Hvala obojici na inforamacijama! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Sada su presli na 1.0.175 verziju.... Ovaj crack nije skroz doradjen pa ce malo teze da nadje igru, ali radi. Jedno pitanje....jel mogu da vratim svoj lvl nekako? Nisam skidao nikakav patch za 70lvl, ali juce kad sam isao u igru, posle 10-tak sekundi restartovao je mapu (ne znam zasto) i sve igrace prebacio na 70lvl. Kad smo zavrsili igru ostao mi 70lvl.
a to za level, upao si na neki server gde je neko podesio da se dobija mnogo XP, ja sam za jedno ubistvo tako dobio LVL 70 i sad mi stoji, ne moze da se vrati... Al sta fakli jedino su mi se otkljucala oruzja i neke titule...
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.