I sa malom dozom raspravljanja Tipujem da ce ova tema imati vise od 100 odgovora.Kako ste krenuli...
The Way It`s Meant To Be Played
:: Pa nista se nije desilo.I dalje je aktuelna igra samo sa dozom pravog sporta :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Sta se pretvori od normalne teme.. :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Idem na trke i na drftove.. Pazi,sad sam bio skoro na Tari,bio sampionat.Kako je bilo prethodnih godina ovo je sramota sta sam video.Auti se blago receno raspadaju.Evolucije koje su pre kidale asfalt sada se vuku kao mrcine,prce,jedva idu.Jedino je Doncev odneo prvo mesto.Cini mi se da je on ..Zato su se yugici pokazali odlicno :)
Evo,sad sam prodao onog krsa Porshe Cayman S i uzeo sam BMW M3 E92.Derem sa ovim autom!Nadudzen je do kraja.Veoma je stabilan,sto mi je najvaznije.Mozda nije brz kao Porshe Cayman S,ali je dosta bolji za voznju.
Od podesavanja za Driving sam ukljucio samo Anti-lock brakes,stability control i automatic clutch.Igram na normalu.
E sad,jedno pitanje.RWD je pogon na 2 tocka,a AWD je pogon na sva 4 tocka.Ispravite me ako gresim?Vidim da japanci imaju pogon na sva 4 tocka,mozda su zbog toga najbolji za drifting.
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB HyperX 1TB ATI 4890 SAPPHIRE VaporX CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case SAMSUNG 226BW DVI
:: Evo,sad sam prodao onog krsa Porshe Cayman S i uzeo sam BMW M3 E92.Derem sa ovim autom!Nadudzen je do kraja.Veoma je stabilan,sto mi je najvaznije.Mozda nije brz kao Porshe Cayman S,ali je dosta bolji za voznju :: :: Od podesavanja za Driving sam ukljucio samo Anti-lock brakes,stability control i automatic clutch.Igram na normalu :: :: E sad,jedno pitanje.RWD je pogon na 2 tocka,a AWD je pogon na sva 4 tocka.Ispravite me ako gresim?Vidim da japanci imaju pogon na sva 4 tocka,mozda su zbog toga najbolji za drifting :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB HyperX 1TB ATI 4890 SAPPHIRE VaporX CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case SAMSUNG 226BW DVI
:: Idem na trke i na drftove. :: Pazi,sad sam bio skoro na Tari,bio sampionat.Kako je bilo prethodnih godina ovo je sramota sta sam video.Auti se blago receno raspadaju.Evolucije koje su pre kidale asfalt sada se vuku kao mrcine,prce,jedva idu.Jedino je Doncev odneo prvo mesto.Cini mi se da je on ..Zato su se yugici pokazali odlicno : :: :: Sto se mene tice,ja se odjavljujem :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
RWD je pogon na zadnje tockove, FWD je pogon na prednje a AWD je pogon na sva 4tocka...
:: Evo,sad sam prodao onog krsa Porshe Cayman S i uzeo sam BMW M3 E92.Derem sa ovim autom!Nadudzen je do kraja.Veoma je stabilan,sto mi je najvaznije.Mozda nije brz kao Porshe Cayman S,ali je dosta bolji za voznju :: :: Od podesavanja za Driving sam ukljucio samo Anti-lock brakes,stability control i automatic clutch.Igram na normalu :: :: E sad,jedno pitanje.RWD je pogon na 2 tocka,a AWD je pogon na sva 4 tocka.Ispravite me ako gresim?Vidim da japanci imaju pogon na sva 4 tocka,mozda su zbog toga najbolji za drifting :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.