Definitivno lose uradjena igra totalno nezanimljiva i glupa.Steta sto su je upropastili.Predpostavljam da je ekipa koja je radila ranije serijale zbrisala i odradila God of War 3 za Ps3 .
super je grafika meni se bas svidja jer je u fazonu onih starih delova i extra izgleda nema sta...
jeste da je lagana ali u tome i jeste fazon ko zna da uziva u grafickim detaljima ...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
Ubili su me oni valjci i vrati me na taj check point ali se vrata vise ne otvaraju.. Citao sam na netu da je to neki bug ali mozda ga je neko ovde resio..
morate skinuti crackfox skidrow krekovati poceti igru iz pocetka!!! i sve normalno radi do kraja!
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFT
Probao..Uradili su tako da je save game jebeni iz jednog dela..Nema po etapama,stazama i sl..Jedino da nadjem neki pre tih vrata pa da pocnem ponovo..Treba izgooglati to..Muka ziva!
ja sam poceo iz pocetka i znam zbog cega ti to pricam... uradi tako i bice ok
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFT
Sky ako si stavio proper crackfix ili ti 3. po redu crack i isto,znaci nemozes da prodjes vrata onda lepo kreni ispocetka,brzo ces stici tu de si,nije igra mnogo dugacka... Ja sam tako morao... A dok nije izasao 3. krek menjao sam naizmenicno 1. i 2. da bi otvarao vrata :D,tako je radilo,dok nisam dosao na neka vrata na nekom balkonu a iza ledja ti je poluga koju nemozes da dohvatis ako vrisnes posle vrata... POsto te vrati ispred istih ostajes zarobljen tu,lepo sam ubacio 3. crack i ispocetka,zavrsio igru za 2 dana ,nisam teo odjednom sve xD.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.