kakve su nam trupe,gledao sam nesto na ttwcenter ali cinimi se da smo mnogo bliski vizantiji sto se tice trupa... p.s ja furam mediaeval od 2007
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: najbolji patch za medieval 2 je sicilian vespers koji se dodaje na medieval 2 + kingdoms expanzija, jer tako mozes da igras sa sredjovekovnom srbijom koja se zove velika zupanija raska i do jaja je!! :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
razmisljam sta ti niko nije predlozio a ume da bude jako jako zanimljivo da se odigra,e to npr preporucujem ti od sveg srca da odigras SAW!!! za mene je to fantasticna igra,moglo je i bolje naravno ali i ovako je superr,obavezno probaj...
:: pa ne znam, nisam bas obratio paznju na vizantijske trupe, samo zna da je nasa udarna pesnica konjica.. :: :: moji omiljeni vojnici su oni sa kopljima koji idu uz generale, oni j.bu kevu:) :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Ako volis horor igre onda ce ti se alone in the dark prvi deo svideti,Clive barker`s undying, resident evil 1, 3, parasite evil (sad ne znam da li je izasao za pc ali mozes preko emulatora i odlicna je grafika) Sillent hill 5 je losiji od predhodnika, the rrom je onako, a 1 i 2 su stvarno bolesni pa i treci. Uzmi igraj cold fear to je slicno saw to sam davno igrao, ali je iz trece lica.
od starih igara Nosferatu ko nije igrao svidece mu se naravno ko voli horor igre, i call of chtuly dark corners of the earth to je igra high recomanded 2 all
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.