Ma sad ce oni to, najkasnije do kraja nedelje. Verovatno ce opet skidrow. btw Medo mnogo ti hvala za torrent nijedan drugi nije hteo da ide na 600 kB/s :D
:: da i ja sam tako chitao svuda, ali kad vidim i odushevim se, onda ce to biti dokaz : :: :: Inache prvi deo sam igrao na celeron 64 na 2.6ghz, da vidite kako se igra, znachi morao sam samo na krovove da ih tepam, jer je tu dobra frame rata oko 25 :D :D :D :: :: :: :: Drugi deo ce po svemu sudeci biti jako zanimljiviji i bolji od prvog..Gde god sam gledao opis tako je receno. :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
:: Ne znam sto ga ljudski ne krekuju, istu zastitu koristi Silent Hunter 5 od Ubisofta i moze da se igra bez problema.. :: :: :: :: Postoji crack sa kojim, uz pomoc nekih savegame-ova mozete da se setate gradom i radite sta hocete, ali misije ne rade. :: :: ( za sad )
Inache poshto vidim da svi ishchekujete AC 2 i working lek, aje postavite ovde linkove koji bude trebali za download + lek, pa onda da skinem sve to lepo, posto treba da ide na 1.5mbit brzine pa da ne skidam bezveze nesto sto mozda ne radi, hvala svima.
mozda sam ja neobavesten , ali jos nisam cuo da je izasla igra koja nije krekovana.. pogotovo singleplayer igra. dajte ljudi imajte vere u nase apotekare :)
Ne postoji, cak su pokusali sa celom online igrom (Starcraft 2) cak i igranje protiv AI-ja online, ali nije uspelo igra je bataljena uzduz i popreko posle 10 dana, jos samo ostalo da se odradi emulacija bneta za privatne servere :).
Pozdrav!
:: mozda sam ja neobavesten , ali jos nisam cuo da je izasla igra koja nije krekovana. :: pogotovo singleplayer igra. dajte ljudi imajte vere u nase apotekare : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
Postoji, Rise of Flight nikad nije crackovan (kolko ja znam) jer ima DRM koji je cini mi se slican ovom od Assassin`s Creed-a.
:: Ne postoji, cak su pokusali sa celom online igrom (Starcraft 2) cak i igranje protiv AI-ja online, ali nije uspelo igra je bataljena uzduz i popreko posle 10 dana, jos samo ostalo da se odradi emulacija bneta za privatne servere :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: mozda sam ja neobavesten , ali jos nisam cuo da je izasla igra koja nije krekovana. :: :: pogotovo singleplayer igra. dajte ljudi imajte vere u nase apotekare : :: :: :: :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: :: Gigabyte GA-EP43-DS :: :: 1x2GB Apacer 800MH :: :: 250GB W :: :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: :: Chieftec 350 :: :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: ::
:: Konačno je izašao pravi krek (valjda) :: :: Assassins.Creed.2.Multi.9.CloneDVD.CRAC :: :: Ima ga na Partisu, težak je 34.3 MB :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Koju si verziju skinuo?Meni radi,presao sam vec trecinu igre od sinoc..
Driver Killer by nVidia
:: Probao...ne radi :: :: :: :: Konačno je izašao pravi krek (valjda) :: :: :: :: Assassins.Creed.2.Multi.9.CloneDVD.CRAC :: :: :: :: Ima ga na Partisu, težak je 34.3 MB :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
da skidas opet englesku isto ti je ruska sa eng fajlovima.... Al dobro... inace radi ali kad se dodje do Animusa tu je neki bug, meni nece, probao sam i neki animus fix ne vredi... Ali moze inace da se upali i pocne sve normalno..... A i kad radi sa sejvovima ne mogu da se rade misije nego samo ide po gradovima..... Tako da neki dobar krek treba.
Rade ti misije ? ZNaqci samo igras, sve uredno sejvuje ? Ne znam ja sam cuo da ne radi nesto, a onaj animus fix mozda ja nisam nesto uradio kako treba, meni se tu zabaguje sve belo kad udjem u animus.
:: @Med :: Sta sad ispade da ja lazem,kao nece da radi igra?!Meni radi sve ok,nisam primetio nikakve anomalije. :: :: Driver Killer by nVidia :: :: ::
Ma lozim te.Hehehe..Veceras sam raspolozen za zezanje..Ma kakve crne misije,ja ni igru nisam mogao da pokrenem.Nema jos leka za nju..Bice ovih dana,valjda.
Driver Killer by nVidia
:: Rade ti misije ? ZNaqci samo igras, sve uredno sejvuje ? Ne znam ja sam cuo da ne radi nesto, a onaj animus fix mozda ja nisam nesto uradio kako treba, meni se tu zabaguje sve belo kad udjem u animus :: :: :: :: @Med :: :: Sta sad ispade da ja lazem,kao nece da radi igra?!Meni radi sve ok,nisam primetio nikakve anomalije. :: :: :: :: Driver Killer by nVidia :: :: :: :: :: ::
ne rade misije, ne znam sta ti rade, ali misije ne mogu, moze da se seta po gradu, ali ja necu da igram dok ne poprave sve normalno, jer hocu sa uzivanjem da igram a ne ovako sa sejvovima.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.