Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ubisoft Confirms Ongoing Development of Far Cry 3 !
STRANA 2 OD 3  
imarkovic Re: 07.12.2009. 21:08 #167436

status: user
broj poruka: 19081
Oblivion je igra VEKA!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaestroBG slazem se jeste igra veka! 07.12.2009. 21:11 #167437

broj poruka: 354
ja sam je igrao 250 sati aktivno i nisam izvrsio sve side quest-ove...!!

kad izadje elder scrolls V ima da vam bude smesno sve to o cemu sad pricate a meni je Batman odavno mnogo smesan:)

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

vladapsd Re: Re: 07.12.2009. 21:23 #167443

broj poruka: 1016
i ja se slazem s tim,al mnogi ljudi ne vole igre tog tipa,nema tu puske ispred i sl.

Inace el se seca neko Blade of Darkness-a iz 2000-te, po meni najbolje Hack&Slash igre sa mnostvom combo poteza.El zna neko dal ima nesto bar priblizno dobro kao to?
Najjaci utisak mi je bio kad iseckam protivnika pa ostale bijem i gadjam njegovom nogom...

:: Oblivion je igra VEKA
::
Daum ... 07.12.2009. 21:28 #167446

broj poruka: 12806
Meni je Far Cry 2 odlican. Gameplay je dobar, a grafika je posebna prica. Far Cry je kompletno sranje od dizajna, ona cudovista su izgledala tako neoriginalno da sam se smejao uvek kad ih vidim. Dobro je sto su odstupili od tog dizajna u drugom delu, a opet posto Crytek ne radi vise na FarCry serijalu, Ubisoft ima odresene ruke sta ce da radi sa tom igrom. E sad, sto ste svi navikli na igre tipa presipanje iz supljeg u prazno sa drugim imenom...

Daum Re: Re: Re: 07.12.2009. 21:29 #167447

Blade of Darkness je keva. Jos uvek imam igru :D
Trebao je i drugi deo da izadje ali je otkazan...

:: i ja se slazem s tim,al mnogi ljudi ne vole igre tog tipa,nema tu puske ispred i sl
:: Inace el se seca neko Blade of Darkness-a iz 2000-te, po meni najbolje Hack&Slash igre sa mnostvom combo poteza.El zna neko dal ima nesto bar priblizno dobro kao to
:: Najjaci utisak mi je bio kad iseckam protivnika pa ostale bijem i gadjam njegovom nogom..
:: :: Oblivion je igra VEKA
:: ::
TheBear Ne shvatam kako nekome moze da se 07.12.2009. 21:43 #167452

broj poruka: 6502
svidja repetitivno go*no Far Cry 2, kako nekog ne smori da radi toliko misija na isti nacin i popravlja dzip 30000 puta, a misije su nevidjeno glupe, grafika je dobra la dzaba kad igra smori.
A iskreno i Far Cry prvi je samo u svoje vreme imao dobru grafiku i nsta vise, Crytek je napravio engine i kad su se svi odusevili sklepali kao neku igru i dobili smo Far Cry.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stefanon Re,FCR 3 07.12.2009. 21:49 #167455

broj poruka: 268
Videćemo kako će ispasti, nesmatram da je 2-ka bila loša.

https://www.korisnaknjiga.com - vaša omiljeno mesto za kupovinu knjiga

H-nitro harppy 07.12.2009. 21:58 #167458

broj poruka: 1981
pa jbg oblivion sam igrao i volim i taj zanr, i igra nema mane osim levela sto se meni nije svideo nacin levelovanja ali o5 dobro je to , jabolja definitivno igra u tom zanru je gothic i to je za mene igra tog zanra neprikoslovena pa i Risen novi,

sad fallout 3 ima 5 expanzija on je isto malo monoton i ima nekih nedostataka kao napr vise levela, za 4 sata se nalevelujes i onda onako igras, ali meni se svideo ono je kao savremen oblivion

far cry je daum za mene losa i bice jer mi se vise sviddeo prvi deo i ti tako govori za sebe ali 80%ljudi u svetu je reklo da je bolji prvi deo osim onih koji ga nisu igrali a to su klinci ofc

@vladapsd ne znam da li si Vlade ili vlada skupstine ali evo :) salim se bro ofc :Blade of darkness je cool presao sam ga 3x igre hack and slash koje bi mogao da probas barem njih ima, najbolje: prince of persia sva tri dela osim zadnjeg sa njim su usrali ime igre, znaci sand of time,
warrior within
i two towers
onda imas bloodrayne 1 i 2, imas jednu od najboljih igara u hack and slash serijalu God of war ali nema za pc sunce im njihovo... imas onu novu prototype ali to je malo onako njesra meni, imas legendary ali to nije izvini to vise dodje ko serious sam, i imas stare tipa soul reaver ali necu o toliko starim...

Dont drink and drive take joint and fly

Daum Re: harppy 07.12.2009. 22:14 #167465

Au covece, bloodrayne je prosecna igra, a povrh toga je pucacina. Melee napadi su cista opcija, i nisu toliko glavna stvar u igri da bi ona spala u zanr hack&slash...

:: pa jbg oblivion sam igrao i volim i taj zanr, i igra nema mane osim levela sto se meni nije svideo nacin levelovanja ali o5 dobro je to , jabolja definitivno igra u tom zanru je gothic i to je za mene igra tog zanra neprikoslovena pa i Risen novi,
:: sad fallout 3 ima 5 expanzija on je isto malo monoton i ima nekih nedostataka kao napr vise levela, za 4 sata se nalevelujes i onda onako igras, ali meni se svideo ono je kao savremen oblivio
:: far cry je daum za mene losa i bice jer mi se vise sviddeo prvi deo i ti tako govori za sebe ali 80%ljudi u svetu je reklo da je bolji prvi deo osim onih koji ga nisu igrali a to su klinci of
:: @vladapsd ne znam da li si Vlade ili vlada skupstine ali evo :) salim se bro ofc :Blade of darkness je cool presao sam ga 3x igre hack and slash koje bi mogao da probas barem njih ima, najbolje: prince of persia sva tri dela osim zadnjeg sa njim su usrali ime igre, znaci sand of time
:: warrior withi
:: i two tower
:: onda imas bloodrayne 1 i 2, imas jednu od najboljih igara u hack and slash serijalu God of war ali nema za pc sunce im njihovo... imas onu novu prototype ali to je malo onako njesra meni, imas legendary ali to nije izvini to vise dodje ko serious sam, i imas stare tipa soul reaver ali necu o toliko starim..
:: Dont drink and drive take joint and fly
H-nitro @daum 07.12.2009. 22:26 #167471

pa nije buraz, znas da pola igre ides sa onim secivima i imas modove brzine usporavanja vremena, ali onda kad krenes samo kasapis sa secivima zato sam mu je naveo, kidanje udova sam na 10 i samo letis :) ko chuck norris

gile23 ... 07.12.2009. 22:28 #167474

broj poruka: 9121
Na sta se vi tripujete, igrajte blago meni Soul Calibur IV na Sony-u to je lomljavina :).

Pozdrav!
imarkovic @gile 07.12.2009. 22:32 #167477

bas ti `fala, znam sta je SoulCalibur, ali neam Sony, niti radi preko PCSX2 emul-a...

H-nitro hi 07.12.2009. 22:41 #167482

nisam igrao taj Soul Calibur IV nemam sony ali probacu preko nekog emulatora, hvala na savetu

imarkovic @H-nitro 07.12.2009. 22:44 #167487

kazem, NE RADI preko emulatora, ni jednog, a najbolji za PS2 je PCSX2, to je fenomenalna borilacka igra, bolja i od Tekken-a.

SkyFire Re: @daum 07.12.2009. 22:54 #167499

broj poruka: 18472
I ja se slazem.Nije pucacina..
Jesi li probao Demon Stone?

Green Green Grass Of Home

:: pa nije buraz, znas da pola igre ides sa onim secivima i imas modove brzine usporavanja vremena, ali onda kad krenes samo kasapis sa secivima zato sam mu je naveo, kidanje udova sam na 10 i samo letis :) ko chuck norri
:: Dont drink and drive take joint and fly
gile23 ... 07.12.2009. 23:06 #167511

broj poruka: 9121
@SkyFire jel posto si ti odigrao mnogo igara jesi li probao revolucionarnu igru Disciples 2. Ja i djokosrb smo to instalirali nismo verovali koliki krs zauzima 2GB pre neke 2-3 godine. Heroji 3 su igrica i po grafici i po igrivosti. I da mislim da bi trebao da se bacis u profesionalne vode u nekoj FPS igri :).

Pozdrav!
H-nitro re 07.12.2009. 23:08 #167514

ako mene pitas nisam ali kazem ti najvise volik kod tog zanra ige tipa prince of persia

imarkovic @sky 07.12.2009. 23:09 #167515

sta je bre to, iz koje je to godine, vidim da pravi Atari, sto mi se djasvi.

H-nitro games games games 07.12.2009. 23:19 #167525

disciples i 1 i 2 su meni njesra, a heros imam druga koji to i sacred bas krca, ali heros 3 je bolji od heros 5, mada ja nevolim takav tim igre potezne strategije pa ni neigram mislim na heros, vise volim da igram sah

ko voli sacred voli i diablo sto nije losa igra, a i konan mada sve to sad ide vise na foru mmorpg

SkyFire .... 07.12.2009. 23:21 #167527

@H-nitro

Imas Prince Of Persia 2008.Po meni jedna od najboljih do sad koje su uradili..Mnogo dobra fora sa animacijom,kombinacija animiranog filma i stripa a uz to igra..

@imarkovic

Igra je mnogo dobra,probaj..Demon Stone sam odigrao sa najvecim uzitkom.Ja volim te igre sa mistikom..I The Lord Of The Rings je isto mnogo dobra igra,mislim na onaj akcioni deo,ne ove online !

H-nitro gaming never ends 07.12.2009. 23:29 #167536

@skyman ma znam igrao sam ali je mnogo losiji od prethodnika ne zbog dizajna, nego zbog onoga sto me nervira kod vecine novih igara a to je da je prelaka svaki klinac moze da je igra a demon stone sam igrao sad se tek secam igre zaboravio sam po naslovu,

nego sam mislio ima li nesto slicno micromashines, revolt, i sto rece imarkovic toy story, ima li jos sta pa moze i novije ili nesto na foru fallout 1,2,3

imarkovic @H-nitro 07.12.2009. 23:40 #167542

ako nisi probao Trine, obavezno probaj.

SkyFire ... 07.12.2009. 23:42 #167543

Da Trine je dobra 2D igra..

H-nitro FTW 08.12.2009. 00:00 #167552

tanx skydude za ostale evo par igara koje high recomanded pa gledajte traillere na yt pa sta se kome svidi:

2d igra world of goo
pa
Arcanum
Deus Ex
Breakdown or Omnicron The Nomad Soul
System Shock 2
Burgeoisie Pearl of the Wasteland
Enclave
Fable 1 i 2
starija morrowind....

MaestroBG ovako 08.12.2009. 00:51 #167566

broj poruka: 354
Assassins Creed
Oblivion
Far Cry 2
Silent Hill serijal
PES serijal
GRID
Witcher
Call of duty serijal
Splinter Cell serijal

to su igre....

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs