Ovo sa Enzom ipak nije, jer ako se malo pogleda sat u Enza, on do 100 km/h stigne tek nakon 6 sekundi! Neka mi neko objasni kako, jer ima 3.4 0-100km/h!
Takodje, start Enza uopste nije brz, polako krene, `saltne` ga u drugu na 50km/h i tek onda stisne po gasu sto se i primjeti iz snimka...
Nije mi to bas za poredjenje s aovih GTR-om koga covjek cijepa k`o siroce przenicu...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: U ovoj trci sa korvetom islo se do 360 Kmh oba auta max brzina :: Za Corvete me ne cudi ubrzanje i sirova snaga zbog kubikaze i elastike motora,nm-a,brutalan auto ali Nissan nije za poceniti sa njejgovih 3.8 CC i nekih 700+ KS-a tuniran :: Taj rus razvaljuje sve zivo,nije normalan :: Ovaj klip je smesan sa Lambom,kao dete ga ostavlja a jos ga pusti da krene neko vreme.Hahaha :: :: http://www.youtube.com/watch?v=uEdDyRuy2y :: :: Gle koliko brze ubrzava od Ferrari Enzo-a,dok Ferrari dodje do 200 Km ovaj vec napunio 250 km,strasno :: http://www.youtube.com/watch?v=vmCRmRz6pu :: :: U onom prvom klipu upravu je NMY,malo je ranije krenuo u drugom potezanju Nissan.Ne mozete da shvatite koliko je to gusto kad neko slabije startuje a auti priblizno iste snage.Posle nema sanse da jedan drugog stignu :: :: @Game :: :: Odlicni klipovi :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Sto se tice drag race-a znam dobro kako to ide stotinke su upitanju ovaj pola sekunde pre tebe da krene ne mozes da ga sustignes ako driver vozi vuce ga do kraja sve maximum gaming :-) Da tvoj auto ima 160ks a moj 150ks iste tezine i da krenes sekund posle mene stigo bi me posle kilometar i vise..
Ovaj GTR ide 2.9s do 100 Km.Kako god Enzo je beba za njega.A da je nesto slabiji strat imao stoji.Verovatno zbog trakcije..
Onaj klip BMW M5 vs Corvette LPE ZO6 Sto je Gamer dao,lik koji vozi prelepu corvette-u vidi se da je tatin sin bogatas,ili ti mafijas a kolutovi oko ociju tj podocnjaci odaju sklonost da smrce belo..Sta ces,ima se moze se,nek je samo u trendu,organizam ce sve podneti hahahhaha..
Evo jos jedan zanimljiv snimak,znaci ovom se uvek slatko nasmejem svaki put :
Pazi Nissan jeste brutalan i mnogo konjskih snaga ima ali.. Hayabusa je Hayabusa,najbrzi najbolji sportskii motor na svetu i tesko koji auto moze uopste da stane sa motorom ove klase..Vidjam je svaki dan i to nadrkanu verziju,ima je moj drugar! Ovo sto si video na klipu je smejurija jer ovaj klipan koji vozi motor ne zna da potegne kako treba.Nema pojma sa voznjom!Tek na kraju je startovao solidno!
za nepismene koenigsegg ccx je u igri...connigs sta vec..ne postoji...
04.12.2009. 22:40
status: user broj poruka: 11
isto kao sto ne postoji (jos uvek) LAMBORDZINI(niti se tako izgovara) pa posto vidim da ima napaljenih tkzv.petrolheada, i vidim da tjunujete kola, naucite barem osnovne stvari ako ne znate sta je Nm, steering dead zone...a za one koji su works upgradeovali auto pa se zale sto ne leti- odrastite- nije ovo most wanted da punta nafuras da ide 400...ja sam na pocetku igrao sa audijem tti works sam ga konvertovao i tek sam na trecem tier-u uzeo nest bolje da bih imao da pobedim viper-e i ostale zmajeve...a inace lamborghini NE moze da se WORKS tjunuje, jer oni po defaultu imaju bruka performance, kao sto isti tjuning ne ide ni na zondu, mclarena itd... inace od ovih `novih` kola iz patcha- jedino vredi po mom ukusu toyota, ne palim se na americke muscle car varijante, kad americka kola cak i ona novija imaju leaf spring i ostalu tehnologiju iz 19.veka...
Nasao sam podatak da mu je ubrzanje do 100 km 2.8s a maximalna brzina preko 350 Km tracnije nekih 360 i kusur..Tamo gde je potezanje sa krovetom u kraju idu 360 Km.Strasno.Nemam reci,auto je zver!
Kenjas bez potrebe.Navalio si na taj Masserati a nemas recimo pojma kako ide ovaj Nissan na primer.Stavljam glavu na panj da bi se uk@kio u gace!Jedan treba da stigne uskoro i to Spec V verzija, (3.2s do 100km,max brzina 325 Kmh) ako budem u prilici da ga probam doci cu do Beograda a ti spremi pampers-ozbiljno ti kazem.Od ovog za te konjske snage brutalnije nema.Auto se pokazao najbolje na stazi a na potezanju sve govori.Proglasen je za najsportski auto 2008/2009 i najverovatnije za 2010 jer je odneo sve pobede na testovimaa pogotovu za cenu koju ima.Plus ima najsavremeniju elektroniku tj tehnologiju..Sve kad saberes,svi ostali su smesni jer za ove `male` pare imas vrhusnku sportsku masinu koja brise patos sa svim konkurentima koji kostaju od 150 000 do 250 000 eur a neki i daleko vise..Sta placamo time tj oni koji imaju.IME nista vise..Zaboravih.Corvette nije skupa a dobar je auto samo sto nije za nase uslove.
Green Green Grass Of Home
:: Idemo lozanija... :: :: Ta corveta na slici nije iz 1991-e : :: :: Sve je to smesno kad vidis uzivo Maserati Gran Turismo, a jos vise kad se provozas u njemu : ::
Autic za klince zeljne brzine... Pusti te fore izlazi ova, ona verzija, kad dodas cenu na te modifikovane verzije kosta sigurno preko 150.000 evra...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Kenjas bez potrebe.Navalio si na taj Masserati a nemas recimo pojma kako ide ovaj Nissan na primer.Stavljam glavu na panj da bi se uk@kio u gace!Jedan treba da stigne uskoro i to Spec V verzija, (3.2s do 100km,max brzina 325 Kmh) ako budem u prilici da ga probam doci cu do Beograda a ti spremi pampers-ozbiljno ti kazem.Od ovog za te konjske snage brutalnije nema.Auto se pokazao najbolje na stazi a na potezanju sve govori.Proglasen je za najsportski auto 2008/2009 i najverovatnije za 2010 jer je odneo sve pobede na testovimaa pogotovu za cenu koju ima.Plus ima najsavremeniju elektroniku tj tehnologiju..Sve kad saberes,svi ostali su smesni jer za ove `male` pare imas vrhusnku sportsku masinu koja brise patos sa svim konkurentima koji kostaju od :: 150 000 do 250 000 eur a neki i daleko vise..Sta placamo time tj oni koji imaju.IME nista vise..Zaboravih.Corvette nije skupa a dobar je auto samo sto nije za nase uslove :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Idemo lozanija... :: :: :: :: Ta corveta na slici nije iz 1991-e : :: :: :: :: Sve je to smesno kad vidis uzivo Maserati Gran Turismo, a jos vise kad se provozas u njemu : :: :: ::
Autic je postavio standard svim besnim masinama sirom sveta.Auto je za respekt.Pogledaj klip sta radi sa Audi RS6 i to tuniranom na 750 ks-a,ne moze da prdne pored skyline-a!
:: Autic za klince zeljne brzine.. :: Pusti te fore izlazi ova, ona verzija, kad dodas cenu na te modifikovane verzije kosta sigurno preko 150.000 evra.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Kenjas bez potrebe.Navalio si na taj Masserati a nemas recimo pojma kako ide ovaj Nissan na primer.Stavljam glavu na panj da bi se uk@kio u gace!Jedan treba da stigne uskoro i to Spec V verzija, (3.2s do 100km,max brzina 325 Kmh) ako budem u prilici da ga probam doci cu do Beograda a ti spremi pampers-ozbiljno ti kazem.Od ovog za te konjske snage brutalnije nema.Auto se pokazao najbolje na stazi a na potezanju sve govori.Proglasen je za najsportski auto 2008/2009 i najverovatnije za 2010 jer je odneo sve pobede na testovimaa pogotovu za cenu koju ima.Plus ima najsavremeniju elektroniku tj tehnologiju..Sve kad saberes,svi ostali su smesni jer za ove `male` pare imas vrhusnku sportsku masinu koja brise patos sa svim konkurentima koji kostaju od :: :: 150 000 do 250 000 eur a neki i daleko vise..Sta placamo time tj oni koji imaju.IME nista vise..Zaboravih.Corvette nije skupa a dobar je auto samo sto nije za nase uslove :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Idemo lozanija... :: :: :: :: :: :: Ta corveta na slici nije iz 1991-e : :: :: :: :: :: :: Sve je to smesno kad vidis uzivo Maserati Gran Turismo, a jos vise kad se provozas u njemu : :: :: :: :: ::
Sve sviranje qrcu. Moj UUS Voyager postiže Warp 9.95, što vaši Skajlajni i ostala čuda nikada neće. A, sada, pitanje: Šta je bila ovde tema? Pokušajte da se setite, ako je to uopšte moguće.
Da, ali taj Voyager nije zategnut, tj overklokovan. Zategni ga pa se javi. Nategni što bolje.
:: Sve sviranje qrcu. Moj UUS Voyager postiže Warp 9.95, što vaši Skajlajni i ostala čuda nikada neće :: A, sada, pitanje :: Šta je bila ovde tema? Pokušajte da se setite, ako je to uopšte moguće :: :: :: :: Phenom II X3 720BE, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 4GB DDR2 1066, WD5000AAKS, Gigabyte GV-R487D5-1GD, Samsung 2232BW, Antec Three Hundred, Chieftec CFT-650-14CS :: ::
Ko je gledao seriju Star Trek Voyager, trebalo bi da se seća da su pokušali da ga tjunuju kako bi se što pre vratili u Alfa kvadrant. Ali pošto se pri Warp 10 brzini nalaziš u svakoj tački svemira u istom trenutku, od tjuninga nije bilo ništa. Samo su napravili sebi sranje, sa naravno srećnim završetkom.
A ovi sto se voze po socijalama i trolejbusima , tramvajima kenjaju pedercici mlitavi studenti gejevi klasicni robi viliamsi! nebi znali ni juga smrdljivog da voze a seru tu nesto!
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.