Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
F1 2010
STRANA 2 OD 6  
Scyter Re: 23.09.2010. 19:14 #247223

status: user
broj poruka: 8138
Igrao sam danas ceo dan skoro, i mogu da kažem da sam prezadovoljan igrom. Grafika vrh, zvuk takođe, gameplay je odličan. Pri proklizavanju se tačno oseti kako točkovi klizaju. Skretanje je jako dobro urađeno, ako igrate sa volanom osećaj je fantastičan. Sviđa mi se što je svaki detalj odrađen, počev od tvoje kabine, pa sve do samog bolida. Jedini mali minus je to što kad se rokneš u zid, bolid se malo ošteti, a u stvarnosti bi trebao bukvalno da ga nema posle toga.

Sve u svemu, očekivao sam nešto ovako i nisam se razočarao.

A da, veliki plus je što igra nije zahtevna. Meni je FPS zakucan na 60. Sve na Ultra, 1680x1050 i AA je podešen do kraja. GTX 275 OC - 733/1504/1174 MHz, E7200 OC - 3.6 GHz, 2x1 GB 800 MHz.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl ???? 25.09.2010. 22:11 #247945

broj poruka: 1523
gde si nasao podesavanja za grafiku,rezoluciju....?!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: ???? 25.09.2010. 22:33 #247956

U opciji `My F1`.

:: gde si nasao podesavanja za grafiku,rezoluciju....?
::
qwerty15 Problem 26.09.2010. 00:02 #247986

broj poruka: 1
Da ne otvaram novu temu. Jedva kupih onih 6 i kusur GB kad ono ne radi. Javlja neku grešku media3.lab da nedostaje? Imali neko iskustvo? Hvala
Scyter Re: Problem 26.09.2010. 08:48 #248013

Verovatno si skinuo lošu verziju. Prava verzija je teška 5.6 GB, Razor 1911.

:: Da ne otvaram novu temu. Jedva kupih onih 6 i kusur GB kad ono ne radi. Javlja neku grešku media3.lab da nedostaje? Imali neko iskustvo? Hvala
Ognjeni .. 27.09.2010. 00:26 #248207

broj poruka: 4527
ljud jel moze ovo ikako online da se igra. i da ne dodje neki pametnjakovic , ne sa originalom

Ajd uzdravlje

filni :D 27.09.2010. 02:14 #248217

broj poruka: 1229
Extra optimizovana..igra....svaka im dala :) ja na mom kompu pikam na 1440:900 MSAA16x sve na ULTRA settings 75Hz refresh :) Extra... samo me jedno buni... Doshla trka u Australiji... kaze.. na dan trke kisha/pljusak... ja izadjem na stazu..ono pichi sunce sve u 16 : )))) Sve u svemu..extra igra : ))

Asus M2N-E
AM2+ 7750 Black Edition
Geil 2 x 1GB 667Mhz
2 x 160GB Maxtor
nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900
Asus DVD/RW
Blueberry 450W

raic Re: :D 27.09.2010. 07:58 #248222

broj poruka: 9006
Šta se čudiš, ima dosta zemljaka u Australiji, sasvim moguće da neki rade u hidrometeorološkom zavodu.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Extra... samo me jedno buni... Doshla trka u Australiji... kaze.. na dan trke kisha/pljusak... ja izadjem na stazu..ono pichi sunce sve u 16
filni Raic :D 27.09.2010. 14:12 #248282

heheheh... :D Da znash . )

Asus M2N-E
AM2+ 7750 Black Edition
Geil 2 x 1GB 667Mhz
2 x 160GB Maxtor
Asus DVD/RW
Blueberry 450W

Scyter Re: 28.09.2010. 23:00 #248665

Jel zna neko kako da namestim vibraciju na Logitech Formula Vibration volanu u ovoj igri? Imam u igri ponuđeno Advanced Wheel Settings i Force Feedback, ali ne mogu da uđem. Nije mi jasno zašto. Nalaze se u Control Settings.

-ShonE- Re: Re: 28.09.2010. 23:10 #248667

broj poruka: 3529
Imao sam slican problem, ali sa feedback-om. Resen je tako sto sam igru samo jednom pokrenuo iz Logitech Profiler-a i odmah je prepoznao volan i sve sljaka ko podmazano. Nakon jednog pokretanja preko njega sada igru pokrecem najnormalnije, preko ikonice od same igre i sve radi kako treba, t.j. imam feedback. .)

Naravno, prepoznao je volan i vise ti u settings-u nije zatamnjeno vec mozes da ukljucis vibration/feedback i moraces da setujes(save-ujes) komande tipa levo, desno, gas, kocnica itd..., naravno na volanu, barem sa ja tako.

:: Jel zna neko kako da namestim vibraciju na Logitech Formula Vibration volanu u ovoj igri? Imam u igri ponuđeno Advanced Wheel Settings i Force Feedback, ali ne mogu da uđem. Nije mi jasno zašto. Nalaze se u Control Settings
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: Re: Re: 28.09.2010. 23:53 #248678

Hvala na odgovoru. Rešio sam problem sa feedbackom, ali mi i dalje ostaje zatamljena ona opcija gde se podešava vibracija. Ne znam kako to da rešim?

:: Imao sam slican problem, ali sa feedback-om. Resen je tako sto sam igru samo jednom pokrenuo iz Logitech Profiler-a i odmah je prepoznao volan i sve sljaka ko podmazano. Nakon jednog pokretanja preko njega sada igru pokrecem najnormalnije, preko ikonice od same igre i sve radi kako treba, t.j. imam feedback. .
:: Naravno, prepoznao je volan i vise ti u settings-u nije zatamnjeno vec mozes da ukljucis vibration/feedback i moraces da setujes(save-ujes) komande tipa levo, desno, gas, kocnica itd..., naravno na volanu, barem sa ja tako
:: :: Jel zna neko kako da namestim vibraciju na Logitech Formula Vibration volanu u ovoj igri? Imam u igri ponuđeno Advanced Wheel Settings i Force Feedback, ali ne mogu da uđem. Nije mi jasno zašto. Nalaze se u Control Settings
:: ::
Scyter Re: 29.09.2010. 00:26 #248692

Rešio sam problem i sa vibracijom.

filni EVO LISTA BAGOVA za F1 da ne pochinjete karijeru dok ne izadje patch! :) 29.09.2010. 18:20 #248808

Evo i lista bagova sa Codemasters sajta:

BUGS & GLITCHES OFFLINE

Priority=

-AI drivers not pitting at all in a race, or too many times.

-Times that are predetermined by cpu in qualy dont relate to actual race pace set by ai in race.

-pit lane exit/entry lines can be passed over without penalty!

-Fuel Sim ON, and Fuel Sim OFF: the players` car performance is noticeably affected,
but AI cars aren`t?

-AI ghosting cars when entering pits also they slow down far too much before pitlane.

-Users reporting Corrupt Save Data (R&D causing this maybe)

-Freezing and locking up often

-Cars not being serviced in the pits and just sitting there, causing user to reset race if teammate is stuck

-driving assists abs staying active in sessions, unless proceed straight to hotlap or sector (when turned off)

-Pitstop exiting hesitation (see targa thread for temporary solution)

-Race results not portraying actual results

-AI blue flag issue, they get disqualified

-AI cars drive, dry times in the wet, on slick tyres when I can`t even turn if I go over 100mph!

- too much grip in the rain on slicks

-Pit limiter auto on regardless of setting. Whole Pit lane routine doesnt work properly.

-Damage not affecting AI

-Flashbacks ruining laptimes

-gaining places when no cars actually overtaken

-Slight lag on controls of car (mainly PC)

-excessive punctures & punctures being replaced with punctured tyres on same compound.

Not Priority=

-Team mates showing incorrect on contract

-Driving line disappears often

-Wet Replay AI spray not visible

-Sound delay on shifting

-Split timing would be Usefull on screen.

-Sector 3 times don`t stay up, you can`t ever see your sector 3

-Tyre availability bug in practice sessions, e.g., no Primes available in P2 image

-live timer doesn`t show personal best sector times

-third soft/hard tyre set not available in qualifying

-penalties given to player when ai hit you and also far too sensitive in certain forced situations

-IN/OUT laps not counted in lap count for sessions

-Odd objectives set by team (finished 22 then target was 12 in virgin?!)

-Occasional sound issue with rain sound on dry tracks/conditions.

-during a session the autosave symbol will continually spin.

-Horrendous frameskips on certain track corners (monaco)

Asus M2N-E
AM2+ 7750 Black Edition
Geil 2 x 1GB 667Mhz
2 x 160GB Maxtor
Asus DVD/RW
Blueberry 450W

Scyter Re: 29.09.2010. 18:31 #248809

Ja i dalje ne mogu da rešim problem sa Advanced Wheel Settings. Napravio sam Profiler za moj volan i pokrenuo igru preko njega. Od tada mogu da ulazim u Force Feedback Settings, ali i dalje ne mogu u Advanced Wheel Settings, a preko mi je potreban da bi namestio volan da skreće kako treba, jer mi se nešto poremetilo od kad sam instalirao Profiler. Skreće užasno, ja malo pomerim, ne reaguje, pomerim malo više, naglo skreće u igri. Što je najgore, skretao je normalno dok nisam hteo da namestim vibraciju. Jel ima neko neku ideju? Smorio sam se, ceo dan ga nameštam, ali ne ide.

srdoch Re: Re: 29.09.2010. 20:16 #248832

broj poruka: 1260
Trenutno vozim na istom volanu kao ti. Na žalost nećeš ni moći da uđeš u Advanced Wheel Settings jer dotični volan nije zvanično podržan u igri. Evo i lista onih koji su podržani:
http://www.virtualr.net/f1-2010-steering-wheel-compatibility-list/
Svejedno meni odlično radi i na Custom. Moraš samo odraditi kalibraciju iz Windows-a. To što si opisao mi liči na prevelik Dead Zone, što ćeš najlakše otkloniti kalibracijom. Za sada nemam nikakvu zamerku na ponašanje volana tokom igre. Sve mi radi perfektno.

:: Ja i dalje ne mogu da rešim problem sa Advanced Wheel Settings. Napravio sam Profiler za moj volan i pokrenuo igru preko njega. Od tada mogu da ulazim u Force Feedback Settings, ali i dalje ne mogu u Advanced Wheel Settings, a preko mi je potreban da bi namestio volan da skreće kako treba, jer mi se nešto poremetilo od kad sam instalirao Profiler. Skreće užasno, ja malo pomerim, ne reaguje, pomerim malo više, naglo skreće u igri. Što je najgore, skretao je normalno dok nisam hteo da namestim vibraciju. Jel ima neko neku ideju? Smorio sam se, ceo dan ga nameštam, ali ne ide
Scyter Re: Re: Re: 29.09.2010. 21:32 #248846

Nije do toga, probao sam i ranije. Nešto se zabrljao volan od kad sam instalirao Profiler. Izbrisao sam sve drajvere za volan, ponovo ih instalirao, i sad radi ok.

Šteta, nadam se da će sa patchom da izbace podršku za ovaj volan.

:: Trenutno vozim na istom volanu kao ti. Na žalost nećeš ni moći da uđeš u Advanced Wheel Settings jer dotični volan nije zvanično podržan u igri. Evo i lista onih koji su podržani
:: http://www.virtualr.net/f1-2010-steering-wheel-compatibility-list
:: Svejedno meni odlično radi i na Custom. Moraš samo odraditi kalibraciju iz Windows-a. To što si opisao mi liči na prevelik Dead Zone, što ćeš najlakše otkloniti kalibracijom. Za sada nemam nikakvu zamerku na ponašanje volana tokom igre. Sve mi radi perfektno
:: :: Ja i dalje ne mogu da rešim problem sa Advanced Wheel Settings. Napravio sam Profiler za moj volan i pokrenuo igru preko njega. Od tada mogu da ulazim u Force Feedback Settings, ali i dalje ne mogu u Advanced Wheel Settings, a preko mi je potreban da bi namestio volan da skreće kako treba, jer mi se nešto poremetilo od kad sam instalirao Profiler. Skreće užasno, ja malo pomerim, ne reaguje, pomerim malo više, naglo skreće u igri. Što je najgore, skretao je normalno dok nisam hteo da namestim vibraciju. Jel ima neko neku ideju? Smorio sam se, ceo dan ga nameštam, ali ne ide
loce jel moze serijal kljuc za igru 05.10.2010. 18:01 #250253

broj poruka: 400

poz!

Scyter Re: jel moze serijal kljuc za igru 05.10.2010. 18:03 #250255

Drži samo slovo `X` dok se ne popuni samo.

:: poz
loce hvala, 05.10.2010. 18:07 #250262

broj poruka: 400

pozzz

bojanjov re 06.10.2010. 00:00 #250375

broj poruka: 207

Ja instalirao, krakovao i kada startujem igru samo krene razor i muzika, posle se pojavi crna slika F1 i sve prestane, dali neko zna sta trebam ciniti

milos666 Necu da gresim dusu, nije losa igra... 06.10.2010. 00:15 #250376

broj poruka: 398
... ali pre bi ponovo prelazio Geoff Crammond`s Grand Prix 4 nego ovo. Nije mu ni do kolena. Naravno, ovo je cudo najnovije, grafika je upeglana, bolidi i staze su od ove godine, ali nesto fali... Neki osecaj koji me je drzao satima ispred monitora dok sam igrao Grand Prix. Kao da je i sama Formula 1 u to vreme imala dusu, a sad ove staze po raznoraznim pustarama po svetu, nije to vise to. Staze kao Monako, Monza, Spa i slicne su ono sto je sustina Formule 1, a ne staza usred pustinje koja je pritom ko aerodromska pista, cisto tehnicka, bez puno preticanja i bilo kakve poente... Naravno, meni koji je u istom stilu kao Dirt 2, nervirao me je tada, nervira me i sada... Ukratko, po meni promasena igra...

Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW

bojanjov Ja 06.10.2010. 11:28 #250446

broj poruka: 207

kupio malopre dvd, medjutim ista situacija krene razor i stane.
Jel zna neko sta mi je ciniti?
srdoch Re: Necu da gresim dusu, nije losa igra... 06.10.2010. 11:50 #250454

broj poruka: 1260
Jbg, ukusi su različiti. Nije da nemam zamerku, ali generalno mi je igra ok i pruža lep osećaj. Najveći problem po meni je nedostatak split time-a i kompletnog poretka u toku trke, i naravno bolesno nisko zauzeće GPU-a tokom vožnje koje ne prelazi 65% u mom slučaju, a kod nekih drugara je padalo i na neverovatnih 25% što učinilo totalno neigrivom jer je sastavljala jedva dvocifren broj frejmova u sekundi, što je nedopustivo. Nadamo se brzom patch-u, jer su prethodne igre u EGO engine-u bile pojam dobre grafike i nezahtevnosti.

:: ... ali pre bi ponovo prelazio Geoff Crammond`s Grand Prix 4 nego ovo. Nije mu ni do kolena. Naravno, ovo je cudo najnovije, grafika je upeglana, bolidi i staze su od ove godine, ali nesto fali... Neki osecaj koji me je drzao satima ispred monitora dok sam igrao Grand Prix. Kao da je i sama Formula 1 u to vreme imala dusu, a sad ove staze po raznoraznim pustarama po svetu, nije to vise to. Staze kao Monako, Monza, Spa i slicne su ono sto je sustina Formule 1, a ne staza usred pustinje koja je pritom ko aerodromska pista, cisto tehnicka, bez puno preticanja i bilo kakve poente... Naravno, meni koji je u istom stilu kao Dirt 2, nervirao me je tada, nervira me i sada... Ukratko, po meni promasena igra..
:: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
raic Re: Ja 06.10.2010. 11:51 #250456

broj poruka: 9006
Bog te jebo Vladane, pa ti si pojeo papagaja!!!

Jel ti to startuješ njihov propagandni materijal ili exe od igre. Aj ti nama opiši lagano kako si ti to krekovao.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: kupio malopre dvd, medjutim ista situacija krene razor i stane
:: Jel zna neko sta mi je ciniti?
STRANA 2 OD 6  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs