta mu je koji ku*a
GAMER4LIFE ...... 16.09.2009. 23:16 #140530

broj poruka: 839
Pa nije ni meni htelo, skinite sa gamecopyworlda crack i ugasite antivirus i onda krakujte i pokrenite igricu, drugacije nece!

5.18GB zauzima
Kovle Re: Re: ... 16.09.2009. 23:21 #140531

broj poruka: 976
Mozes ku*ac da mi popusis, sve druge igrice oce i znao sam da ce da bude tako, bolje da sam skinuo sa drugih linkova nego sa onih tvojih

:: nece da radi aaaa.i naravno kriv je krek
:: :: Ljudi koliko vam zauzima instalacioni folder, meni 5,18 i kada kliknem na ikonicu nista, malo proradi hdd i nista, crackovao sam sa onim reloaded krekom i nista, jel izasao razor, dvaput sam instalirao i nista, sta mu je koji ku*a
STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647741.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs