Nema potrebe nista da snimas i proveravas. u 1280x1024 rezoluciji 3850 moze da izvuce ~25FPS, a OC i da prebaci 30FPS u avrg. - Crysis Benchmark.
:: ne ljutim se ,taman posla .. :: brate ,ja sam skinuo igru i odneo mu da instalira ,i sam sam se zaprepastio ...nemam razloga da lazem ...ako treba .,videcu s njim da snimim gameplay pa cu postaviti negde snimak ...al znam da smo igrali lepo crysis na high ,zato meni i jeste cudno .. :: :: dovoljno znam da za vece rezolucije treba malo vise memorije ,ali i veca obrada pixela i texela ...u slucaju crysisa trebaju ti oba :: :: :: :: CARPE DIEM :: :: :: BassivitY nemoj se ljutiti, ali tvoj drugar moze samo da igra slide-show, ako ima 5 frejmova i to je puna kapa, i vidim da nisi bas upucen sta je `bitno` kod grafickih kartica, to sto tvoja 9800GT ima 1gb TO JOJ NISTA NE ZNACI nije nijedan % brza od one sa 512(mozda 1-2% u vecim rezolucijama :: :: :: ::
Na ovoj istoj 7-mici mi je radio na starom racunaru, bolje nego na novom. Instalirao sam je sa istog CDa tako da ne verujem da je to u pitanju jer bi onda i na starom imao isti problem
Stvarno mi ne pada na pamet ista zasto ti ne radi AC kako treba, posto ti druge igre rade bez problema. Jedino sto ostaje je hardverska audio akcleracija, koja bi trebalo da se stavi na low. Posto imam X-Fi koja mi je umesto integruse, stvarno ti ne mogu reci da li uopste postoji na Win7 za Realtek Ako neko ima Win7 i fura Relatek integrusu, ako moze neko da proveri, pa da ti javi.
Tebe u stvari keca OS, ako si srecni korisnik onog prepatched cuda koji sam i ja nabavio onda se pomiri sa time da neke igre prosto neces moci da instaliras a kamo li pokrenes. Postaraj se da nadjes pristojnu verziju OS-a i problemi ce nestati.
Zasto ovo kazem pa zato sto dok mi je trajao Win7 RC1 sve sto sam stavio na sistem je radilo a sada sa ovim TieryHenrry (valjda sam potrefio ime) OS-om mnogo toga brljavi.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ajde plz da zanemarimo Crysis,zanima me problem sa AC1 ::
A jesi li probao da promenis driver za grafiku, ako imas novi, da stavis stariji ili sl. Koliko sam razumeo na obe masine imas isti OS i nvidia karte. Proveri koju verziju driver-a si imao na starijoj masini. A ako opet nema promene, stavi stariju kartu u novu masinu pa proveri sta se onda desava, moras sistemom eliminacije, nema druge.
Jos jedanput kazem i tvrdim da crysis u 1920x1080 na very high mozes da zaboravis na toj grafickoj i sa 2gb rama.max rezolucija je 1280x1024 sa high podesavanjima gde ces imati prosecno 25fps min 17fps.ovo cnam jer sam doticnu igru igrao na svim mogucim masinama od 9800gt,4850,4890 i sad 5770
aj instaliraj neku jos igru pa vidi da li ce da zeza, mozda je neko pomenuo ali nisam sve citao, da nije do napajanja pa stuca, ne znam koliko trosi karta, nikad se ne zna
Igrao sam World of Warcraft, Saboteur, Prince of Persia i Portotype... sve na high detaljima By The Way, igrao sam malo AC1 i primetio da dobijem freeze dok ubijam nekog i kada se menjaju scene, na pocetku za vreme tutoriala
Za vreme igre izadji i pogledaj koliko memorije ti je poruckala,makar meni lici na nedostatak ram memorije.Mislim na to freez-iranje.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Igrao sam World of Warcraft, Saboteur, Prince of Persia i Portotype... sve na high detaljim :: By The Way, igrao sam malo AC1 i primetio da dobijem freeze dok ubijam nekog i kada se menjaju scene, na pocetku za vreme tutoriala
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.