Zadnja stavka u txt. fajlu pise sacekaj lek.Ovo samo skida Steam Zastitu a tek ide bockanje exe fajla. Ja tipujem na TEAM RELOADED oni su tate za Steam Protection,kao sto je SKIDROW za DRM.
Kupio sam clone dvd verziju igre od 7 gb, instalirao kroz Phoenix, primenio adekvatno beta lecenje i nesto mi ovaj Steam pravi probleme tj. prijavljuje gresku nesto u fazonu da igra nije spremna da se igra u offline modu.
Ima li resenje ili moram da kupujem non steam verziju ?
Neka mi da neko link sa beta crackom koji radi 100% jer ovaj sto mi je radio juce danas kada idem start game samo mi izbaci u windows probao sam da reinstall game i steam i isto stanje..
Ne vredi moracemo da sacekamo drugi crack v2 popravlja
onaj natpis u gornjem levom uglu health issue has been fixed controls have been fixed
stigo sam do 7 chaptera i izbaci mi iz igre, citam zale se ljudi na taj chapter 7 sve je ok dok ne stignete dotle, morace neki bolji crack da izbace inace igrica je brutalna!
:: Kako se preko onog Phoenix-a raspakuje igra ? RS link sa uputstvom je dostigao limit download-a . :: :: -edit- Snasao sam se. Ako nekome treba pomoc, neka se slobodno javi.
:: Ne vredi moracemo da sacekamo drugi crack v2 popravlja :: :: onaj natpis u gornjem levom ugl :: health issue has been fixed :: controls have been fixe :: :: stigo sam do 7 chaptera i izbaci mi iz igre, citam zale se ljudi na taj chapter 7 sve je ok dok ne stignete dotle, morace neki bolji crack da izbace inace igrica je brutalna ::
Ja sam cini mi se stigao tek do treceg. Do sada nisam imao nikakvih zamerki. Jedino sto primecujem je da lik ponekad nece da hoda normalno vec uvek trci. Nalazio se u stanu, na ulici ..gde god, nije bitno.
:: :: Javljam se za pomoć...Hval :: :: :: Kako se preko onog Phoenix-a raspakuje igra ? RS link sa uputstvom je dostigao limit download-a . :: :: :: :: -edit- Snasao sam se. Ako nekome treba pomoc, neka se slobodno javi.
Nije bug posto sam Skiddrow napomenuo da nakon njegovog kreka ce se morati igrati ponovo od prve misije. ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Prisutan je health bug :: :: Cim se ubaci igra krene iz pocetka sto mozda i nije bug :: :: ___________________________________ :: :: Zaposlenje : Ministar za ljudski genocid. :: ::
Nuykovana je verzija i jeste bug bez obzira kad pocnes.
A sto se tice igre igrao sam par misija i sve je to jako mlako u odnosu na prvi deo. pocetak igre je nekako zbrzan i izgleda nepotrebno...
Grafika je prosek cist, moglo je i mnogo bolje pogotovo za animacije likova i detalje, milim teksture su ocajne.... Al dobro to i nije toliko bitno.
Prica je ok, samo mi se sve jako brzo desava, dijalozi povremeno smaraju, iako je glasovna gluma dobra.
Muzika je za 10, i zvuk.
Preci cu je ali daleko je ovo od prve mafije ! I iskreno sam vise ocekivao.
:: Nije bug posto sam Skiddrow napomenuo da nakon njegovog kreka ce se morati igrati ponovo od prve misije :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: Prisutan je health bug :: :: :: :: Cim se ubaci igra krene iz pocetka sto mozda i nije bug :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Zaposlenje : Ministar za ljudski genocid. :: :: :: ::
Pa i napomenuo sam da to sa ponovnim igranjem i nije bug.
Bug je sto zdravlje glavnog igraca, samo od sebe, naglo padne na kriticni nivo a niko nije pucao u njega.
:: Nije bug posto sam Skiddrow napomenuo da nakon njegovog kreka ce se morati igrati ponovo od prve misije :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. ::
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647658. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.