Specific recommendations regarding the DirectX version 11
* OSMicrosoft Windows Vista or Windows 7 * Processor: Intel Core i7 processor or AMD Phenom II * Memory: 3GB * Hard disk space: 10GB * Video Card: ATI Radeon HD 5700
Ovo je preporucena konfiguracija za DX 11 .... a trazi se jak cpu .Za dx 9 mogu i slabije,ali i sam znas koliko slab CPU moze da utice na igrice.
Igra je bruka, nasminkana, ali ne previse kao NFS Shift. Radi odlicno. Takodje ne mogu da promenim ime i prezime, ima li neko resenje? Mozda samo novi profil napraviti? Stavio sam sve na High, Ultra, 4x AA, 1680x1050 q6600@3.6GHz 8800GTS 512MB top 4GB Geil-a 1066MHz Voleo bih videti sta moze DX11 da ucini. ocena 9.8 od mene
edit: Vozim na Logitech momo wheel-u, neverovatan osecaj.
Posebno me odusevilo proletanje kroz vodu i instant replay nekog sletanja sa visine. Odlicno odradjeno. Svaka cast! ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Evo,probao sam je i ja,nije losa.Optimizovana je extra.Imam oko 50 FPS u proseku.Sve na ultra high,16 x QCSAA,1680x1050.U Benchmarku imam 48 FPS.Sve u svemu,igra je sasvim ok,ja sam zadovoljan kako su je napravili.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647740. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.