Ako nece da otvori sanduk gde je lobanja na shift mora da otvori, onda niej nesto u redu, skini novi server koji ima novi values, svi artifakti rade ja sam dobio oklop. Mislim da ne moze predjena da se ucita vise....
Inace presao sam, svaka misija koju sam probao je radila, igra je dobra, kraj onako, ne znam gde ce smestiti nastavak, mozda u moderno doba tako mi kraj nekako izgleda....
:: Ljudi imam problem sa delom ove igre :: Naime, skupljam one artifakte za Altairov oklop, međutim imam problem sa onim u Firenci :: Ušao sam u crkvu, pretumbao sve, otvorio onaj podzemni ulaz do sanduka, ali ne pojavljuje mi se opcija da ga otvorim :: Stvarno ne znam šta da radim, do sada sam ih sve normalno skupio, ali ovaj ne mogu :: Ako neko zna šta mi je činiti neka javi :: :: Pozdrav :: :: Da dodam: Zna li neko može li da se učita neka prethodno pređena misija :: Gledao sam po opcijama, ali nisma uspeo da nađem :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Ako nece da otvori sanduk gde je lobanja na shift mora da otvori, onda niej nesto u redu, skini novi server koji ima novi values, svi artifakti rade ja sam dobio oklop :: Mislim da ne moze predjena da se ucita vise... :: :: Inace presao sam, svaka misija koju sam probao je radila, igra je dobra, kraj onako, ne znam gde ce smestiti nastavak, mozda u moderno doba tako mi kraj nekako izgleda... :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: Ljudi imam problem sa delom ove igre :: :: Naime, skupljam one artifakte za Altairov oklop, međutim imam problem sa onim u Firenci :: :: Ušao sam u crkvu, pretumbao sve, otvorio onaj podzemni ulaz do sanduka, ali ne pojavljuje mi se opcija da ga otvorim :: :: Stvarno ne znam šta da radim, do sada sam ih sve normalno skupio, ali ovaj ne mogu :: :: Ako neko zna šta mi je činiti neka javi :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Da dodam: Zna li neko može li da se učita neka prethodno pređena misija :: :: Gledao sam po opcijama, ali nisma uspeo da nađem :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: ::
Znaci stari obrisi a ovaj koristi. Ali meni je ja mislim radilo i sa starim serverom to u firenci, ne znam samo mora ako dodjes do one odaje gde ima zlato i kovceg tu mora kad stisnes shift da otvori.
Ja imam problem da sam se popeo na vrh one kule gde treba da roknem nekog lika, a oko kule sve strelci ga cuvaju... i sve sam ih pobio i popeo se gore. Ali jednostavno gore nema nista... tj. imaju jedna vratanca na koja nemogu da udjem jer nemam nikakvu interakciju sa njima :(
Da li je i meni zabagovalo, ili MOZDA ima neki drugi put?
Skini i instaliraj InstallAC2Crack.exe Pokreni igru prečicom sa desktop-a ili iz Start menija Ukucaj po želji UseerID i Password, nemoj se registrovati Sačuvaj izabrani ID i Pass za svaki sledeći ulazak u igru da bi te vratio tamo odakle si izašao Jbg, ne može jednostavnije, radi provereno
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
se secam Gare87 mi je nesto pomagao oko pokretanja igre i usput mi napisao jos neke adrese koje sam stavio i nisam stigao da namestim da radi igra i qpim novi HDD i sad mi prijavljuje da mi treba internet konekcija kad god pokusam da udjem u igru xDD
najverovatnije cu na kraju odustati po prvi put od ovako necega i otici i kupiti!
Kao sto jesam ti ja rekao :) iskopiras samo ono, pre toga updajtujes manuelno igru sa 1.01 patch, pa pokrenes igru ona tu nesto opet updejtuje sama, pokrenes server.exe pokrenes opet exe od igre upises user name(mora da bude uvek isto) i neki pass i cepish igricu, igra se pokrece tako 100%, da li radi do kraja cela igra to nzm. Pogledaj na youtube da nadjesh neki tutorijal da vidish na primeru. A ti ako si bwesaw onda idi i kupi igru za 50e pa se naigraj :)) pozdrav
Ja mislim da je taj server na koga se valjda cekira igra rikno :), pa ti samim tim kaze da nemas internet konekciju jer se legalni server nikad ne upuca :).
Pozdrav!
:: Ljudi u cemu gresim vise,skinuo sam ovaj link sa megaupload-a,ali kada god idem star game istadne ovo :: http://i44.tinypic.com/29nt9tt.jp :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
A evo uspeo sam,ja sam se malo zeznuo,inace server radi. Krenuo sam da prelazim polako. :D LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Ja mislim da je taj server na koga se valjda cekira igra rikno :), pa ti samim tim kaze da nemas internet konekciju jer se legalni server nikad ne upuca :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ljudi u cemu gresim vise,skinuo sam ovaj link sa megaupload-a,ali kada god idem star game istadne ovo :: :: http://i44.tinypic.com/29nt9tt.jp :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: ::
od mog zadnjeg posta pa do sad sam igrao ne prestano! svaka cast za igru mada nisam ni sumnjao gledajuci reviewove,reakcije....
a gile pa verovatno da jeste riknuo posto sam probavao par `starih` servera da bi na kraju nasao neki koji je izasao sad vec juce i s njim uspeo da igram
@Masuka Kad si vec presao igru..Ajde napisi ako ti nije tesko sta je sta od crteza za kontrolu! Posto ne pokazuju slova vec crteze tipa ruka,mac ,glava..Sta je to na tasaturi,misu.. Mislim da je tako bilo i u prvom delu..Drugi sam samo poceo i vratio se Metro 2033 da zavrsim tako da nebi experimantisao /mrsko mi - ako ti nije tesko napisi sve poteze..
sam lose napisao,nisam presao igru,ja sam tamo kad sam napisao post #203763 tek osposobio igru jer sam kupio novi HDD bas kad sam hteo da se nakanim i namestim igru da radi
a komande ovako :
zuta glava - E zelena noga - Space crvena saka - Shift plava saka bi trebalo da je levi klik onda ono sa glavicom i kamerom je T i ima glavica sa katancem i valjda jos jedna glava al jedna od te dve je lock on i to je na F ko u 1vom delu
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.