Sad sam stavio na 8xAA i 8xAF ali ne primecujem neku razliku..Malo je vise samo smooth.. Igra je odlicna ali mi se cini da je mogla da bude i malo optimizovanija..Kod mene trazi da se update-uje kad pokrenem exe file za igru..
@looftigooz Igrao sam Bioshock odusevio se,davno bese to kad se pojavio,isto tako odigrah i drugi deo sad kad je dosao,nije kao prvi ali je ok,..
Prebaci igru na DX9, grafika ista, neces imati AA, ali zato performanse duplo ili vise bolje, meni prvo islo oko 3-40FPS, prebacio DX9, posle toga 60-90.... U My Documents nadjes BFBC2 folder imas settings fajl, editujes ga nadjes DXVersion ili tako nesto i umesto auto stavi 9.
:: Sad sam stavio na 8xAA i 8xAF ali ne primecujem neku razliku..Malo je vise samo smooth. :: Igra je odlicna ali mi se cini da je mogla da bude i malo optimizovanija..Kod mene trazi da se update-uje kad pokrenem exe file za igru. :: :: @looftigoo :: Igrao sam Bioshock odusevio se,davno bese to kad se pojavio,isto tako odigrah i drugi deo sad kad je dosao,nije kao prvi ali je ok,. :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
Pazi nije meni toliko problem..Imam ja oko 60-80 FPS sa full setovanjima..Ali zna nekad da grune i na 45 FPS da padne ..Mislim da je to vise do igre i same optimizacije,nebi smelo da na delovima gde treba da bude ok fps pocne da gusi.. Inace provalio sam jos jednu stvar sta mi obara frejmove.Smrdljiva Java.U pozadini skidam sa JD-om..Ovo mi nije prvi put da sam primetio,ume jos gore da mi zabaguje driver..Na netu sam nasao da se jos ljudi zali..
Green,Green,Grass Of Home
:: Prebaci igru na DX9, grafika ista, neces imati AA, ali zato performanse duplo ili vise bolje, meni prvo islo oko 3-40FPS, prebacio DX9, posle toga 60-90.... :: U My Documents nadjes BFBC2 folder imas settings fajl, editujes ga nadjes DXVersion ili tako nesto i umesto auto stavi 9 :: :: :: :: Sad sam stavio na 8xAA i 8xAF ali ne primecujem neku razliku..Malo je vise samo smooth. :: :: Igra je odlicna ali mi se cini da je mogla da bude i malo optimizovanija..Kod mene trazi da se update-uje kad pokrenem exe file za igru. :: :: :: :: @looftigoo :: :: Igrao sam Bioshock odusevio se,davno bese to kad se pojavio,isto tako odigrah i drugi deo sad kad je dosao,nije kao prvi ali je ok,. :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Deluje kao odlična igra. Jedva čekam da je sutra probam. Trebao sam još danas da krenem da je igram, ali su mi iskrsli neočekivani problemi (zauzet NET).
Jedno pitanje u vezi Fallout 3, koliko sam shvatio to je slicna igrica Stalker-u, gresim li, cuo sam od mnogih ljudi da je to odlicna igra. Mislim da sam negde procitao da se najavljuje Fallout 4 uskoro :).
F3 je igra osobito šarmantna nama koji smo se odvaljivali od keca i dvojke pa volimo taj šmek, ostalima često nije ništa posebno. Igra se kao FPS sa dosta RPG elemenata, skilovi, statistike, questovi, omila oružja i slično. Po samoj izvedbi najviše nalikuje na Oblivion, ideš de oćeš radiš šta oćeš, i interfejs liči na oblivion što nije ni čudo jer je pravila ista firma. Jako dobra igra bez rukavica, krvi do kolena,seksdrogarokenrol, sitna deca ti psuju majku i očeve, nije za propuštanje sve u svemu.
Battlefield Bad Company 2 je stvarno dobar...Ima tu par nedostataka...Npr. AI protivnika i saboraca bi mogao biti bolji,optimizacija takodje i igra ima po koji bug,takodje dizajn oruzja bi mogao biti malo bolji i malo raznovrsnijeg oruzja su mogli ubaciti...Voma mi se svidja atmosfera...Zvuk je fantastican,mnogo bolji nego u MW2 takodje isto mogu reci i za grafiku...Raznovrsnost misija mi se isto svidja,Imaju misije sa tenkom,helikopterom,raznim vozilima,prica igre nije losa...Destrukcija je fenomenalna...Kad ispalis granatu sa puske ili iz rocket launchera u neki objekat npr u neku kucu tacno se vidi kako se zid odvaljuje i komadi lete na sve strane...a tek sa tenkom leti citava kuca...Sve u svemu mnogo dobra igra...
Ma to baš zavisi od čoveka, FO2 sam obrno sigurno pet-šest puta i bar još toliko sam igrao do pred kraj pa mi se ne svidi kako sam razvio lika i uzmem da igram ispočetka. Igrao sam i keca al me smaralo vremensko ograničenje. Tactics sam isto igrao nekoliko puta. Trojka mi je jako dobra al nije sigurno kao prethodni, nisam siguran baš šta joj fali ali stvarno je nikad nisam završio iako mi se sviđa, čudna stvar.
A recimo The Last Remnant priznajem da i nije bog zna šta realno gledano, ima dosta nedostataka al svejedno te nekako drži, dosta je kompleksna iako ne liči na prvi pogled, odigrao sam je dvaput ranije i sad igram opet ovih dana.
To ti je FO3 sa dodacima, znaci normalna igra plus sve ekspanzije !
:: Skinuo sam neki Fallout 3 Game of the Year Edition ..Kakav je on?Jos uvek nisam poceo da igram. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Ja sam ljudi zaista prezadovoljan sa Bttlefield Company 2,igra je odlicna.Svaka preporuka.Cekam AC2 da se zasladim : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Ti care nisi odigrao Fallout 3, tako da ti preporucujem da krenes.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Mislim da taj GOTY ima spakovane sve DLC pakete, tako da si spreman...
Na prvi pogled, Fallout 3 deluje tupavo, ali kad se uvuces igri pod kozu tek vidis koliko je dobra...
Fallout 2 je posebna prica. u igri ima skoro neogranicen broj random encounter-a tako da cak i da do dan danas igras igru od kad je izasla naici ces na nesto novo...
Definitivno u top ten igara svih vremena spada Fallout 2... __________________ Scourge of PCBerza
:: Skinuo sam neki Fallout 3 Game of the Year Edition ..Kakav je on?Jos uvek nisam poceo da igram. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Ja sam ljudi zaista prezadovoljan sa Bttlefield Company 2,igra je odlicna.Svaka preporuka.Cekam AC2 da se zasladim : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: Ti care nisi odigrao Fallout 3, tako da ti preporucujem da krenes.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Assasins Creed 1 najvece sranje od igre ikada izmisljeno ima dobru pricu, templari itd. ali sta da im radim kada su smotani da naprave zanimljivu igru, igra je mnogo monotona posle 1h igranja (isto vazi za Mass Effect 1), grafika je po meni i za sadasnji pojam odlicna, a kamoli za to vreme kada je izasla. Inace jedina stvar koju zameram Stalkeru (verovatno slicna zamerka za Fallout 3) je sto mora da se pici po semi 100 godina pesice, u MMORPG barem imate chat i guild pa to cini igru mnogo zanimljivijom :). @Daum ima mnogo igara koje spadaju u top 10, tako da bih ja to pre nazvao top 100 :).
A ti Sky se prebaci na neki MMORPG videces da ti vise nijedna igra u zivotu nece trebati :).
a jel mora krajem 20009/10 mozda si igra a mozda nisi clive barkers jerico, mass effets sad mi se nije nesto mnogo svideo igrao sam ga to je vise za fanove i starwars-a hahah salim se, ekvivalent te igre je halo3 ofc on je FPS, i dead space.. battlefield svima i uvek preporucujem, to je taman koliko da se razonodis, a ako istes :D probaj i battlefield secret weapons, battlefield desert combat to su stariji delovi ofc ali su odlicni
i ako ne maris za malo starije igre mozes da okusas srecu sa line of sign vietnam isto fps
Nebi da umanjim tvoju zelju i trud da pomognes ali moram da ti nagovestim da sam ja stari gamer..Jedan od razloga zasto imam ovako skupu masinu jeste sto hocu sve igre da igram u full-u lagodno i da uzivam.. Posto sam ispucao sve te kvalitetne naslove-naravno uzivao sam u najvecim carima upitah i ostale za neke predloge da vidim da mi nije nesto promaklo.. Jos uvek me drzi revolt sto nema Dantes Infferno za PC,tu bi igru odigrao samo tako.. Da su napravili Jericho 2 isto tako,jedva bi cekao.. Dobro sad..Bice..Evo AC2 je na pomolu,Crysis 2,Metro 2012,Masivni Efekat jos nisam odigrao,Fallout 3 takodje ..Bice..Samo nek su igre kvalitetne da se ne smaram mnogo.. E ovaj Battlefield mi se mnogo svidja,sve vise mi se dopada kako ga duze igram..
Au jbt, hvala na info-u :). @H-nitro cek halo 3 radi na pc-u ?
Pozdrav!
:: A ti gile baš voliš da ganjaš Ford Tabanus? Otvoriš mapu i klikneš de oćeš da se prebaciš, brže je veruj mi :: :: Tuđe govno uvek više smrdi :: :: :: Inace jedina stvar koju zameram Stalkeru (verovatno slicna zamerka za Fallout 3) je sto mora da se pici po semi 100 godina pesic :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.